29 Temmuz 2019 Pazartesi

Pelsan projektör

LED SMD mid power Optik Kapak Yüksek Geçirgenliğe ve Homojen Dağılıma Sahip Opal PC Kapak Opsiyonlar Farklı RAL kodlarında elektrostatik toz boya uygulaması. Piyasada daha ucuz projektörler var tabi. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


W, 20W, 30W ve 50W projektör kullanımına uygundur. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir. Osram Led Projektör Watt 8Lümen Sarı Işık Beyaz Kasa. Yıldır elektrik malzemeleri konusunda hizmet veren uzman bir kuruluştur.


Kalitesi ve fiyatları ile tercih edilir ilk marka haline gelmiştir. Yönlendirilebilir ışık mekanizması bulunmaktadır. W-50W-70W-100W 220V PROJEKTÖR SMD POWER COB LED CHİP BEYAZ-DİREK ŞEBEKE VOLTAJI İLE ÇALIŞMAKTADIR. Adaptörsüz Direk Elektrik Bağlantisi İle Çalışmaktadir. LED Projektör Serisi “Ria”.


Multiline LED Lineer Armatürler. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun. Projektörler uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile sizleri bekliyor!


KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ ==‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ KREDİ KARTLARINA TAKSİT. Aydınlatma için özellikle dış alanlarda tercih edebilecek projeksiyon seçenekleri arasında yer almaktadır. Fiberglas gövdesi oluşabilecek ısı değişimlerinden etkilenmesini önlemektedir.


Pelsan projektör

Power LED kullanılmıştır. Projektör Armatürler Seyyar El Lambaları Sokak Aydınlatma Armatürleri. Sosyal Sorumluluk Projeleri. Temin Edilemiyor Led Projektör Kategorisinin Çok Satanları.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Sipariş için giriş yapınız. Enjeksiyon Alüminyum Gövde. Anodize Alüminyum Reflektör.


Pelsan projektör

Simetrik Dar Açılı Işık Dağılımı. Isıya ve Darbelere Dayanıklı Temperli Cam. TL (1) ALKANBeyazEsya 100. No related projects found.


Led projektör tasarruflu sağlıklı aynı zamanda kullanışlı bir enerji avantajı için burada size sunduğumuz ürünler çok yeterli ve kaliteli bir görüntü ortaya koymaktadır. Jupiter 30W Led Projektör LP4 47. Pelsan 150W GMetal Halide Salyangoz Spot. See more information about PELSAN AYDINLATMA, find and apply to jobs that match your skills, and connect with people to advance your career.


Led Saha Aydınlatma Projektörü. Güneş Enerjili Bahçe Aydınlatması. Yılda milyon aydınlatma armatürünü kendi tesislerinde üreten ve. Sepetinizde hiç ürün yok. TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo!


Kullanılacak alana göre çeşitli seçenekleri bulunan projektör ve sensörler özel aydınlatma çözümleri sunmaktadır. Bahçe, halı saha, otopark gibi geniş alanların aydınlatmasında projektör tercih edilirken, farklı hareketleri algılamada hareket sensörleri ideal aydınlatmayı sağlamaktadır. Watt Metal Halide lambaya muadil olarak kullanılabilir. Aynı zamanda aydınlatma ithalatı da yapan pelsan aydınlatma, tercih edilen aydınlatma markaları arasında yer almaktadır. Online elektrik malzemeleri satış.


Pelsan projektör

Social Responsibility Projects. W Metal Halide Projektör. E-GEYLANI COM Geylani Elektrik San. Türkiye`de ilde bayi ağı, ülkeye ihracatı, zincir mağazalar, Tedaş ve proje kanalı ile ürünlerini müşterilerine ulaştırmakta ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaktadır.


Stok Durumu: Stok durumunu görmek için giriş yapınız. Buraya tıklayarak tüm pelsan aydınlatma ürün gruplarını görebilirsiniz. Fırat Alüminyum Atölye Armatürü.


TL Kdv Dahil 32TL Kdv Dahil Haber listemize ücretsiz kayıt olarak en güncel haberlerden ve en yeni ürünlerden ilk siz haberdar olun! Led Projektör Ledli Lineer Armatürler Ledli Sokak Armatürleri Wall Washer Led Ledli Resim ve Ayna Üstü Aplikler. Kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi yazınız.


Sıva altı olan modeller asma tavanlarda uygun şekilde açılan deliklere oturtulucak şekilde standart olarak üretilmektedir. Sıva üstü ise asma tavan olmayan bölümlerde kullanıma uygundur dış kasası ile sabit tavana kolayca monte edebilir ve kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar