13 Mayıs 2015 Çarşamba

Alçıpan aydınlatma

Ofis, mağaza, okul, hastane, alışveriş merkezi aydınlatmalarında kullanılabilir. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. C profiller her 50cm de bir geçtiği için bunların kesilmesi gereklidir. Taşyünü asma tavan (Düz tavan).


Aydınlatma Tekli Atlas Kare Armatür. Toplam kaç metrekare asma. Alçıpan Asma Tavan fiyatlarına bak, karşılaştır. Bu aydınlatma sisemlerini isterseniz kendiniz istersenizde uzman kişilerden destek alarak yapabilirsiniz. Asma tavan sisteminde ise, beklentiler, daha farklıdır.


Tavandaki her türlü tesisatı gizlemek, aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi pek. VOC emisyonları, aydınlatma ve termal sistem kontrolü, termal konfor, doğal aydınlatma için gün ışığının kullanılması, akustik ve. Görselde yer alan alçıpan gizli ışık bantında , spot, led aydınlatma ve aksesuarlar fiyata dahil değildir. Kurulum ve nakliye montaj firmasına aittir. Hem LED panel için hem çerçeve için iki ayrı ödeme yapmak yerine alçıpan tavan için ürettiğimiz alçıpan tavan aydınlatma armatürlerini kullanarak tasarruf edebilirsiniz.


Alçıpan aydınlatma

Maliyet olarak da çok fazla değildir. Bu nedenle alçıpan ağırlıklı yapılan çalışmalar arasında yer almakla birlikte dekoratif akla sahip kişilerce de tasarlanmalıdır. Mengüç İnşaat Büyük ve küçük tüm projelerinizde profesyonel alçıpan asma tavan, gergi tavan, karkas, camyünü, taşyünü, ahşap tavan, ahşap duvar sistemleri ile hizmetinizdedir. Spot Lamba Ortam aydınlatması için kullanabileceğiniz birçok aydınlatma ürünü var.


Mekanlarda aydınlatmayı yeni bir boyuta taşımak. Tavan led aydınlatma için harcanan elektrik sarfiyatını minimuma indirmek. Mekanda sıva üzerinden geçen kablolar var ise bunları saklamak. Kataloğu için tıklayınız. Elinizler az önce mıknatıs ile yapamadığınızı yapın ve alçıpan profillerini bulun.


RÜN KATALOĞU Satış Noktalar. LED BORSA: LED panel, ve aksesuarları imalatı, LED aydınlatma ürünleri, LED panel kasası, alçıpan çerçeveler, clip-in çerçeveler. Bunların kullanımında özellikle tavanın yüksekliğine dikkat edilmesi gerekir. Bu tarz alanlar genelde kartonpiyer ile desteklenir. Böylece tavanda mevcut veya yapılacak aydınlatma , seslendirme, yağmurlama ve benzer tesisat ile kapakların yeri dikkate alınmış olacak, bunları askı çubukları ve taşıyıcı profillerle çakışmaması sağlanacak, gerekli.


ALÇIPAN TAVAN GİZLİ LED ve LED SPOT AYDINLATMA. GerPen Gergi Tavan’ın yanı sıra yine duvar ve tavan dekorasyonlarında farklı dekoratif aydınlatma ürünleri sunmaktadır. Gizli ışık bandı evlere aydınlatma araçlarını gizleyerek ışığın insan gözünü rahatsız etmemesi amacı. Uygulamada doğru malzeme aydınlatmada yeni trend ve göz yormayan soft gizli ışık taşıyıcı iskelet. Oysa pek çok evde, alçıpan asma tavan modelleri ile hem aydınlatma bakımından eve katkısı olan hem de estetik görünen tasarımlara yer verilebilir.


Alçıpan aydınlatma

Eskiden daha çok iş yerlerinde, otellerde ya da restoranlarda rastladığımız asma tavanlar şimdi hesaplı ve pratik alçıpan malzeme sayesinde evlerde de epey yaygınlaşmış durumda. Tavana ve duvara uygulanan dekoratif amaçlı ya da işlevsel alçıpan örnekleri. Yalnızca ankastre aydınlatmalar ve spotlar için değil, endirekt bir şekilde aydınlatma sağlayan gizli LED şeritler için de alçıpandan yapılma tavan ve duvar uygulaması kullanılmaktadır. Bu kumaşların arkasından aydınlatma yaparak soft ışık kaynağı elde edilebilir. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.


Gizli ışık alçıpan tavan aydınlatma dekorasyon çalışmalarından kareleri sizlerle paylaşıyoruz. Her türlü alçıpan tavan tasarımlarını sizlere istediğiniz tarzda tasarlayıp uyguluyoruz. Boyut (mm) 5x 5x 16: Ağırlık (kg) 3:.


TLT Paneller, konvansiyonel aydınlatma armatürlerine kıyasla yaklaşık daha az enerji tüketir. Ayrıca LGP teknolojisi gereği endirekt bir aydınlatma sağlayan. Bu ürünlerin belirli bölümlerine işlenen aydınlatma alanları sayesinde mekanın ışık alma oranı daha fazla olmakla birlikte, istenen ölçüde aydınlatma imkanı da bulunabilmektedir.


Salon ve ofis gibi önemli ortamlarda kaliteli bir görünüm yansıtmaktadır. Hoş tasarımlara sahip olan dekoratif tavan aydınlatma modelleri aynı zaman da işlevsel ve kullanışlı olmalarından dolayı oldukça rağbet görmektedirler. Dekoratif tavan aydınlatması kullanmadan önce bu aydınlatmaya hangi odada yer vereceğinizi seçerek işe başlayabilirsiniz. Bunun için duvarlarında asa tavanlar ile destekli şekilde olması gerekir.


Bir mutfak, salon, oturma odası veya yemek alanlarında günışığı koridor, alçıpan dışbükey şekil veya kartonpiyer yapılmış bir tavan ile inşa edilmişse arka kısımda aydınlatma yoluyla vurgulanabilir. Yuvarlak deliklerin açılabilmesi için matkap deliciye uygun farklı ölçülerde kesim uçları temin etmek gerekmektedir. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı. Ancak bir çok evde asma tavan modelleri ile hem aydınlatma açısından eve katkısı olan, hemde oldukça estetik görünen dekorasyonlara yer verilebilir.


Salonlarda farklı tavan dekorasyonu ile farklı bir tarzı yakalayın. Ofis alanlarında kaliteli görünüm ve iyi bir aydınlatma hem işinizin düzeyini yansıtır hem de çalışanların daha performanslı çalışmasını sağlar. Metal ve taşyünü sistemlerimiz ofisler için en çok tercih edilen tavan sistemleridir.


Alçıpan aydınlatma

Ev ve İşyeri Tadilat ve Dekorasyon Hizmeteri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar