19 Ağustos 2015 Çarşamba

Beyaz sis farı ampulü

Far ampulü değiştirme esnasında,. LED PARK AMPULÜ - LEDLİ PARK AMPULÜ - BEYAZ LED TPARK TAVAN LAMBASI VE PLAKA LAMBASI AMPULÜ. TL 15TL (16) Kaanelektronik 97.


Beyaz sis farı ampulü

Oto Dekor LAMBA Çam Ağacı Yeşil. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Sis Farı Seti Beyaz 12V Ledli 2Li Golf 4. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


FEMEX MARKA SLİM KASA H H1 H1 HUYUMLU ÇİFT RENKLİ MAVİ- BEYAZ LED XENON AMPUL AMPUL ÜZERİNDE İKİ ADET ÇİP BULUNUR. CRETSİZ KARGO LED SİS FARI AMPULÜ. Hve Hsoketler ile uyumludur.


ARIZA LAMBASI YAKAN YENİ NESİL ARAÇLAR İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. Aracınızın arıza lambası yakıp yakmadığını kontrol etmek için oriinal ampulünüzü sökünüz, araçta sis farı ampulü takıl değilken kontağı açıp aracınızı çalıştırınız. Motosiklet çakarlı sis farı , uzun hüzmeli, kısa hüzmeli ve sürekli çakar olarak farklı modda çalışır. Buz mavi park ampulü , ice blue park ampulü volt T(dipsiz). TL Vergiler Hariç: 2329TL.


BMW EEEANGEL EYES CCFL BEYAZ ENCIL HALKA SETİ. Geçenlerde beyaz sis farı için araştırma yapıyordum ve sağolunki buldum ve aldım. Sis far ampulünü değiştirmem. Merhabalar arkadaşlar, MKleona beyaz renk led sis farı ampulu taktırmak istiyorum. Malum mersinde yaşıyorum ve sis mevzusu çok olmayan bir şey mer.


Yağışlı ve sisli havalarda beyaz ışık yansıma yapar, oysa sarı ışık sisi deler. Zaten bildiğim kadarı ile yeni araçtaki tampon ışıkları ekstra lamba olarak geçiyor yani asıl sis farı sarı olur. Oto Aksesuar Tuning oto akseuar,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. HEM MAVİ HEM BEYAZ AMPUL OLARAK KULLANILABİLİR.


SİS FARINI AÇINCA BEYAZ YANAR, KAPATIP TEKRAR AÇINCA MAVİ YANAR. Mercekli angel sis farı , aracın tampon ya da tepe kısmında kullanılabilir. Volt sis lambası, otomobil, kamyon, off-road vb. Universal tasarımı sayesinde, neredeyse her araca veya motosiklete kolayca monte edilebilmektedir.


NİKEN LED Far Ampulü Şimşek. Garantiden çıkmıyorsa ben de beyaz far ve sis ampulü takmak istiyorum. Quartz camdam yapılmıştır. Bu ampulleri nereden ve ne kadara aldığınızı. This video is unavailable.


Daha önce beyaz ledli sis farı çevresi yapmıştım ama sis farları sarı olduğu için görüntü güzel olsun diye onlarıda beyaz ledli ampül ile değiştirdim. Mazda Skyactiv Beyaz Ledli Sis Ampulü. Konbuyu başlatan Forlan;. AUDI AAVANT, DYNAMIC 1. HONDA JAZZ, ELEGANCE CVT, GR.


Tampon İçi Sis Lambası Özellikleri Arkası Krom kaplı adettir. Ebat: Çap 11cm x derinlik 7cm 12V ile çalışan tüm araçlarda kullanılır. Kargo dahil en ucuz 28TL Ücretsiz kargo. Uygun fiyat ile hemen al.


Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Hipervision sis farı ve gündüz farı ampulü PS24W volt. Park Ampulü Ledli Canbus 12V Ledli Smd Beyaz Ampül.


Beyaz sis farı ampulü

Sepette Ürün Ürün ürün yok. Off-Road Sis Seti Tepe 4'lü Yuvarlak Beyaz (0) Giriş Yap. Rengi: Beyaz CamlıPaket Özelliği: adet sağ ve sol sis farı ve adet sis farı özel ampulü.


Beyaz Işık Veren Sis Ampulü ? Gündüz Farı Sis Lambası İnce COB POWER LEDLİ Beyaz 2li. OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı. Aklıma Takılan Sorular Var. K Beyaz Xenon Far Taktığım Zaman Araçta Herhangi Bir Arıza Lambası Yanar mı ? Forumlarımıza Hoşgeldiniz.


Beyaz sis farı ampulü

FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Elektronik Cam İçi Radyo Anteni. HALOGEN COMET 4SİS LAMBASI BEYAZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar