21 Mayıs 2015 Perşembe

Fetaş yangın dolabı ölçüleri

Fetaş, yangın güvenlik sektöründe. FETAŞ YANGIN EKİPMANLARI MAKİNA METAL SAN. Tüpsüz, tek kapılı, 15m, 20m, 25m. Fetaş yangın söndürme cihazları konusunda TSE’ den Hizmet.


Gizli tip, hızlı tepkili - Yarı. Binaların mimari görüntüsüyle uyum sağlayan ve binalara prestij katan, Fetaş mühendisleri tarafından tasarlanan, özel DESIGNER SERİSİ yangın dolapları. EN standardına uygun, CE belgeli yangın söndürme tüpleri. Yangın dolapları , designer serisi.


Bina içi ve bina dışı yangın hortum ve kabinetleri. Bu kategoride henüz bir ürün bulunmuyor. AÇIKLAMA : yangın dolabı hortumu fiyatları, yangın hortumu fiyatları, yangın malzemeleri ürünleri, yangın hortumları, yangın dolabı malzeme listesi, yangın hortum makarası fiyatları, bez yangın hortumu fiyatları, yangın hortumu çeşitleri GÜNCEL TESİSAT MALZEME LİSTESİ ANKARA’DA SIHHİ TESİSAT, ANKARA’DA KALÖRİFER TESİSATI MALZEMELERİ, ANKARA’DA DOGALGAZ. SIVA ÜSTÜ YANGIN DOLAPLARI.


Fetaş yangın dolabı ölçüleri

Sıva altı yangın dolabı , sıva üstü yangın dolabı , sahra tipi yangın dolabı , ayaklı yangın dolabı , bina içi yangın dolabı , camlı yangın dolabı , camsız yangın dolabı , tek bölmeli yangın dolabı , çift bölmeli yangın dolabı , 20meter hortumlu yangın dolabı , metre hortumlu yangın dolabı , kırmızı yangın dolabı , beyaz yangın dolabı , gri yangın dolabı , siyah. Marka: Fetaş Universal yangın dolapları , binanızın mimarisiyle bütünleşecek ideal tasarıma sahiptir. En iyi yangın dolabı ölçüleri seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli yangın dolabı ölçüleri Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Tüm yangın söndürrme ekipmanları ve kıyafetleri, yangın dolabı malzemeleri ile söndürme cihazlarının malzeme temini firmamız tarafından karşılanmaktadır. Firmamız tarafından sunulan tüm hizmetlerin takibi, yangın tüplerinin bakımı ve dolumu, otomatik söndürme sistemlerinin bakımı kontrat. Yeni Ürünlerle Hizmetinizde. Sulu, köpüklü, gazlı, tozlu, davlumbaz söndürme sistemleri, konvansiyonel ve adresli yangın algılama ve ihbar sistemleri, süpervizörlük ve danışmanlık hizmetleri, taahhüt, projelendirme, anahtar teslimi. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Fetaş yangın dolabı ölçüleri

Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Değişik tip yangın dolapları mevcuttur. Sıva üstü - sıva altı, tüplü - tüpsüz, dik - yatay, cam kapaklı - saç kapaklı vb. Mimar, mühendis ve dekoratörlere projelerinde estetik, kalite ve çeşitlilik sağlıyor.


Firmamız kurulduğu ilk yıllarda, yangın dolabının ne olduğunu, niçin kullanılması gerektiğini, özel ve kamu kuruluşlarına anlatarak Türkiye’de yangın dolabı kullanımının sağlanmasına önayak olmuştur. Yürüttüğü satış politikası ile kısa zamanda kendisini piyasa kabul ettirmiş, her geçen gün ürün satış yelpazesini genişletmiştir. Toz fırın boyalı (elektrostatik) 0. Standard EN694’e göre imal edilmiş yarı sert kırılmaz kauçuk hortum.


Fetaş , bina içi yangın dolaplarının yanı sıra, bina dışı kullanıma uygun yangın dolapları da imal etmektedir. Dolap kasası mukavemeti arttırıcı pres baskı şekillerle güçlendirilmiştir. MODEL GT22-YT TEÇHİZAT BÖLMELİ GÖMME YANGIN DOLABI Üretici firma haber vermeksizin üretim standartlarında ve malzemede değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tüp bölmeli yangın dolapları 4tl gibi fiyatlarda bulunmaktadır Plastik kapaklı yangın dolapları 1tl gibi fiyatlarda bulunmaktadır Sıva altı yangın söndürme dolapları 3tl gibi fiyatlarda bulunmaktadır Bölmeli sıva üstü yangın söndürme dolapları 3tl gibi fiyatlarda bulunmaktadır. Hidrant rekor anahtarı, yangın vanaları, bez yangın hortumu ve lansı, yangın tüpü , yangın lansı ve rekoru, Tüplü yangın dolabı , yer üstü hidratı, yangın dolabı fiyatları, yangın dolabı fiyat listesi, yangın dolabı yönetmeliği, yangın dolabı ölçüleri , yangın dolabı imalatı, yangın dolabı kullanma talimatı.


Profesyonel hizmet ile 1müşteri memnuniyeti ! Söndürme cihazlarına ulaşma mesafesi en fazla m olur. Ayrıca, sigorta şirketleri NFPA standartlarına uygun tasarlanmış yangın söndürme sistemlerini ve seçilmiş yangın pompa gruplarının NFPA 20’ ye uygunluğunu görmeden risk almamakta ve yangın poliçe maliyetlerini indirmemektedirler. Farklı kalınlıklarda ve genişliklerde ölçüleri mevcuttur. Fetaş ekibi olarak, yazılım konularında en son gelişmeleri ve programları takip etmekteyiz.


Yalnız ürün kalitesine odaklanmayıp, hizmet kalitesine de. Mat CrNi seçeneği mevcuttur. Altta yatay pozisyonda, kg yangın tüpü kapasiteli, tek kapılı, 20m, 25m, 30m uzunluklarında, yarı sert hortumlu, yangın dolapları.


Ettiği Ürünler: Ürün Kodu: Ürün Adı: Satışa Sunduğu Ürünlerin Markaları: 1. Fakat yapım aşamasında kapı yuvaları deformasyona uğrayabilir, ya da şap atarken evdeki hesap çarşıya uymayabilir bu yüzden kapı ölçülerini anlaşmaya vardığımızda gelip tek tek alıyor ve siparişinizi ölçülerimize. FETAŞ şirketinden kimleri tanıdığınızı görün, profesyonel iletişim ağınızı güçlendirin ve iş bulun. Ve bu durumda dolaplar şehir şebekesi ile de takviye. PVC üzerine yapılmaktadır.


Fosforlu yangın ikaz levhaları, yangın söndürücü tüp, yangın hortumu, hidrant, yangın alarmı gibi yangınla mücadele araçlarının yerlerinin yangın ve panik anında ışık olmaksızın karanlık ortamda kolayca bulunubilmesini sağlayan uyarı levhalarıdır, levhalar fosforlu özelliği sayesinde duman ve yetersiz ışıkta. Dolap Ölçüleri En Ucuz Fiyat Avantajı ve İndirim Seçenekleri Cimri. Yarı sert hortumlu yangın dolapları için TSE EN 671-ve Yassı hortumlu yangın dolapları için TSE EN 671-Belgeleri alan ilk firma olmuştur. TSE sertifikasına sahip yangın kapısı ölçüleri , ulusal standartlara göre düzenlenmektedir.


Fotolümen fosforlu yangın Dolabı Belirleme Levhası No: FY-1Acil Çıkış Levhas. Ali ARSLAN Kaliteli Malzeme ve işçilikle Mobiya Dekerasyonunda Dairenizi YENİLEMEK Naz Mobilya Bir telefon kadar yakınınızdadır. Metal yangın dolaplarımızda mm dkp sac kullanılmaktadır, dolaplar kilitli ve gizli menteşelidir. Elektrostatik toz boya kullanılmaktadır. YSC , Sıva Üstü , Plastik YSC Dolabı , Siyah-Kırmızı,.


Millenicom, Dolap , Vodafone, D-Smart, Eminevim, Boyner, Ziraat Bankası, Turkcell, N1 Wowwo, Garanti Bankası, Samsung. FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with related activities or localities. Boy Dolabı Ölçüleri : En: Boy: 1Derinlik:34.


Dolaplarlarımızı MNG Kargo ile paletli şekilde göndermekteyiz. Yapımarketcim Güvencesi İle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar