2 Temmuz 2019 Salı

Otel odası kartlı sistem

Otel Kilit Sistemleri Çözümleri. Mifare kart, kullanıma sunulan sektörü barındırdığı için ‘Tek kartlı sistem ’ için kullanılabilir. Tüketim sistemi , süre katılım sistemi , alışveriş, vb.


Otel odası kartlı sistem

Energ saver sayesinde müşterilerin kodlanmış olan kartlarının takılması ile birlikte oda içerisindeki alarm, elektrik, havalandırma, su tesisatı aktif hale gelmektedir. Süre dolduğunda kart pasif hale gelerek fonksiyonunu yitirir. Dilerseniz sistemi genişletip tüm oda içini aydınlatmalardan, servislere, klima sisteminden, Do not disturb sistemine kadar online hale getirebilir, misafirlerinize akıllı telefon veya tabletlerden kullandırabilir, merkezden oda durumlarını gözlemleyip, yönetebilirsiniz. Paslanmaz çelik gövdeye sahip kartlı kilitler öncelikle otel ve pansiyonların tercih sebebidir.


Sistem özetle PC de kullanılan kartlı kilit sistem programı ile yönetilmektedir. Yüksek teknoloji, yüksek kalitede, son derece pratik, montajı ve kullanımı kolay uzun ömürlü kartlı otel kapı kilit sistemleri. Bu durumda müşterinin odasına girmek için ilk seferde şansı dir ve müşteri açılmayan kapısının kilidini açıldı zannederek zorlayacak bu nedenden dolayı da kilitlerin kullanım.


Otel odası kartlı sistem

Misafirleriniz için kart sistem uygulaması en güvenilir sistemdir. Designed by Beylikdüzü Web Tasarım. General Kilit, otel kartlı kapı kilit sistemi üreticisi olarak temic ve mifare kartları ile çalışan otel kilidi,ve aynı kart ile çalışan energy (enerji) saver sistemleri , otel doorbell sistemleri , şifreli dolap kilitlerinde rekabetçi uygun fiyat ve kaliteli ürünleri ile otel , öğretmenevi, hastane, misafirhane, öğrenci yurdu. Salon, Oturma Odası Yatak Odası Mutfak Ofis Mobilyalar.


Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Barkodlu kartlar diğer kartlı sistemlerden çok daha ekonomiktir. Diğer kullanımları ise , personel tanımlaması, eğlence park ve oyunları, üretim kontrolü, transit bilet alma ve satma makinalarıdır.


Akıllı kart sistemleri kart. HIRDAVAT FIRSATI tarafından yazılan gönderiler. Firmamız, oteller ve tatil köyleri ağırlıklı olmak üzere, elektronik – mekanik kartlı kilit ve sistemleri , elektronik kasalar (safe box), kapı aksesuarları (kapı dürbünü, zinciri, numara plakası), banyo ve genel mahal kilitleri üzerine faaliyet göstermektedir. Otellerinizde bulunan kapıları kartlı sistemler ile açabilirsiniz.


Her oda için kart tanımlanarak geçiş yapılabilir. Zaman içerisinde kullanımı yaygınlaşan kartlı kilit artık sadece yıldızlı oteller de değil butik otellerde de kullanılır oldu. Aramalar: gustavo otel oda kapı kilidi, otel kapı kilidi fiyatları, kilit sistemleri fiyatları, otel odası kapı kilidi fiyatları,. Zaman kontrol sistemleri konusundaki yerini yıllık tecrübesi ile sağlamlaştıran Perkotek Teknoloji, adını iç ve dış piyasada. WIRELEsS ONLINE HOTEL DOORBELL.


Touch Panel Hotel Doorbell sistemi oda içi ve oda dışı olmak üzere iki parçadan oluşur ve sisteme zil bağlanır. Bu konu gerçekten çoğu otel sahibinin aklında fakat maliyetlerinden ötürü bir türlü yapamıyorlar. Otellere gelen müşterilerin tatil süresince kalacakları odalarına giriş ve çıkış tarihlerini oluşturarak, o kart ile o tarihler arasında kendi odasına sorunsuzca giriş ve çıkış yapabilmeleri sağlanır.


Otelden çıkış yapan bir misafirin kartı daha sonradan farklı odalar ve kişiler için kullanılabilir. Pil ile çalışan Runitek oda kilitleri son 1geçişte uyarı verir ve pilinin değiştirilmesinin gerektiğini size bildirir. Türkiye’nin her yerine hizmet sunan firmamız kaliteli otel. Gustavo 5otel odası kartlı kapı kilidi gustavo 5otel odası kartlı kapı kilidi oda kart sistemi otel kilit motel temic oda kilit temıc otel oda kapı kili. Sisteme entegre wireless el terminali ile kilitlerinizin tüm.


Tellerin odalarının güvenliklerini sağlamak adına teknolojik otel oda kapı kilit sistemleri tercih edilmelidir. Bununla beraber şirketlerin ve holdinglerin yönetim bölümlerindeki kişiye özel geçiş kapılarında, personel girişlerini takip etmek isteyen kurum ve kuruluşlarda da kullanılmaktadır. Mimari grubumuz ile mobilya tasarım ve üretimi de yapmaktayız. Mifare kart teknolojisi sayesinde otel içerisinde birçok uygulama için tek kart kullanma avantajı. GUSTAVO 56 gustavo, otel kilit sistemleri E- bülten aboneliği Kampanya ve İndirimlerden Haberdar Olmak için Lütfen E-bülten Aboneliğimize kayıt olun.


RF kartlı kapı kilit sistemi ;. Tüm kapılarınızı akıllı kart okuyucularla kontrol altına alın,şifre veya kartla kapılarınızı kontrol edin,kontrolsüz kapı bırakmayın. Evinizdeki Rahatlığı Fazlasıyla Hissedeceksiniz. Standart Oda Yumuşak havlular Konforlu yataklar. Gustavo 5otel odası kartlı kapı kilidi star üretici hotel kilit mıfare otel oda kapı kilidi fiyatı otel odası kapı kilidi referans temıc otel oda kapı kili. Eskişehir’in en seçkin otelleri arasında yer almaktadır.


Modern tasarımlı kapı kilit sistemleri. Aynalı, rozetli ve kartlı kapı kilit sistemlerinde modern tasarımlarla her mekanda fark yaratan ürünlerimiz, paslanmaz çelik yapısı, kilit mekanizması, mekanik anahtarlı bareli, kart teknolojisi ve şık görünümü ile otel güvenliğinde önemli bir yere sahiptir. Ancak bi otel projesi çizmem gerekiyor.


Daha önce otel projesi çizmedim. Size bi kaç sorum olacak. Kartlı Anahtar Sistemi Merkezi Sistem Klima. Tenfei Dkartlı geçiş sistemi kartlı ve şifreli geçiş sağlanabilir.


Otel odası kartlı sistem

Tripod Turnike Sistemleri. Yüz tanıma kapı açma sistemi otel -ofis,önemli odalar da kapı açma için kullanılır. Art Elektronik olarak otelinizde kullanabileceğiniz otel kartlı kapı, parmak izli geçiş sistemi kurulumunu da uzman ekibimiz tarafından seri kurulumu yapılmaktadır. Günümüzde kartlı geçiş sistemleri kullanım alanı olarak kendine çok farklı alanları çerçevelemiştir. Bu alanlara örnek verecek olursak bunların en başında personel takip sistemleri gelirken devamında lavabo takibini,yemekhane takibini,alan takibini,üretim takibini, otel kapı kilit sistemlerini,access geçiş kontrolü yani.


Otelinizde (pansiyonunuzda, butik otelinizde, ofisinizde vs) eski tip topuzlu kilit varsa, bunu kartlı sisteme nasıl çevirebilirsiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar