21 Mayıs 2015 Perşembe

Asma tavan elektrik tesisatı

Merhaba,arkadaşım çok genel bir konuda olsa bir örnek üzerinden açıklama yapayım belki faydası olur. Asma tavan yapılacak yer 1mbir dükkan olsun. Genel anlamda bina elektrik tesisatı iki şekilde yapılır. Bu kararın sonucuna elektrik tesisatı ile alakalı işlemler daha önceden yapılmalıdır. Hazırlanmış olan deliklerinden tellerin uç kısımlarını çekin.


Asma tavan elektrik tesisatı

Ev ve ofis içerisindeki duvar ve tavanlara alçı, sıva, kartonpiyer ve asma tavan uygulamaları yapılır. Ev ve işyerleri, fabrikalar, apartmanlar, alışveriş merkezleri, mağazalar kısacası elektrik tesisatının olduğu her yerde hizmet veren firmamız ihtiyaç anında mümkün olan en kısa sürede müdahalede bulunmaktadır. Daha çok asma tavan altında armatür montajında ve dahili uygulamalarda tercih edilen bu borunun montajı ve işlemesi çok kolaydır. Sıhhi tesisat, havalandırma kanalları, elektrik tesisatı vs.


Kullanım Alanları: Hava Alanı, Sinema, Bilgisayar Odası, Fuar Alanı, Hastane, Otel, Mutfak. Banyosunda değişiklik yapmak isteyen herkes önce şunu sorar, banyo asma tavan nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı işin ehli olanlar için ne kadar kolaysa diğerleri için bir o kadar zordur.


Asma tavan elektrik tesisatı

Banyo tavan düzenlemeleri yapılırken özellikle elektrik tesisatı olanlar için kesinlikle işin uzmanı bir usta çağırmalısınız. Modern ve dekoratif asma tavan modelidir. Tavan elektirigine 50w lik led projektor bagladim fakat prizi actigimda calismadi kabloda elektirik oldugu halde.


Komple iç tadilat işleri, mağaza tadilatı, ev tadilatı, ofis tadilatı, anahtar teslim tadilat işleri, dekorasyon, ev dekorasyonu, ofis dekorasyonu, sıva ve boya işleri, mantolama, ses yalıtımı, mutfak ve banyo tasarımı, PVC doğrama, çatı yalıtımı , kartonpiyer, asma tavan , bölme duvar, fayans seramik döşeme işleri. Tüm elektrik tesisatı , ses sistemleri ve hoparlörleri, alçı sıva ve boya badana işleri komple anahtar teslim olmak. Mağaza, market, alışveriş merkezi, giyim mağazası ve daha birçok yer için uygun olan Baffle asma tavan , ebat ve mesafeleri sayesinde mekanda bulunan elektrik tesisatı gibi görüntü kirliliği yapan malzemelerin saklanmasında da son derece etkili bir malzemedir. Unlimited DVR storage space.


Yılda milyon mutlu müşteri. Binalarınızda kaliteli ve güvenilir yaşamda yardımcınız olan elektrik tesisat işleriniz uzman kadro ve güvenilir kaliteli marka ekipmanları ile siz değerli müşterilerimize garantili işler sunmaktayız. Sıvaaltı boru hatları kullanımda herhangi tablo asma vb.


Oysa Avrupa ülkelerinde asma tavan en az bunlar kadar daha önemli bir işleve sahiptir. Unutmayın yapının elektrik tesisatı ne kadar iyi olursa sizin için o kadar güvenli bir ortam oluşacaktır. Ayrıca, aydınlatma, havalandırma delikleri veya benzeri diğer özellikler ekliyorsanız, bir elektrik tesisatı veya klima tesisatçısına ihtiyacınız olabilir. Dekorasyon ve Tadilat İşleri.


Tavandan geçen elektrik tesisatı , su boruları, aydınlatma ve yangın tesisatı gibi pek çok elemanı monte etmek ve tesisat bileşenlerinin istenmeyen kısımlarının gizlenmesi amacıyla kullanılır. Günümüzde artık teknoloji ve internet sürekli olarak gelişim halindedir. Evimizde veya işyerimizde elektrik ile ilgili bir problem yaşadığımızda mesela.


Mekanınızın aydınlanmasına yardımcı olarak enerji tasarrufu sağlar. Mikrop ve toz barındırmaz, elektrik tesisatı , sıhhi tesisat, havalandırma kanalları vs. Asma Tavan Taşıyıcı ve Aksesuarları.


Taşyünü asma tavan , yeni nesil biyoçözülgen, ses ve ısı izolasyonu özelliğine sahiptir. Isı Yalıtımlı Alimünyum Doğrama Bölme Yapıldı. Tadilat işleri ve dekorasyon uzmanlık,tecrübe ve eğitim gerektirir.


Tesisat İzalosyonu Led Armatür yapıldı. Biz bu işi bilerek ve severek yapıyoruz. Konusunda uzman kadromuz ve deneyimli ustalarımızla işlerimizi kaliteyle sunuyoruz. Elektrik tesisatı fen işleri alanına girdiğinden dolayı gerekli yerlerden izin alınarak kullanılacak bir enerji türüdür.


Borular aracılığıyla dışarıda bulunan kolonlardan, izalatör aracılığıyla proje kapsamında uygun. Kolay ve çabuk takılır, sökülür. Yankılanmayı ve ısı kaybını önler, gürültüyü yutar.


Neme dayanıklıdır, terleme yapmaz. Hijyeniktir, bakteri üretmez. Estetiktir, havalandırma kanallarını, sıhhi tesisatı ve elektrik donanımını gizler.


Asma tavan elektrik tesisatı

Evlerinizde, ofislerinizde veya iş yerlerinizde oluşan tüm elektrik arızalarınızın tamiratını yapıyoruz. Tavan borusunu, inşaatın tavan betonu dökülmeden önce döşeyiniz (projeye göre). Eskimiş elektrik tesisatlarınızı iptal ediyor ve yeni elektrik tesisatlarınızı itina ile döşüyoruz. Yeni ihtiyaçlar için gereken yapı döşenir.


Yüksek gerilim elektrik tesisatının yanı sıra alçak gerilim kablolaması adı ile tabir edilen. Montaja başlanabilmesi için uygulama alanının camları takılmış, boya ve badana işleri bitirilmiş, elektrik yangın ve klima tesisatı daha önce tamamlanmış olmalıdır. Mevcut mahallerde kot alınarak. Metal asma tavan sistemleri genellikle ofislerde, otellerde, havaalanlarında, metrolarda, hastanelerde, alışveriş merkezlerinde, yüzme havuzlarında, çamaşırhanelerde, restaurantlarda, spor merkezlerinde, bankalarda kullanılan şık bir üründür.


Anti statiktir, mikrop barındırmaz. Normalde beyazdır, isteğe bağlı olarak özel renkleri mevcuttur. Bu asma tavan modelini uzun ve geniş olan koridorlarınızda, salonlarınızda veya iş yerlerinizde rahatlıkla düşünebilirsiniz.


Değerli müşterimize hayırlı olsun diyoruz. Watsons Mağazaları iç ve dış dekorasyon. Mimari danışmanlık hizmeti. Havalandırma kanalları, sıhhi tesisatı ve elektrik donanımını gizler. Su emmeyen yapısı ile sudan, nemden etkilenmez.


Mutfaklar, ıslak proses alanları, kapalı yüzme havuzları gibi nemli ortamların tavanları için ideal çözümdür. Döşemenin dördüncü alt sistemini oluşturan tavan , bir döşemeye alttan bakıldığında görünen kısımdır. Dolayısıyla tavan sadece altı kullanılan mekanlar için geçerli bir kavramdır. Uygulama yapılan yüzeyin altında elektrik tesisatı , klima tesisatı , su tesisatı v.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar