11 Mayıs 2015 Pazartesi

3 Watt led ampul

3 Watt led ampul

Sınıf İthal Ürünler olup, yıl garantilidir. Havale Fiyatları, Kapıda ödeme ve kredi kartına taksit avantajı ile. TL 1TL (10) elektronikmarkt 98. A Kalite Plus Mercekli Modül Led 1. Watt (Adet) Çipli - Mercekli - Su Geçirmez Plus Modül Led (20li) 300. Aynı Gün Kargo İle Türkiyenin Her Yerine Teslimat.


Bunların yaklaşık kadarı led ampul ışıkları, oto aydınlatma sistemi ve kadarı enerji tasarrufları ve floresanlar şeklindedir. Ampul parlaklığının yani ışık akısının ölçüsü Lümendir. Led Ampul Watt Plastik Kasa Beyaz ve Günışığı Renk Seçeneği İle. LED ( Light Emitting Diode ) olarak adlandırılan bu aydınlatma teknolojisi otomobiller, sokaklar ve evlerimizi de. Piyasada Watt ’tan başlayarak 1Watt seviyesine kadar aydınlatma sağlayabilen ampul seçenekleri bulunmaktadır.


Ampuller verdikleri ışık bakımından sarı ve beyaz olarak gruplandırılmaktadır. Bunlara ek olarak şekillerine göre de ayrılmaktadır. OSRAM Watt 2Volt EEnerji Tasarruflu Ampul. LED ampül , tasarruflu ampül , ışıldak, şarjlı ışıldak. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Enerji tasarruflu 3W ampul ile patlayan ampullere son! Ampulun parlaklığını belirleyen bu değerdir. Kırmızı Watt Powerledli Ampul Gu10. GDUY VOLT SMD LED WATT AMPUL BEYAZ isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


KURUMSAL SÖZLEŞMELER BİZE ULASIN. Hangi LED lamba size uygun, kaç watt LED lamba ne kadar ışık verir? LED AMPUL VOLT WATT BEYAZ ŞOKK FİYAT! KALİTE FATURALI GARANTİ BELGELİ.


Sepetinizde daha fazla ürün yok. Piyasaya göre son derece uygun olan led ampul modellerimiz ve çeşitlerimiz evinizin aydınlatma ihtiyacını en tasarruflu şekilde karşılamaya devam ediyor ve normal standartlara uygun fiyatların yanı sıra pek çok. WATT MRGUDUYLU 2VOLT LED LAMBA.


Meşala lambaların ledli ampül modelidir. LED ampul söz konusu olunca sadece Watt değeri yeterli değildir. Watt sadece tükettiği gücü bize söylemektedir. LED ampuller ile akkor ampuller karşılaştırılması lümen değerine göre yapılmaktadır. Lümeni kısaca toplam ışık miktarı olarak açıklayabiliriz.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Işık şiddeti: 25W-300Lmn. YingHao LED Lighting Store.


Tahmini Gönderim Süresi - iş Günüdür. Cumartesi , Pazar ve Resmi Tatiller iş Günü Olarak Sayılmaz. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


3 Watt led ampul

Ampul Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Beyoğlu: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. LED KIVRIK AMPUL WATT halojen watt denk 1TL Kdv Dahil.


Dış Mekan Led Aydınlatma. Watt Sıva Altı Yuvarlak Led Panel. Mağaza Ve Vitrin Aydınlatma. Lümen değeri en yüksek olan ampuldür. Bir tasarruflu ampul yani CFL ile sıradan bir LED ampulün fiyatı neredeyse eşitlendi.


3 Watt led ampul

Led ampul taiwan olduğu için porselen kasadır. Hatta bazen altına bile iniyor. Renk değiştiren led ampulle evinizi senlendirin en ucuz en uygun fiyatıyla kumandalı led ampulü toptanbayim. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz.


World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Ampul ürünlerini, Migros mağazasındaki fiyat, kampanya ve avantajlar ile online sipariş verebilir, kapıya teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar