27 Ağustos 2015 Perşembe

Ayarlanabilir led lamba

Ayarlanabilir led lamba

BESTCHOİCE ADET LED AYARLANABİLİR FENER KAFA LAMBASI. TL (1) ONTEKTEKNOLOJİ 100. Eğer delikli veya kesilmiş desenlere ya da açık tasarıma sahip bir lamba veya abajurunuz varsa ışığın tavan veya duvardaki yansımasını görmek için şeffaf bir ampul kullanınız. Uygun elektronik tasarım sürücüsüne sahip LED lamba , büyük ölçüde ayarlanabilir ve herhangi akıma gerek kalmadan işlevini sürdürebilir. W a kadar ayarlanabılır projektör ışık lamba.


Uzaktan kumanda ile ışık güçünü 2w tan 28w a kadar ayarlabilirsınız. Bu lamba okuma, manuel çalışma vb. Kompakt, bir çanta içinde kolayca taşınabilir. Güneş ışığının değerine yakın olan bu lambalar renkleri gerçekçi ve doğal biçimde yansıtır.


LED lamba seçimi yaparken CRI değerinin ve üzerinde olduğundan emin olun. Extend ayarlanabilir lambader! Beyaz gölgeli kumaş başlığı, metal ayağı ve ayarlanabilir gövde tasarımı ile son derece modern, fonksiyonel bir lambader!


Artık dilediğiniz yeri aydınlatmak için priz ve kablolara ihtiyacınız yok! LED lamba ERGB LED ampul Eabd Plug RGBW dim ampul LED akıllı ev tatil dekorasyon için ışıkları ile uzaktan kumanda. ABEDOE Magical diet Store. Eile sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!


Bu yazımızda LED lamba nedir, LED lamba çeşitleri ve avantajlarına değinmek istiyoruz. Daha öncesinde ampül, tasarruflu lamba ve elektrik tüketimi konularında. Düşük ömürleri dezavantajı yanında ayarlanabilir (dimmable) ışık şiddetine sahip olma avantajlarını da belirtmek gerekli. Standart ampüller watt başına 15.


Ayarlanabilir led lamba

D LED LAMBA - ÖZEL ve ŞIK Sevginizi Sizin İçin Işıklandırıyoruz. W LED Ampuller aydınlatma led lamba v led ampul ışıkları renk sıcakl. Yüksek kaliteli ve uzun ömürlü led lamba.


Artık istediğiniz yeri aydınlatmak için ne prize nede kabloya ihtiyacınız olacak. Handy Bulb u gardrobunuzda,. Ekstra indirimli fiyat.


LED ampul enerji tasarrufu, düşük güç tüketimi ve çevre dostu tasarruf sağlar. Siyah gölgeli kumaş başlığı, metal ayağı ve ayarlanabilir gövde tasarımı ile son derece modern, fonksiyonel bir lambader! LED lambalar birbirleriyle değiştirilebilecek şekilde akkor olarak ve standa. EEdison burgusuna sahip, birbirleriyle değiştirilebilir akkor lambalar. Doğal ahşap lamba standı 12.


Tasarım elektronik balast devresi Hızlı, doğal ve hafif ışık. Mordern Göz Bakımı W LED masa ışığı ile Ofis Iş RGB Baz Parlaklık Renkler Dokunmatik kontrol Masa Okuma. Lamba boyutları ve tabanları. The ekran parlaklığını ekran lamba kol arkasında ayarlanabilir olabilirAvantajları:★Eco-dostu, cıva ücretsiz, radyasyon ücretsiz, düşük karbon★Eye-koruma: üniforma ve.


Ortam Aydınlatan 3Lümen Anahtarlık. Güneş Enerji Sistemli Işıldak Ampullü Wt-321. En iyisini satın al bes bst-208l 5x 10x büyütme ayarlanabilir led büyüteç masa lamba büyüteç için cep telefonu onarım Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri.


Aydınlanmak için elektriğe ihtiyaç duymayacaksınız! Lambency lamba gölge, gözleri korur Keyfi bükme, çeşitli kullanım senaryolarına uyma Aşırı bükülmeyen hafif gövde olmadığında açı ayarlanabilir Genel tasarım olarak ışıklı LED , mühürlü Dizüstü bilgisayar gezgini için mükemmel 1. Elektrik faturanızı görünce bana hak vereceksiniz. Günde saat ortalama kullanım ömrü olduğu varsayıldığında, adet LED lamba , adet tasarruflu, adet halojen ve adet şeffaf enkandesan lambaya eşit kullanım ömrüne sahiptir. Günümüzde ise Tedaş’ın şartnamelerinde Civa buharlı lamba kullanımı yasaklanmıştır. Aşağıdaki tablodan da görüldüğü üzere teknoloji sürekli olarak gelişmekte daha yüksek ışık etkinliğine sahip ve daha uzun ömürlü ürünler seçilmektedir.


Ayarlanabilir montaj ayakları sayesinde boy ayarı yapılabilmektedir. Güneşliğe takılan iş güvenliği uyarı lambası. Polis, askeri araçlar, özel görevli araçlar gibi kullanım alanı olan uyarı lambası. W Sıva Altı LED Spot Armatür.


D_ kez büyütme ile küçük yuvarlak bir ayna seçin. Bir karartıcı anahtara adete kadar Hue lambası ekleyebilirsiniz. Akvaryum Aydınlatma ve Kancalar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? LB10 size sabit ve isteğinize uygun aydınlatmayı 13.


Aynı lümen değerindeki diğer lamba türlerine göre en az daha tasarrufludurlar. Mobil ışık kaynağı - pille çalışır. Maalesef tüm stoklar tükenmiştir.


Esnek aydınlatma için ayarlanabilir kol. Led spotlar, ekonomiktir. TL 11TL Maalesef tüm stoklar tükenmiştir. Tasarımdaki kullanım amacına göre farklı W ayarlarında üretilebilirler.


Ayarlanabilir led lamba

W ya da 30W LED spot lamba modelleri satış mağazalarında ve internet sitelerinde bulunabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar