15 Mayıs 2015 Cuma

Angel far şahin

Aracınıın farlarının boyutuna göre angel far satın alabilir ve küçük değişikliklerle büyük farklar yaratabilirsiniz. Doğan ve Şahin araçlar için modifiyenin olmazsa olmazlarındandır. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Montaja hazır olarak gönderilmektedir.


Beyaz, kırmızı, sarı, yeşil, mavi) İstediğiniz rengi sipariş notunda belirtiniz. Renk kombinasyonları oluşturabilirsiniz. Halojen Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Hatta angel farlar da güzel gidecektir.


Normal farların üzerine yuvarlak angel farları taktınız mı, modifiyeniz tamamlanmış demektir. Ama isterseniz yandaki resimdeki gibi kit halinde angel far kiti de alabilirsiniz. Resimlerdede bellidir zaten, daha sonra dışarıda kalan kısımları siyah sprey boyayla boyadınızmı içeriden işlem tamamdır.


Bruce Lee İNANILMAZ Hızı ve Gücü Kameraya Yakalandı. Gerçek Süper Kahraman Olduğunu Kanıtladı. Fazla Kullanilmadi Kutusunda Orjinal Ampülleriyle Birlikte Kullanıma Hazır Şekilde Satılıktır. Geçici olarak temin edilememektedir.


Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler. TOFAŞ ŞAHİN DOĞAN KARTAL UYUMLU TUNİNG FAR SETİ. DOĞAN ŞAHİN KARTAL ANGEL FAR - SİNYAL SAĞ - SOL TAKIM - Tüm Yedek Parça yedek parçaları ve aksesuarları en uygun fiyatlarla, ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. BMW serilerinde kullanılan angel sistemi firmamız tarafından revize edilebilmektedir.


Angel far şahin

Standart bir BMW angel ışığının daha kuvvetli yada farklı bir renkte yanar hale getirilmesi mümkündür. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir. Oto aksesuar, oto modifiye ve oto tuning ürünleri bol çeşitleri ve uygun fiyatları ile aracınıza özel üretilmiş ürünler otomarketim. Aracınız rengine uygun ve kaput uzatma yapacaksanız ona göre farlar takılmalıdır. Farlara da film ile istenilen şekilde modifiye yapılarak çok havalı bir görünüme sağlanmaktadır.


Son zamanlarda Xenon farlar ve angel farlar moda olmuştur. Doğan marka arabalarda modifiye ve yedek parça sorunu yaşanmıyacanız ender araçlardandır. Yedek parça üretimi halen devam etmektedir. Bu xenon kitler ve led ampuller farın odak ve geometrisine tam uymadığından yeterli ve düzgün aydınlatma sağlayamamakta, diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmakta, aracın elektronik sisteminde sorun çıkarmakta ve sürüş güvenliğini düşürerek trafikte tehlike oluşturmaktadır. Merhaba Arkadaşlar, Forum Üyesi (bymehmet24) Kardeşimin aracına angel far montajını yapmış bulunmaktayız.


Sağ Sol Set Olarak Satılmaktadır. Siyah Zeminli Mercekli Ve Xenon Uyumludur. Aracın gündüzleri farlar yanmadığı zamanlarda çok havalı bir görünümü vardır.


Angel Eye ( Halka ) Çakar Lamba;. Bu far hakkında bilgi verirmisinz. Modifiyeli şahin resimleri. Ledli ledsiz fln oluyormuş. Fiyatı ve dayanıklılığı vs.


En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla cruze angel far ürününün 1 kadarını karşılarlar. Cruze angel far ürünleri en çok Western Europe. Siyah iç taban rengi Ürün Sınıflandırması: 1. VIP Uygulama Tipi : Profesyonellik gerektir. Aşağıdaki resimlerdeki tipo farını ben yaptım.


Daha sonra takım tofaş kuş serisi için üretilmiş eser marka far aldım. Far içindeki ayakları tipo farına uygun hale getırdım ve yerine sabitleyip. Xenon far son yıllarda yeni otomobillerde kullanılan son teknoloji far aydınlatma sistemlerinden birisidir. Peki sıkça duyduğumuz bu Xenon far nedir? Peugeot 2Çift Mercekli İn.


Sizde yedek parça satışı yapmak istiyorsanız YedekParca. GercekTUBE komik videolar, ilginc videolar, en begenilen videolar içerikli video sitemiz artık yayında. DOĞAN- ŞAHİN FIORINO GRANDE PUNTO KARTAL LINEA. Işıklandırma Diğer Ürünler Dış Aydınlatma Far Ampülleri Fren - Stop Lambaları Kornalar Led Aydınlatmalar Neon Aydınlatmalar Neon Dış Aydınlatma. Ancak normal far kadar aydınlattı.


Nesil Led HTeknolojisi Çift Renk Şimşek Etkili. Dış çapı: 95mmÜrün İçeriği: Adettir. BeyazPaket İçeriği:Adet Şahin Gözü Çakarlı Gündüz. Tofaş Doğan Kartal Şahin Slx Far Siyah Sinyalli Sol. CRETSİZ KARGO 21 TL.


Ve şahin hastaları artık araçlarına modifiye yaparak inanılmaz bir görünüm ortaya çıkarmaktadırlar. Farlarını angel far yapmak isteyenler için ise angel far kitinin tanesi 40tl’ye. Pek çok ürün bir arada olurken, gruplarından ihtiyacınız olan ürünleri seçip, satın alma imkânına sahip olacaksınız.


Satın almak istediğiniz ürün örneğin Xenon Far Kit ise bu gruptan istediğiniz ürünü seçip sepetinize ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar