18 Mayıs 2015 Pazartesi

Gömme tavan spotları

Minimalist ve şık tasarımıyla, dekorunuzu tamamlayacak olan gömme tavan spotları arasından, kendi ihtiyacınıza ve zevkinize uygun olan ürünleri spotlar kategorisi altından kolayca seçebilirsiniz. Yer gömme spotları , zemin gömme armatürleri veya zemin aydınlatma armatürleri olarak da karşımıza çıkabilmektedir. Dekorasyonunuzu bozmadan nazikçe aydınlatma sağlayan gömme spotlar , şık tasarımları ve uygun ışık açısıyla ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır.


Gömme tavan spotları

Tavan aydınlatma spotları , asma tavan spotları , merdiven spotları , salon spotları , duvar spotları , raylı spotlar , renkli spotlar ve sarkıt spotlar ile tüm aydınlatma ihtiyaçlarınızı modern olarak karşılayabilirsiniz. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Spot lamba modelleri dış kenar kısmından yassı tornavidanın takılması ile sökülebilir. Fakat bazı modellerde dış kenarların tavana monte edilebilir özellikte olduğunu unutmamak gerekir. Gömme lambalar diğer bir adıyla da spot lambalar dekorasyona şıklık katan aydınlatma gereçleridir. Gömme ışıklandırmalar sadece tavanlarda değil duvar ve zeminlerde de kullanılıyor.


Gömme tavan spotları

Halojen Ampuliçinde sıçrama geçirmez ıslak odalar için de uygundur montaj için uygun değildir gömme banyo veya için Duschenbereich. Gömme Spotlar Kategorisindeki En Çok Satan Ürünler. GuMrGömme Tavan Sabit Downlight Uydurma Tavan Spot Downlight. Isıga yön verme imkanı sunan hareketli baslık. Sabit akım çıkıslı, yüksek verimlilige sahip LED sürücü.


Armatür fiyatlarına göre arama yapabilir en uygununa sahip olabilirsiniz. Led Spot sıva altı ve sıva üstü olarak ikiye ayrılır. Sıva altı olan modeller asma tavanlarda uygun şekilde açılan deliklere oturtulucak şekilde standart olarak üretilmektedir. Sıva üstü ise asma tavan olmayan bölümlerde kullanıma uygundur dış kasası ile sabit tavana kolayca monte edebilir ve kullanabilirsiniz.


Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. En iyi gömme led spot seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli gömme led spot Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Gömme tavan ışıkları sıklıkla nedeniyle endüstriyel, muhafazakar Çeşidi ofis alanı aydınlatmak için kullandı.


Tavan Armatürü (Çocuk ve Genç Odası), İç Mekan. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Renkli tavanlar eve bambaşka bir hava katar. Gündüzleri bu etkiyi yeterince hissedersiniz ancak hava karardığında renkli tavan odayı basıklaştırabilir ya da renk kendini yeterince göstermez.


Sepete Ekle Favorilere Ekle. NYMANE sarkıt lamba 3t. LED Cephe ve Kazıklı Ağaç Spotu , Projektör. Alüminyum Ekstrüzyon, Kalıp-Döküm, Alüminyum PC Griş Volt 220V-240V, Koyu Gri, OSRAM LED PCS. Gömme spot alçıpan asma tavanlara spotlar için delik açılarak spotların gövdesinin alçıpan tavan içerisine yerleştirilmesidir.


Gömme spot lamba çeşitleri uygulandığında tavan yüzeyinden spot lambaların sadece çerçeve ve difüzör kısmı görülür. Asma tavan LED kullanımı özellikle spotlar ile günümüzde fazlasıyla kullanılır. Bu kullanım şık, zarif, modern ve lük ortamlara sahip olmaya olanak sağlar. LED lambaların bütün seçenekler arasında en iyi seçim spotlardır. Birde bu asma tavanların sıradışı asma tavan gömme spot ışıklar ile desteklendiğini düşünsenize… Spot ışık derken 80’lerden kalma artık tarih olmuş spot lamba modelleri nden yada son zamanlarda moda olan asma tavan gizli led ışık lardan bahsetmiyorum.


Acil Durum Aydınlatma Acil Durum Aydınlatma. Giderek modern bir iç tavan avizelerin geleneksel olan yerini almaktadır. Bu firmalardan bazıları: WSH GmbH - Wir sind heller Shenzhen Sai Lide Technology Co. ANIKOL Jarosław Kruczek ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya Çin Polonya İspanya İsviçre Avusturya ve Portekiz. Spot fiyatları ve modelleri hakkında detaylı bilgiye spotlar sayfamızdan ulaşarak spot satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. ZEL DİZAYN LED PANEL SPOT Tavan Kesim. THALATÇI FİRMADAN TOPTAN FİYATA! Ledli Tavan Lambası Kırmızı-Beyaz Işık 11TL. Krom Tavan Lambası Led 12V 9TL.


Plastik Tavan Lambası Led 12V 9TL. Merdiven Lambası Led 12V 3TL. Başucu Lambası Led 12V (Krom) 21TL. TMC Led Okuma Lambası 12V.


Alçıpan asma tavan uygulanması, tavana saten alçı uygulaması,zımparası ve boyanması, led aydınlatma ve led spot aydınlatma için gereken elektrik tesisatının çekilmesi ve bütün malzemeler işçilik dahil ,yani anahtar teslim tertemiz bir şekilde dekorasyon uygulamamızı sizi uğraştırmadan kusursuz bir işçilikle teslim. Esnek Led Strip ışıkları. Gömme tavan lambası ucuz fiyat, Gömme tavan lambası kullanıcı tavsiye ve yorumları. Bir asma tavanın bir dizi avantajı vardır. Odayı ya da holü daha çekici bir hale getirebilirsiniz ya da çatı kirişlerini ya da bitmemiş bir tavanı gizlemek için asma tavanı kullanabilirsiniz.


Gömme tavan spotları

Tavana gömme spot ışıkları takabilir ve elektrik kablolarını ve boruları gizleyebilirsiniz. Contentsiç Spotlar tavan : FotoğrafGömme LED tavan spot - türler ve fonksiyonel özellikleri2. Tavan noktalar: çeşitlilik ve montajı teknoloji3.


Spot Aydınlatmalar ve Ev Aydınlatmaları kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar