26 Mayıs 2015 Salı

Kırmızı led projektör

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. COB LED PROJEKTÖR WATT KIRMIZI isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Kırmızı led projektör

Watt 1×W Volt 220V IşıK Açısı 120° EN Cm Boy 13. Dış mekanda kullanmak üzere bir porjektör satın almak istiyorsanız standart olarak 30. LED projektör modelleri arasından seçim yapmanız ideal olacaktır. Beyoğlu: Göster: Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın.


Favorilerime Ekle Favorilerimde. Kırmızı (7) Renksiz (7) Renk Yok (1) Tümünü Gör. Universal bir ürün olup, ve volt tüm araçlarda kullanılabilmektedir.


Kırmızı led projektör

Cob led teknolojisine sahip olup, aliminyum gövdeye sahiptir. Alimunyum gövde yapısı sayesinden ısınmayı engeller. XOFFROAD LED PROJEKTÖR. Sadece Mağazada 4TL. SLS Off-Road Tampon - slsoffroad.


Diğer Fiyat karşılaştırması gibi karikatür ve projektör , nec np1projektör , krom projektör , ben. E -BÜLTEN ABONELİĞİ Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Kısaca LED ( Light Emitting Diode ) olarak adlandırılan yeni teknoloji otomobillerden sonra sokakları ve evlerimizi de aydınlatacak. W LED PROJEKTÖR dış mekan için uygun olup su geçirmez ve uzun ömürlüdür. W gücünde son teknoloji ürünü olan POWER LED kullanılmaktadır.


Bu gece lambaları ve projektörler ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin. Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız. EDuylu Led Lamba 2Volt. Armatür ve Profil Boş Kasa.


Her modülde adet 1derece mercekli led bulunur. Adaptör seçimi buna göre yapılmalıdır. Kartal gözü lensi dizaynıyla üretilmiş ürünlerde projektör yansımasıyla noktasal ve çok belirgin hatlarda ışık iletimini sağlayan park ampülü ürünlerini hepsiburada.


Kayan,yazı, led ,tabela,ankara,konya,p10panel,adaptör,trafo,5vankara led tabelaKayan,yazı, led ,tabela,ankara,konya,p10panel,adaptör,trafo,5vKayan. Tırnak” diye de adlandırılan araca göre değişken, stop veya sinyal ampüllerinden kullanılabilen “ÇİFT DUYLU – Tırnaklardan biri yukarıda biri aşağıda” ampül modelidir. Aracınızın ampül modelini biliyorsanız satın alabilir,bilmiyorsanız,Ampülünüzün modelini tam.


Güçlü LED ’leri sayesinde kolay fark edilir, etkili ışıma yapar. Etrafında reflektif malzemeleri sayesinde daha kolay görünür olması sağlanır. Stabil çalışan ledler kullanılmıştır. Projektörlerimizin TSE ve CE belgeleri vardır. YORUM YAP Ürün hakkında bilgi ve tecrübe içeren yorumlar diğer kullanıcılar için faydalı olabilir.


Asır led Ürünlerimiz - Şerit Led. Tüm LED Wallwasher ürünlerimiz iki yıl garantilidir. Güçlü LEDleri sayesinde kolay fark edilir etkili ışıma yapar.


Led Tabelamız kırmızı renkte olup her şekilde dış ortama uygundur. Kullandığımız ürün CNC lazer kesim olup takacağınız ortama çok güzel bir dekor parçası gibi görünmektedir. Işık rengi: KIRMIZI Koli miktarı: 1Adet. Neon ledler metrelik rulo halindedir. ARMATÜRLER: Genellikle lambalar,iyi bir aydınlatmanın gereklerini tek başlarına yerine getiremezler.


Bu bakımdan,armatür olarak isimlendirilen bir cihazla birlikte kullanılırlar. En genel halde bir armatürün işlevleri. UZUN MENZİLLİ PROJEKTÖRLER. Kırmızılar Aydınlatma : Adres: Yanıkkapı Porsuk Sok.


Bobinaj Elektrik Motor Malzemeleri - bobinaj malzeme, elektrik, el aletleri, motor yedek parca, gbh,. LED ışığın renk değerleri farklı olduğu gibi ışık açılar konusundada dikkat edilmesi gerereken. Sepet sayfasına git Devam et.


Kırmızı led projektör

Firmamız led projektör , wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. Yeni Ürün Led Perde Akar Beyaz 2xMt 5Ledli İç Mekan. You can add your text here! Skip to navigation Skip to content. Saymadığımız bir çok ürünümüzü de sitemizdeki kategori kısmından.


DOMUZ ve AYI KOVUCU LED SENSÖR LAMBA ÇALIŞMA TEORİSİ: Domuz boyutlu hareketleri dahi net olarak farkedebilen ve görüş alanındaki hareketleri ve parlamaları çok net olarak algılayan bir hayvandır. Işığın kırmızı renk olması domuzun bunu hayati bir tehlike olarak algılayıp ortamdan uzaklaşmasına yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar