3 Ağustos 2015 Pazartesi

Acil çıkış kapı kilidi

Acil çıkış kapı kilidi

Yıllarca dayanabilen aksamlar. Alüminyum döküm ve çelik malzemeler. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Multlock panik bar yangın çıkış kapıları acil çıkış kapıları kilitleri. Mul-T-Lock Ayrık Kol Demiri.


Otomatik kilit etkili acil durum kaçış kilidi. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Kapı kana­dında veya kasada (göbek karşılığının üst bölgesi) ilave fre­z­eleme işlemine gerek yoktur. Acil Çıkış Kapısı Kilidi.


En uygun fiyatlar ve kargo imkanları ile nalburx. Ankastre Çamaşır Makinesi. Briton panik bar, çif kanat acil çıkış kapısı kilidi , kanat kapı kullanan iş yerleri için, ikili yangın kapısı olan işyerlerinde, bir kanadı sabit aşşağıdan yukarıya push bara basıldığı zaman zemine ve yukarıya kilitleyen diğer kanadıda orta demir ile sabit kapıya montelenen panik bar çeşididir.


Kale panik bar kilidi , marelli yangın çıkış kapısı kolu, panik bar dış kapı kolu, kollu yangın kapısı kilidi , üstten basmalı panik bar kolu, çift kanat panik bar kolu ve diğer tüm yangın çıkış kapısı. GU Grubu, elek­trikli acil çıkış kapısı kilidi ile kendiliğinden kilit­lenen panik kilidi tek bir sis­temde buluştu­ruyor. Hepsinde de aynı kapıdan konu edilmektedir.


Firmamız yangın yönetmeliğine uygun acil çıkış kapısı satışı yapmaktadır. Satılan tüm kapılar , elektero statik boyalı, yaylı menteşeli, contalı ve panik barlı satılmaktadır. Filed under Çelik kapı kilitleri , güvenlik, Hırdavat, Kapı aksesuarları, kilit Tagged with acil çıkış kapısı , acil çıkış kapısı fiyatları, acil çıkış kapısı kolu, çift kanat için panik bar kolu, çift kanat panik bar, çift kanatlı yangın kapısı kolu, briton panik bar, en ucuz panik bar, en ucuz yangın kapı kolu. Bu ürünler sağ el sol el fark etmeyen (çok amaçlı) bırakma mandalı sayesinde montaj konumu açısından da benzer şekilde esnektir. Kaçış güzergahlarındaki kapılar için acil çıkış kilitleri olarak ve yangın ve duman kontrollü kapılarda kullanım için onaylanmıştır.


Briton panik bar, acil çıkış kapısı kilitleri , satış ve montaj hizmetleri veren firmamız, işyeri yangın kapılarınıza fabrika yangın kapılarınıza bina kaçış kapılarınıza, depo kaçış kapılarınıza, acil durumlarda hızlı bir şekilde çıkış sağlayan kapılara emniyetli iş güvenlik yasasına uygun, acil durumda sizi sıkıntıya sokmayacak derecede kaliteli ve. Doğrudan dışarıya veya güvenli bir alana açılması sağlanır ve önlerinde ya da arkalarında çıkışı önleyecek hiçbir engel bulunmaz. Kale çift kanat için panik bar yangın çıkış kapısı kilidi. En azından analog giriş ve dijital çıkış ile herhangi bir mikroişlemci işimizi görecektir ) adet 5v redüktörlü motor. Yüksek torklu olması daha iyidir.


Basit bir kilidi açmak için N-cm veya oz-inç olan 5v motor. Yaptığımız bir kaç kapı örneğini sizlere resimlerle göstermek isterim. Her yapı, yangın ya da acil durumlarda yapılan kaçış için kullanıcıların ısı, duman ya da panikten doğan aşırı tehlikelerden koruyacak biçimde yapılacak, donatılacak, bakım görecek ve işlevini sürdürecektir. Güç kesintisi olması halinde kapı hem içeriden hem de dışarıdan olmak üzere bir anahtarla kilitlenebilir ve kilidi açılabilir. Klasik tek kanatlı acil çıkış kapısı buradaki mağaza örneğinde yangın bölgesini sınırlıyor.


Bu kapılar oldukça seyrek kullanılıyor ve günlük yaşamda kapalı tutulması gerekiyor. Bu mekanik kilit ve mekanik kapı kapayıcı ile sağlanıyor. Gem Gianni CP acil çıkış butonu. Access sistemler için uygundur. Desi bölge bayiisi olan firmamız size kablolu ve kablosuz alarm hizmetleri sunar.


Hiç yorum yok: Yorum Gönder. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa. Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) Bu Blogda Ara. OKİL KAPI SABİTLEME KİLİDİ ÜÇGEN ANAHTARLI.


OKİL Kapı Sabitleme Kilit sistemi, başta tüm kamu bina. Dışarıdan kolla açılma şansı yoktur. Yangın kapı Aksesuar İncele. Siz değerli müşterilerimizi bu üzücü olaylara karşı önlem almanızı önermekteyiz.


Kartlı Kilit sistemlerinde son 9giriş- çıkış kaydı alınıp raporlanabilir, mekanik anahtar ile açılabilme dahil. Kaçış güzergâhlarındaki kapılar için acil çıkış kilitleri olarak ve yangın ve duman kontrollü kapılarda kullanım için onaylanmıştır. Kale Kilit Hidrolik Kapı Yayları – Kalamış Kale Kilit Çilingir. Qmanyetik dolap kilidi , yüksek tutma kuvvetine ihtiyaç duymayan çekmece, dolap, vitrin ve kabin kapakları için idealdir. Kilit dilleri için ayna plaka: - ara kilit.


Acil çıkış kapı kilidi

DKP sac, kanat kalınlığı 1mm DKP sac veya galvaniz sacdan üretilmektedir. Dış saç koruma içinde ısıya dayanımı arttıran ısı bariyeri ise mevcuttur. Panik bar (push-bar) mevcuttur.


Bu nedenle özellikle sosyal alanlar büyük bir önem teşkil eder. Güvenli ve emniyetli olan manyetik kilitler, yüksek güvenlik gerektiren uygulamalar, yangın kapıları ve acil çıkış kapıları için uygundur. Ahşap iç kapılar için kol seçiminizde size olabildiğince seçenek sunuyoruz. Elektronik Dolap Kilitleri.


Acil çıkış kapı kilidi

Model ve özellik açısından birbirinden değerli iç kapı kolları, asıl olarak monte edileceği yere yani kapıya göre seçilir. Topuzlu ve kollu kapı kilitleri , acil çıkış kilitleri , kapı kapayıcılar, silindirler, çok noktalı yüksek güvenlikli kilitler, elektromekanik kilitler, dar profil kilitler, asma kilitler, kapı kolları, cam kapı kilitleri , çelik kapılara kadar geniş ürün yelpazesi sunan TESA kilit, yılların verdiği tecrübe ve AR-GE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar