8 Mayıs 2015 Cuma

Yönlendirme levhaları

Yönlendirme Levhaları Ne İşe Yarar? Söz konusu yönlendirme levhaları olduğu zaman özellikle iş güvenliği açısından büyük ölçüde katkı sağladıklarını söylemek mümkün. Bireylere yön göstermek adına hayli fayda sağlayan yönlendirme levhaları içerisinde acil yönlendirme levhaları büyük bir rağbet görmekedir.


Bu tabelaların çoğunluğu alüminyum levhalardan üretilir. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. LEVHALAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER İkaz ve uyarı levhaları iş güvenliğinin can damarıdır.


Belli bir büyüklükte olan bu levhalar, karanlık ortamlarda da dikkat çekecek şekilde tasarlanmalıdır. Levha Dünyasi yılı aşan iş yaşamı boyunca, sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. En uygun fiyatlara yönlendirme levhalar sadece burada! Yıllardır binlerce kişi ve firmaya hem yönlendirme levhası hem de tasarımlarda uygun çözümler sunduk. Profosyonel bir ekiple daimi olarak sizlere hizmet vermeye hazırız.


Fabrikalarda, ofislerde, sitelerde okullarda toplu yaşam alanlarında ulaşımı kolaylaştırmak ve karmaşayı azaltmak için iç mekan yönlendirme levhalarını kullanabilirsiniz. ARAÇ LEVHALARI VE PLAKALAR Danışmanlık Hizmetleri Risk Analizi. Hastanelerden hava alanlarına kadar her alanda müşterilerinizi yönlendirmenize yardım ediyoruz.


Güvenliği Defterleri Marka Arama. Bu sayede hem olası kazaların, hem de muhtemel karışıklıklar baştan önlenebilmektedir. Başlıca serigrafi baskı, tampon baskı, endüstriyel etiketler, makine giydirme ve kapama, yalın üretim ve kalite sistem görsel panoları, yönlendirme levhaları , dekorasyon showroom kurulumları,kurumsal cephe ve bayi tabelaları projelendirme, üretim, montaj ve servis hizmetini sunabilecek tecrübeye sahiptir.


Yönlendirme levhaları

Trafik işaret ve yönlendirme levhaları seyir halindeki araç sürücülerine yolda rehberlik eder. Trafik levha ve direkleri, galvaniz kaplandıklarından dolayı paslanmadan yirmi yıl süresince etkilenmezler ve bakıma gereksinim duymazlar. Havalimanı Pist Aydınlatma Sistemleri. Bu iki tip levhaların çeşit olarak çok alternatifi vardır. Hazır ürünler dışında müşterilerimizin talebi üzerine özel tasarımlar yapılmaktadır.


Gerek ölçü gerekse dizayn olarak sınırsız alternatifler sunan bir sistemdir. KLASİK BOMBELİ YÖNLENDİRME Ürünlerimiz Model İtibariyle Soldan Sağa İstenilen Ölçülerde Yapılabilir OlupYukarıdan Aşağıya Doğru Profil Ölçüleri , , 2. Reklam panoları, yere monte edilen totem tabela, cephe tabelaları, yol tabelaları, çatı tabelaları, iş güvenliği yönlendirme ve tabelaları, duvara, tavana ve yere monte yönlendirmeler , mimari yönlendirmeler , fener tabelalar ve kayan yazılar. Kamusal alanlarda, özel kuruluşlarda ve sosyal alanlarda o alanları kullanan kişilere bilgi vermek ve yönlendirmek amacı ile asılan levhalardır. Fotoluminant güneş veya lamba ışığını depolayıp, karanlıkta ışığı kendiliğinden vererek, levhaların görülmesini sağlar.


Yönlendirme levhaları

Sınıf isimlikleri fiyatlarına bakınız. Okul kapı isimlikleri, sınıf isimlik garantilidir. Ekstra indirimli fiyat. Alüminyum bombeli sınıf tabelası ölçülere göre fiyatlandırılır. Modülerteknik Fotolümen Levha Acil Çıkış Sağ 15x30Cm indirim.


Kaygan Zemin Tabelası (Baskılı). Binaya girmeden, girdikten sonra veya kapı üzerlerine gerekli yazıların yazılmasıyla oluşturulan tabelalardır. Birlik yangın sistemleri kampanyalarından haberdar olmak için abone olun.


YE olarak anılacaktır ile diğer tarafta İkitelli O. Elektrik kesilmelerine neden olan acil durumlarda yanmaya başlayan yönlendirme veya acil aydınlatma lambaları. Acil aydınlatma ve yönlendirmeler için kullanılır İçden ışıklandırmalıdır Sürekli veya elektrik kesintilerinde yanmaya başlar. Interior Signage İç mekanda ihtiyacınız olan tüm tabela, numaralandırma, işaretleme, yönlendirme , isimlik, uyarı levhaları ve otopark işaretleri vb.


Sipariş halinde Pvc,Sac,Aliminyum,Sticker malzemelerinde farklı ölçülerde yapılabilir. Dernek üye tanıtım panosu Antop. Gençlik hizmetleri spor müdürlüğü kurumsal kapı yönlendirmesi. Işıklı ofis tabelası SlimLight. Ziraat fakültesi yönlendirme.


Yönlendirme levhaları

Ayrıca rüzgarlı alanlar için içerisine su doldurulabilen PVC dubalarda mevcuttur. PVC dubaların üzerine dijital baskılı folyo uygulama yapılarak görsel alan oluşturulur. Hayatın yönlendirme levhaları diyorum ben, sonuç olarak yaşadıklarımızdan öğreniyoruz. Bu levhalar kendi içlerinde üçe ayrılmaktadır. WC levhaları bay, bayan ve engelli tuvaletlerinde ayrımı sağlamak ve karışıklığı önlemek için tasarlanmış ürünleridir.


Kullanım alanına göre bazıları ya da hepsi kullanılabilmektedir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. RÜNLERİMİZİ LÜTFEN STİKER PVC ETİKETLERLE KARŞILAŞTIRMAYINIZ.


Fabrikalarınızın, firmalarınızın, iş yerlerinizin gerek firmanıza gelirken yol üzerlerinde yerekse binanızın içinde ve odalarınızın duvarlarında bu yönlendirme levhaları kullanılmaktadır. Fotolüminesan yönlendirme levhaları , yangın-deprem vb. Karanlıkta ışık veren fotolüminesan levhalar tahliye sırasında istenmeyen yaralanmaları engeller , güven verir , enerji harcamaz , kablo kirliliği oluşturmaz , kullanımı kolay , etkili ve ekonomik. Acil yönlendirme levhaları kamuların ortak kullanım noktalarında park ve iş merkezleri gibi bir çok yerde kullanılan adı gibi yön vermek amaçlı kullanılan malzemelerdir. Dikimevi Kalp Hastanesi için yaptığımız, şeffaf pleksiglass, ok, dikdörtgen, kare kesimlerde folyo yazılı yönlendirme levhaları.


Lazer Kesim, Lazer Markalama , UV Baski , Serigrafi baskı, Tampon baskı, içmekan-dışmekan, stand çalışmaları, dijital baskes, etiket çalışmaları ve yaş boya gibi alanlarda faaliyet göstermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar