10 Ağustos 2015 Pazartesi

Alüminyum yangın kapısı

Kale Çelik Eşya bayilerinde sizleri bekliyor. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Hem depolama tesislerinde hem de yükleme noktalarında çeşitli modeller ile kullanılabilen alüminyum sarmal kepenkler, firmamızın yepyeni modelleriyle siz değerli müşterileriniz bekliyor. Aluminyum Doğrama Vitrin.


Kapının yukarı doğru sarılması, alanda yapılacak giriş-çıkışlarda, malzeme indirme-bindirmede veya diğer tüm işlerde geniş bir alanda çalışmanıza fırsat tanımaktadır. Motorlu ve kumandalı olarak sunulan ürünlerimiz alüminyum ve galvaniz seçenekleri size alternatif sunar. Uzman personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere gerekli bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır. Hastane, okul, AVM ve iş merkezleri, toplu konutlarda yangın esnasında duman ve ısı geçişini önler, yangının olumsuz etkilerini minimize eder.


DKP sac, kanat kalınlığı 1mm DKP sac veya galvaniz sacdan üretilmektedir. Panik bar (push-bar) mevcuttur. Dış saç koruma içinde ısıya dayanımı arttıran ısı bariyeri ise mevcuttur.


Garaj kapılarına, dükkan kapılarına, yangın bölme ihtiyacı olan yerlere. Ankara ferforje demir doğrama , teras kapatma , çelik çatı , çevre demiri , alüminyum paslanmaz pencere demir korkuluk, yangın merdiveni. Nitelikli beklentilerinize özellikli çözümler. DTEC, endüstriyel ve nitelik isteyen projelerde sizlere seçkin ürünler sunar. Konusunda uzmanlaşmış teknik, üretim ve montaj ekipleri projelerinizi ölçü.


Pentek camlı yangın kapıları ve bölme duvarları, denetime yetkili kurumlarca talep edildiği gibi “sistem” olarak sertifikalıdır. Ayarlı veya sabit sistem olarak iki türü olan alüminyum kapı kasası modelleri ile iç kapılar için ergonomi sağlayabilirsiniz. Sağ ve sol yönlere açılmaya imkan sağlaması, tek ya da çift kanat kapı kullanma olanağı sunması bakımından oldukça kullanışlı olması ve estetik bir görüntüye sahip. Fotoselli Kapı Özellikleri Bina girişlerinde enerji tasarrufu sağlamak ve güvenliği üst seviyede tutmak amacıyla otomatik kapı kullanılır.


Alüminyum yangın kapısı

Isıya dayanıklı malzemeden üretilen kapılar ve genellikli camlı sistemli kapı olduğundan camda ısıya dayanıklı olmalıdır. Aslında kepenk bir kapı modelidir. Son zamanlarda sık kullanılan kepenk modelleri, otomatik kepenk, motorlu kepenk, kumandalı kepenk, paslanmaz kepenk özellikle tercih edilen modelleridir. Günümüz şartlarında, giderek artan tehlike ve tehdit unsurlarına karşı, binalarımızın güvenliği öncelikle kapı , pencere ve giydirme cephelerimizin güvenlikleri ile sınırlı kalmaktadır.


Genelde alüminyum gövdeden oluşan motorlu bir kapıdır. Genellikle alüminyum tercih edilmektedir çünkü alüminyum çeliğe oranla daha hafiftir. Detaylı ürün bilgisi için tıklayınız.


Metal, sac, ya da alüminyumdan üretilen yangın kapıları dışardan kilitli, içerden de kolaylıkla açılabilecek panik kolu sayesinde panik anında zaman kazandıracak şekilde üretilmelidir. Aynı zamanda yangın merdiveninin belediyenin belirlemiş olduğu yönetmeliklere göre üretilmesi gerekmektedir. Bu belgelerden yoksun ürünlere rapor verilememektedir.


TSE ve CE belgesi bulunmayan yangın kapısı alanlar yaşadıkları maddi ve manevi kayıpların yanı sıra zamanlarını da boşa harcamış olacaklardır. Otomatik Kapı , Seksiyonel kapı , Endüstriyel kapı , Kepenk, Otomatik bariyer, Pvc şerit perde, yangın kapısı , Hızlı branda kapı , körük, rampa, Garaj Kapısı. Dışardan açılmamalı ancak içerden kolaylıkla açılabilir olmalıdır.


Yangın Kapısı Kilit Sistemleri. Devami Profesyonel Hizmet. Bundan ötürü firmalarda iç ve dış kapı olarak kullanılarak yangına karşı ön tedbir alınabilir.


Barındırdığı sensör sayesinde duman veya ateşe karşı hassas yapıda olduğundan böyle bir olumsuzlukta. Uluslararası Kapı Fuarı’nda ürünlerini tanıttı. Iran Dowintech Trade Fair’a katıldı. Tüm yangın kapısı modellerimiz yangın güvenliği alanında uzman, uluslar arası bir kurum tarafından (Efectis Era) sertifikalanmıştır.


Düzenli olarak kontrolleri ve periyodik bakımları yapılmaktadır. Alüminyum doğrama, kapı ve pencere sistemleri, giydirme cephe, sürme, katlanır sistemler, alüminyum kompozit, yangın kapıları , sineklik, sliding. YANGIN DAYANIMLI SARMAL KAPILAR;. Kullanıcıların yaşamış olduğu en büyük problem hangi tip motor ve profil modelini yani genel anlamda hangi sistemi seçeceği noktasında olmaktadır. Standart ölçülerde üretilen kapılar , yangın yönetmeliklerinde talep edilen gerekliliklere uygun olarak, ekonomik bir çözüm sağlamaktadır.


Sarmal Kapı Sistemlerini Galvaniz Çelik. ALÜMİNYUM KEPENK SİSTEMLERİ. CTK Alüminyum Kapı Kasaları. Listeme Ekle Hızlı Bakış.


Alüminyum yangın kapısı

Her birinin birbirlerine karşı farklı avantaj ve dezavantajları vardır. Kapının ısı dayanıklılığını artırmak için kapı malzemelerinin galvanizeye tutulmuş olması gerekmektedir. Optima Plus polimerik kaplamalı modelleri ve renk alternatifleri ile hayal dünyanızda yeni kapılar açıyor. Seksiyonel kapılar , yükleme üniteleri, yangın kapıları , otomatik kayar kapılar , pvc kapılar , bahçe kapıları ve hermetik kapılar alanlarında hizmet vermekteyiz. Kapı Perdesi alüminyum lamellerden oluşur ve hareketini sağlamak için sağında ve solunda kaymayı sağlayan tapalar bulunur.


Bu kapılar yangın sırasında sertifikasında belirtilen süre kadar ısı, alev ve duman sızdırmazlığına sahiptir. Kapı kanadı içinde özel yangın dayanımlı malzeme kullanılmıştır. Firmamız Türkiyede CE ve TSE belgeli üretim yapabilen ender firmalar arasındadır, Sertifikalarımıza buradan ulaşabilirsiniz.


Firma politikası olarak her zaman müşteri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar