19 Mayıs 2015 Salı

Lambader ampulü

Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Lambader ışığı gözü yormaz. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün.


Eğer tercih ettiğiniz lambader modelinde abajur varsa, başlık malzemesini de göz önünde bulundurarak temizlemelisiniz. Mağazaya özel 3TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Avize ya da lambader için uygun farklı ampul boyutları bulunur. Günümüzde gelişen teknoloji ile artık ampullerinde led olanları üretilmiştir ısıya dayanıklı olduğu için fazla elektrik harcamadan. Karşılaştırma listesine ekle.


Salonlarda, oturma odalarında ve yatak odalarında sıklıkla karşımıza çıkabilen lambaderler modern aydınlatma araçlarındandır. Sarkıt lambaderler en başta göze hitap eden aydınlatma aksesuarları arasında gelmektedir. Bu sebeple güzel bir sarkıt lambader seçimiyle beraber odanızın atmosferi de güzelleşecektir. Tekli sarkıt lambaderler sadeliği ve güzel görünümleriyle dikkatleri çekmektedir.


Ev dekorasyonu ve aydınlatma amaçlı kullanılan ahşap lambader modellerine hızlıca Evidea üzerinden ulaşın ve online alışverişe hemen başlayın. Ampul Dahil DeğildirÜrün. Heka led ampul en uygun fiyatlar ile satışta.


Lambader ampulü

ELMAS LÜ YUVARLAK AVİZE ( SİYAH ) 23. Genellikle mekanların köşe bölümlerine konumlandırılan bir aydınlatma ürünü olan lambaderler , özel keyif ve rahatlama köşeleri yaratmaya yardımcı olur. Kampanyalarımızı kaçırmayın. Modern ve dekoratif lambader ve tripod lambader çeşitlerini sitemizden alabilirsiniz. Duy Tipi: 1xEMax Watt ampul ile kullanıma uygundur.


Sepetim (0) Sepetiniz boş. Ağacın damar yapısının daha hoş bir görünüm kazanması. LED lambalar, normal ampullere kıyasla biraz değil, bir hayli az enerji tüketir.


Tüysan Elektrik Malzemeleri San. Genel Bilgiler Teknik özellikler Destek. Philips ampul her zaman birlikte verilir.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Taksit avantajı ile satın alabilirsiniz. Enerji tasarruflu veya ledli ampullerlede kullanabilirsiniz. Ahşap gövdenin yüksekliği 115.


Lambader ampulü

Sıcak beyaz ışık veren LED ampul ile yaşam alanınızda stil sahibi aydınlatma sağlar. Tchibo olarak web sitemizi geliştirmek, kullanışlı, etkili ve güvenli hale getirmek amacıyla çerezler (cookie) kullanmaktayız. Siyah metalden tasarlanan minimalist form lambaderi modern okuma köşeleri, oturma alanları ya da holler için tercih edebilirsiniz. Aydınlatma Ürünleri,kütük lamba,tasarım lamba, lambader ,abajur,ahşap lamba, Aydınlatma Ürünleri,kütük lamba,tasarım lamba, lambader ,abajur,ahşap lamba, Menüyü Kapat.


Fırsat Ürünleri Kategorisi. Bunun üzerine acaba ben kendim bir şeyler yapabilir miyim diye düşünerek harekete geçtim, araştırdım neler var diye. Duylar üzerinde belirtilen maksimum watt derecelerini aşacak ampul kullanılmamalıdır. Birinci sınıf kalitede ürünlerimizi en uygun fiyatla kargo ücreti ödemeden satın alın! Nemli bir bezle rahatça temizliği yapılabilir.


Lambader ampulü

Renk:Krem 20W ampul ile kullanılır. Fiyatlarımıza ampul dahildir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele Ücretsiz Kargo. LAMBADER Tükendi TEKER LAMBADER ₺2.


De Monte Parçalar: Tüm parçalar de monte gönderilir. Kullanım Alanları : Oturma Odası, Yatak odası, Salonlar, Cafeler, Restoranlar için dekoratif ve tarz görünüm sağlamak için kullanılır. Dekoratif Avize Sarkıt Ürünlerini Bulabileceğiniz Kaliteli ve Profesyonel Aydınlatma Sitesidir.


Göze hitap eden yarı saydam dokusuyla yumuşak bir ortam yaratın. Tavana Monte - Plafonyer. Alışveriş sepetinizde ürün yok. Pirinç gövdeli lambaderin, ampul başlıklarının keskin hattı ise, ışık huzmelerinin şiirsel dağılımına olanak tanıyor. Bölge: Çin (Anakara) İş Türü: Üretici, Ticaret Limited Şirketi.


Led ampul , led hafif ticari, led foodlight, led tüp. Kumaşın yapısı ile ışığın güzel bir şekilde yayılması sağlanır. Başlık Yüksekliği: cm. Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu! Yedek parçalarımız buradaki ürünlerle sınırlı değildir.


Burada yayınlanmamış onlarca malzeme vardır. Taleplerinizi Mağazamızla görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar