11 Ağustos 2015 Salı

Performance adaptif sis fari sinyal modülü

Performance adaptif sis fari sinyal modülü

Sis Farlarına Sinyal Özelliği Veren Modül 37A08 Ürün Özellikleri : Ürüne ait detaylı bilgiler için ek resimleri inceleyiniz. Aracınızla karanlıkta dönüş yaparken sinyal verilince, sinyal verdiğiniz taraftaki sis lambası yanar ve sinyal kapatıldıktan saniye sonra söner. Dörtlüleri yaktığınızda sis farlarınız da yanar. Yüksesk hız düşük hız fark etmeksizin her sinyal verdiğinizde sis yanar.


Performance adaptif sis fari sinyal modülü

Her zaman sinyal vermediğiniz için her zaman bu görsellik ortaya çıkmaz. Performance Adaptif Sis Farı Modülü. Ampul fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde. AutoCet Amerikan Park Sinyal Modülü 3496a 1TL 0. ModaCar Follow Me Home ve Far Sensörü Birarada Modül 4239 indirim.


Sis Farı Ve Sinyali ürünlerini en uygun fiyatlara bulabileceğiniz online alışveriş sitesi. Mobil Uygulamamızı İndirin. SADECE WHATSAPP DESTEK HATTI DIR ARAMA YAPILMAMAKTADIR. Indirimsanal Oto xenon angel far kitleri, gündüz ledi, sinyal lambası sis farları n11. Oto halojen led ampul markaları Yedek Parça kategorisinde!


Performance adaptif sis fari sinyal modülü

HLED XENON SETİ VE GÜNDÜZ FARI AMPULÜ H Garantili Aynı Gün Ücretsiz Kargo. Artarak yanıp azalarak sönen tavan lamba geciktirici modülü. Araçlarda sinyal lambası nasıl değiştirilir? Güneşin vücuda faydaları nelerdir?


Yetişkinlerde ateş nasıl düşürülür? Kanlı balgam çıkarıyorum, neden olabilir? Adet kanamasında parça gelmesi ne anlama gelir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar