17 Ağustos 2015 Pazartesi

Led aydınlatma üreticileri

Pedaş Elektrik Sanayi ve Ticaret A. LED AYDINLATMA ÜRÜN KATEGORİLERİ. Pamir Lighting manufactures decorative and technical T Tfluorescent, led lighting fixtures in Turkey and offers professional solutions for projects. Led armatür ve led tavan aydınlatma.


Yerli üretim 60xled panel, Sıva üstü led panel 60×6 30x1LED panel 40xled panel ve 60x1led panel. LED BAR ARMATÜR APARATLARI ALÜMİNYUM KASALAR. Direkt veya endirekt aydınlatma olarak kullanabileceğiniz bu led bar aydınlatma armatürleri farklı aluminyum seçenekleri, şeffaf veya buzlu kapakları ve değişik montaj ayak ve aparatları ile çok yönlü ve çok amaçlı kullanıma uygun bir şekilde imal edilebilirler.


Aydınlatma konusunda tüm içeriklere tek bir ortamdan erişebilirsiniz. KG ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya İspanya Türkiye Rusya Avusturya Slovenya Çin Polonya Büyük Britanya Amerika Birleşik Devletleri (ABD) İsviçre Belçika. Bazı sektörler büyük bir hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bir yandan da teknolojiden maksimum düzeyde faydalanılıyor olması sektörün gelişim sürecine de ivme kazandırıyor. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


BETA AYDINLATMA , dış mekan kullanımlarındaki yüksek aydınlatma armatürleri, çim armatürleri ve kent mobilyaları üretmektedir. LED modül yapısı sayesinde, armatür güçleri istenilen seviyelere ayarlanabilir. Yenigün aydınlatma , diodo ışık ve diodo aydınlatma sistemleri, iç ve dış mekan aydınlatma ürünleri, ledli armatür üretimi. Projelere ürün imalatı ve tedariği sağlamaktayız. Hizmet hedefimiz aydınlatma sektöründe, içinde led geçen her alanda çalışma yapmak.


W Yüksek Güç LED Üreticileri Tünel Işık Isıya yakın yerde kurmayın. Hi-Light LED ürünleri parlak, gerçek ömür ve çevre dostudur. Bu aydınlatma sistemlerinin avantajları kullanım sıklıklarını artıtmıştır.


LED üreticileri bu alanda gerekli olan bütün çalışmaları takip ederek yenilenen teknoloji doğrultusunda ürünlerini geliştirmeye devam ederler. Bitki büyütme ve seracılıkta kullanılmak üzere özel dalga boylarında ışık veren yüksek verimli LED ürünlerimiz mevcuttur. Firmamız standart aydınlatma ürünlerini ürün portföyüne katmaktadır.


LED aydınlatmalar bir süredir aydınlatma sektörüne damga vuran ürünlerden biridir. Seramik Duylar-Özel Duylar. Compact Balastlı Ampuller. Enerji Tasarruflu Ampuller.


Led aydınlatma üreticileri

Metal Halide Balastlı Ampuller. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla satın almak için tıkla. As a manufacturer, prefabricator and distributor, we are in a position to deal with each individual customer request.


Kent Mobilyaları Baba-Hayraç. Sitemize göz atın ve eviniz için uygun bir LED ampul seçin! Sadece bizimle iletişime geçip daha fazla bilgi edinin. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Bu sıcaklık aydınlatma üreticisi tarafından doğrudan ölçülemez çünkü üreticinin eline geçen LED yalıtımlı bir ünite içerisine yerleştirilmiş durumdadır.


Samsung, Philips, Sony gibi büyük tv üreticileri son çıkardıkları led tv. Bahçe aydınlatmada alternatif ve teknolojik çözümler. Garantili ürünlerimizle müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırıyoruz.


Ledler ve Marka Ledler farklı mı ? Başlıca ürünlerimiz LED filament ampulleri, LED spotları, LED tüp ışıkları, LED panel ışıkları, LED downlights, LED projektörler ve dize ışıklar vb. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Isamu Akasaki, Hiroshi Amano, Shuji Nakamura isimli üç Japon bilim. Ledli Işıldak Çeşitleri, Şarjlı LED Işıldaklar. A101’de kampanya dahilinde TL’ye.


Led aydınlatma üreticileri

Led Panel Armatürler Sıva Üstü Led Armatürler Led Spot Armatürler Led Trafoları Led Projektör Ledli Lineer Armatürler Ledli Sokak Armatürleri Wall Washer Led Ledli Resim ve Ayna Üstü Aplikler Ledli Koridor Duvar ve Zemin Armatürleri. Yüksek dekoratif değer ve iyi performans gösterir. Gelin ve bize ulaşın, size iyi satış sonrası hizmet ve zamanında teslimat sunacağız. Firmamız , Cree Led , ve Semiled markalarının bölge bayisi olup, alternatif aydınlatma çözümleri sunarak mükemmel yaşam alanları yaratmaktadır.


Her Türlü kişiye ve mimari projelere özel led imalatı yapılmaktadır. Keylux aydınlatma son derece uygun maliyetli sunmaktadır enerji tasarruflu çevre dostu doğrusal aşağı ışık yol açtı. Başarılı üretici ve ihracatçı kendimizi uzun yıllar aydınlatma LED adadım.


Mükemmel hizmet ve uygun fiyat sizin için sağlayarak, biz Çin uzun vadeli senin ortağın olmak bekliyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana bir çok alanda faaliyet gösteren Denay Bilişim yapmış olduğu hizmetler ile her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. YÜKSEK YOL AYDINLATMA DİREKLERİ. DEKORATİF AYDINLATMA DİREKLERİ.


SINIR ELEMANLARI VE AKSESUARLAR. Meelamp, doğduğu günden bu yana yenilikçi dış aydınlatma ürünlerine odaklanmıştır. PROJEKTÖR VE LED ÜRÜNLER.


Bu LED sel ışıkları, LED sokak lambaları, güneş sokak lambaları, akıllı sokak lambası ve yüksek defne LED üretir. Yüksek Kaliteli Led Lamba Üreticileri Üreticilerini Led Lamba Üreticileri Tedarikçilerini ve Led Lamba Üreticileri Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar