18 Temmuz 2019 Perşembe

Motosiklet led aydınlatma

Motosiklet led aydınlatma

Araç Oto Fotosel Ve Hareket Sensörlü Işıklı Sibop Kapağı Lastik 4lü Işık Motorsiklet Jant Led Lamba. Motorunuzun trafikte yeterli aydınlatmaya ihtiyacı vardır. Güçlü far ampulleri, şerit ledler, çakarlı ledler, stop, plaka gibi aydınlatma ürünleri ile motoru trafikte daha belirgin etmek gerekir.


Motosiklet led aydınlatma

LED ampuller bunun harika bir yoludur. Bunların yaklaşık kadarı oto aydınlatma sistemi, led ampul ışıkları ve kadarı led tüp ışıkları şeklindedir. Aracınızın değişik yerlerinde güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz Led motosiklet parçaları ile motosikletler çok daha dikkat çekici hale gelmektedir. Ben böyle bir led ampül buldum dağılmayı önlemek amacıyla ucuna mercek koymuşlar. Acaba iyi aydınlatma sağlarmı ? Hoş gerçi aydınlatma benim için önemli değil gece motorsikleti dışarı çıkarmam zaten çıkarsamda şehir içi.


Arkadaşlar selam, bende motorsiklet alınca yapmak istediğim ilk işlerden biri far modifikasyonu. English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština. Su, yağmur, toz geçirmez.


Sağlam gövdesi ile zor şartlara dayanaklı CREE LED tipidir. LED AYDINLATMA ÜRÜN KATEGORİLERİ. Merceği sayesinde dar açıyla kırılan ışık 2metreye kadar aydınlatma sağlar.


UTVs, scooter aydınlatma paket içerir: x LED far. Teslimat Bilgileri En geç Ocak Çarşamba günü kargoya verilir. Alışveriş Listem (0) Hesabım. SİNYAL AMPÜLÜ SARI YAKIN TIRNAK. TL Vergiler Hariç: TL.


Aydınlatma Ürünleri Bağlama ve Taşıma Ürünleri Lastik Tamir Ürünleri. Shad Arka Led Stop Lamba Küçük. MTS Led Sis Kafessiz Siyah.


Arama yapabilmek için minumum karakter girmelisiniz. Led Çipli Smd Silikonlu Metre 12v Mavi. FSTUNİNG OTO MARKET İNDİRİM. Atk Led Yamaha Yazısı Esnek Slikon Yapıştırmalı 5TL KATEGORİLER.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. MONDİAL ZC 1ÖN FAR ORJİNAL ₺9KDV Dahil. Opvision led bahçe ve peyzaj aydınlatma armatürleri yüksek performanslı, suya ve dış ortam şartlarına uygundur. Opvision Led aydınlatma armatürlerinin üretiminde kullanılan Amerikan BRIDGELUX Led çipi kullanım ömrü ortalama olarak 50.


Keiti WS8Jant Şeritleri. Lampa için özel tasarlanmış ve üretilmiştir. Gece görünümünüzü arttırmak için idealdir.


Motosiklet led aydınlatma

Motolife-style olarak en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri sizlerle buluşturmak amacımız. Asr Elektronik Tepe Lambası, Siren Anons Cihazı, Panjur İçi İkaz Lambası, Panjur İçi Çakar, Yön Levhaları Satışı ve Montajı Yapmaktayız. Anahtarlığınızda taşıyabileceğiniz kadar küçüktür ama çok iş görür.


LED teknolojisi kullanıldığı için. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. HEMEN KAYIT OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE GİRİŞ YAP. Motosiklet sürücüsünün önceliği.


Bazı LED ürünlerdeki gibi rahatsız edici fan sesi kullandığım Hürününde yoktur. Farların yanması için motorunda çalışması gerektiği için fan sesi motor gürültüsü arasında zaten anlaşılmamaktadır. Kredi kartı ve kapıda ödeme avantajıyla. Tasarımı sayesinde sürücünün ayakları ile depoyu kavramasına uygun olup, bu sayede sürücünün motosikleti vücudunun bir parçası gibi hissetmesini sağlar. Spor görünüme uygun tasarlanmış selesi ile MH Minör, rahatlık ve konfordan ödün vermiyor.


Araç Dışı Aksesuar Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda, Ört. Garanti süresince arızalana ürün yenisiyle değiştirilir. HLed Xenon Şimşek Etkili Beyaz Far Ampulü Led.


Led Işık 12V Adet Otove motorsiklet Aydınlatma. Kategori: Oto Elektrik: Marka:. V çıkış gücü ile tüm binek araçlara ve motorsikletlere uyumludur. Tİ (ÇELİK MOTOR) güvencesi altındaki Motoyedekparca. Doğru aydınlatma özellikle motosiklet ve mobilet sürücüleri için güvenlikte önemli bir rol oynar.


Karanlıkta motosikletleri görmek otomobillere göre daha zordur. Bu sebeple motosiklet sürücülerinin 1güvenilir aydınlatmayı ihtiyacı vardır. Tamgör Elektronik halen Radyo Frekans Antenleri ve Teknolojileri konusunda AR-GE projeleri üreterek çalışmalarına devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar