24 Ağustos 2015 Pazartesi

2 Amper led trafosu

AMPER ŞERİT LED TRAFOSU ( 25W ) CATA. Trafo girişi 2volt çıkışı volttur. Led Trafosu fiyatları, led trafosu modelleri ve led trafosu çeşitleri uygun fiyatlarla burada.


Tıkla, en ucuz led trafosu seçenekleri ayağına gelsin. Yeterlidir ama günde saatin üzerinde çalışması gerekecekse, ,amper yada amper tercih etmek daha sağlıklı olacaktır. Ters bağlantı garanti kapsamı dışındadır. LED lerinizi rahatlıkla çalıştırır.


En iyi fiyatlar için sipariş verin kapınıza kadar gelsin. Online Alışveriş Sitesindedir. Fiyat almak için iletişim adresindeki bilgilerini kullanınız. Mail yoluyla fiyat alacaksanız ürün adetini belirtmeyi unutmayınız. Led market güvencesiyle aydınlanın, aydınlatma ile ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi burada bulabilirsiniz led aydınlatma.


2 Amper led trafosu

Volt: 12V BENZER ÜRÜNLER. Vegamax markalı kendi ithal ürünleri ile sizlere hizmete, büyüyerek devam etmektedir. Farklı her ledin değişken voltu,ve akımı ve amperi vardır. En uygun led trafosu ve kumanda modellerini güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz. Kalite diğer ürünlere sitemizden bakabilirsiniz.


Aydınlatma Armatürlerin de ye varan indirim oranları. Kapıda Ödeme Seçeneği, Kredi Kartına Taksit ile satış. Siparişlerde 1TL : ve üzeriş siparişlerinizde Kargo Ücretsiz. COB LED DOWNLIGHT POWER LED DOWNLIGHT Led Panel Sıva Üstü Led Armatürler Led Floresan Led Spot RAY SPOT SALYANGOZ SPOT RAY SPOT. Kalın Kasa Led Trafosu volt 8. Led Adaptörü ve Kamera Led Trafosu arıyorsan site site dolaşma!


2 Amper led trafosu

Kaldi ki bende de led adaptörleri var ama kaliteli bir sey degilse üzerindeki watt değerlerini pek veremiyor. Verse de uzun süre dayanamıyor. Trafonun hava almayan yerlerde kullanılması sakıncalıdır. Spot adaptörü sabit akımlıdır sökme kullan.


Led Trafosu - Led Trafosu nedirŞebeke gerilimini şerit led ürünlerinin çalışması için gerekli olan gerilim ve akım değerlerine düşürmeye yarayan üründür. Kullanılmadığı sürelerde elektriği led trafosu girişinden kesilmesi kullanım ömrünü arttıracaktır. Ayarlı Güç Kaynağı Test Cihazı. Eğer aynı linyeye birden fazla 3-adet led trafosu bağlı ise bunları dağıtmanızı öneririm.


Led - mt ADET: Telefonla Sipariş. Favorilere Ekle Favorilerden Kaldır. Listeme Ekle Karşılaştır İndirimli Ürün. Kablosuz Spot Dokunmatik Lamba (Adet) Orjinal İa. Amper Akü Dik Kare Orbus.


Metal Kasa Adaptör online satışı perpaotomasyonda, Metal Kasa Adaptör modelleri, Metal Kasa Adaptör markaları, Metal Kasa Adaptör çeşitleri en uygun fiyatlarla perpaotomasyon. WOWLed Led Trafolar Uzun süreli güvenilirlik ve emniyet, Kısa devre ve gerilim koruması, aşırı yük koruması, kararlı çıkış voltajı için tasarlanmış olup , şerit Led aydınlatmayla birlikte yaygın olarak kullanılmaktadır. Led Modül Led Şerit Led Tek Çipli Şerit Led Üç Çipli Şerit Led Rgb Şerit Led Şerit Led Kumanda Mantar Led Dizgi Led Piksel Led Çubuk Bar Led. Bu modeller içerisinde 5 6 hatta mekanik özelliklerde W güç değerinde daha güçlü.


2 Amper led trafosu

Alçak Gerilim Akım Trafosu Ayrılabilir Akım Trafosu Baralı Akım Trafosu. V, 12V, 24V, 48V çeşitli voltajlarda ve güçlerde led trafoları uygun fiyatlarla sizlerle. Tek çip metrede led olan şerit led volttur ve metrede mili amper lik bir açık çeker. GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Arkadaşlar anfinin kaç amper çektiğini biliyoruz diyelim şerit led trafoları ile anfiyi beslemek doğru mudur? Bunun için ayrı konu açmayayım diye başka bir soru. Bu konu ile ilgili Bilgilendirme videosu. Bu bilgilerden sonra ufak bir hesap yaparak Tek çipli metresinde adet led bulunan ve metre şerit kullanacağımız bir alan için adaptör seçerken volt amper bir led trafosu işlimizi görecektir. Benim anladigim kadariyla trafo yetersiz gelmiş lik dediğimiz 4. Malzemeler ve Yemler Forumu.


2 Amper led trafosu

Bazı ürünlerin teknik detaylarında amper değerleri yer almaz. Bunu hesaplamak için ürünün watt değerini çalışma voltajına bölünüz. Eğer volt ile çalışıyorsa) amper =0. LED ışıklar ise adet AA kalem pil ile çalışır.


Neon ışıklı hortum LED modellerin güç kaynağı W olup, gerilimleri ise 2V sahiptir. Kısaca 3volt tepe voltajdır RC osilatör sayesinde bu yüksek amper ledlere tam olarak verilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar