6 Mayıs 2015 Çarşamba

3 Lü led modül

3 Lü led modül

W akım çekmekte olup 12V gerilim ile çalışmaktadır. IPsu geçirmezdir ve yıl garantisi mecuttur, 1derece şık açısı bulunmaktadır. Yeni Jenerasyon led , pürüzsüz ışık dağılımı.


Yukarıda belirtilen özellikler adet modül LED için geçerlidir. Dar açılı alanlarda ideal aydınlatma. Renk tonu farklılıkları bulunmaz. Her modül LED tekli olarak kullanabilir. Düşük ısı üretimi Dimerlenebilir (– 1 ). Doğu Bölgelerine İse 2- İş Günü İçerisinde Teslimat Sağlanmaktadır.


Adet) - Aynı Gün Ücretsiz Kargo - Yıl Garanti - TÜM RENKLER! Online sipariş verilebilir. Bir adet Samsung ’ lü modül 75W ( yada 6A) güç tüketir. W yada 100W 12V, iç yada dış mekan trafoya ihtiyaç vardır. Kısaca belirtmek gerekirse her modül yaklaşık 1W çekmekte we güç kaynağını saptamak için modül sayısını belirtmeniz ve led güç kaynağı’nın iç mekan yada dış mekan olduğunu saptamanız yeterlidir.


Listeme Ekle Karşılaştır ₺ 800. Bu bölüm bundan sonra kendiliğinden açılmayacaktır, eğer tekrar ulaşmak isterseniz sitenin sağ üstündeki Yönlendirici tuşuna tıklayabilirsiniz. Bu sitemize ilk gelişiniz gibi görünüyor. Kare modül led şu anda reklamcıların en çok kullandığı ledlerden birisidir, ışık ve açı olarak çok iyi derecede özelliklere sahip modül ledimiz ıpkoruması ile.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. Müdürlerimizle yüksek ışık miktarı ve mercekleri sayesinde kutu harf yada dekorunuza en doğru aydınlatmayı sağlayabilirsiniz. LED TRAFOSU İL BİRLİKTE TAK ÇALIŞTIR SİSTEM. Ayrıca modül led lensler çipli olduğu için çok aydınlatır.


3 Lü led modül

AC Servo Motor ve Servo Sürücüler. AMT lü MERCEKLİ MODÜL LED BEYAZ. Kargo 150TL üzeri ücretsiz kargo Telefonla Sipariş. Genellikle Kutu Harflerin İçersinde kullanılır.


Slikonludur Su geçirmez ve çipli olduğu için çok aydınlatır. Bu CE standartlara göre modüller yapılan testlerde oranında daha fazla ışık ve aydınlık anlamına gelmektedir. Alfabetik tabela aydınlatmalarında daha fazla ihtiyaç olarak kullanılmakta yağmura,suya,ve nemden etkilenmez. Oto Ses ve Görüntü Sistemleri.


En uygun fiyatlar-ödeme seçenekleri, aradığınız her ürüne en hızlı şekilde ulaşın. Eğer üye değilseniz buradan üye olabilirsiniz. Sepet sayfasına git Devam et. Modül IP Lens Uyumlu Lü Paket.


TL ( ) digiworldelektro 99. Adet (Minimum Sipariş) Ölçüler. LED ÜRÜNLERİNDE KAMPANYA ZAMANI BAŞLADI. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder.


3 Lü led modül

E Commerce modülü kullanılarak üretilmiştir. Boyutlarında, 1Lumen Işık Açısına Sahip, Alüminyum Tabanlı, 8w Gücünde, 1Derece Işık Açılı Kaliteli bir Üründür. TECHNISAT HD CONAX MODÜL (ORJİNAL) YENİ Orjinal Technisat conax modül. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Led Şerit ve Adaptörler;. Metrede Amper akım çeker.


Bu nedenle kullanacağımız metreyi ile çarpmamız gerekmektedir. Philips 15w Beyaz Işık ETasarruflu Ampul. Dış mekan kullanımı için uygundur. Slim Kasa Panel Armatürler. E-BÜLTEN ABONELİĞİ Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


Reklam malzemeleri samsun, reklam malzemeleri İstanbul,. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Avize kasası paslanmaz krom olup çatlatma şeffaf cam. Millî Eğitim Bakanlığınca ücretsiz olarak verilmiştir.


Sarkıt, Gömme ve Sıvaüstü Seçenekler ile. Samsung, LG ve Osram Ledlerle Üretilmiştir. Daha Fazla Model Seçeneği ile. Yüksek Kaliteli Çubuk Ledler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar