3 Ağustos 2015 Pazartesi

Junyan far

Junyan far

Peugeot 2Ledli Ön Far Siyah. Aracın park aydınlatmaları yeni kasa Audı Afar stilindedir. Led şerit görünümünde yanmaktadır. Arkadaslar Junyan (astil) far kullananlardan yorum alabilirmiyiz ? Aydinlatma konusunda cok sıkıntı yasarmiyiz ? Kırmızı ile işaretli far vidalarını tork tornavida ile söküyoruz.


Farı ters çevirip altındaki siyah lastik kapakları kenarından yırtmadan kaldırıyoruz. MKType II Drl Style Ledli Far. Aracın orjinal farı söküldükten sonra hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilebilmektedir.


Kısalar ve sisler mercekli. Philips 12V 55W lık Xenon tip beyaz ışık veren Hampul var. Bu xenon kitler ve led ampuller farın odak ve geometrisine tam uymadığından yeterli aydınlatma sağlayamamakta, diğer. Cruze, m tampon, modifiye, junyan , mercekli far ,modifiye,body kit chevrolet cruze.


Junyan far

Başlıkta da belirttiğim gibi Junyan siyah zemin mercekli angel far ürünüdür. Herhangi bir işlem görmemiştir, xenon ampulu ile beraber komple set olarak verilecektir. Sadece montajı yapılarak işlem sonlandırılacaktır.


Bence Türkiyenin köklü markalarından birisini seçin derim. Ben Halk bankasına ait Birlik Sigortadan diğer kasko firmalarının ucuza yaptıracaktım. Kolay alışveriş ve Uygun Ödeme Seçenekleri! Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir.


En uygun Junyan Far Ayarı modelleri ve çeşitlerine göz atın, size en yakındaki Junyan Far Ayarı satan firmalara ulaşın. Merhaba megane aracım için daha önce junyan far almıştım kısalar kötü uzunlar berbattı en çok da uzunları beğenmiyordum geçenlerde farların merceklerini. Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Yazabilirsiniz.


Far aydınlatma, işçilik ve kalite anlamında gerçekten rezil bir farmış. Hem çalışma alanı çok sıkıntı, hem malzeme dandik. Ne angel ledler doğru düzgün sabitti, ne de mercekte kalite vardı.


Ayrıca far sahibine de ekstra masraf çıkarmamak adına araçta gelen hxenon ampülleri d1s bixenon merceğe uydurdum. Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. Kayıt olmak için tıklayınız. Junyan DRL Led li var nasıldır nedir memnun olan varmı muayeneden geçermi alıpta kullananlar cevaplarınız için şimdiden tşkler.


Arkadaşlar uzun zamandır yoktum adım Oğuzhan herkese selamlar. JUNYAN MARKA SİYAH ANGEL FAR. ARACA HİÇBİR TADİLAT GEREKTİRMEDEN MONTAJI YAPILABİLİR. Yanında adet Zenon Beyni ve Hkısa zenon ampulu ve Huzun ampulude verilecektir. Gündüz farı ve sinyal ledleri tamamen power led ile değiştirildi.


Junyan far

Mercek boyutundan dolayı değiştirilemedi. Com sitesinde yayınlanan tüm ilanların ve ilan içeriklerinin sorumluluğu ilan sahibine aittir. Arkdaslar forumdan bi abimizden 2. Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Etiketlenen üyelerin listesi.


Konu: Ibiza 6j junyan far hk. Yeni çalışmamızdan kareler. Balastlar çan çin çonlardan kullanıldı. Eminim ilerde orjinal takılacaktır. Bi-xenon mercegin takılmış hali.


Junyan far

Ledler 60miliamper ve tam akımında sürüldüğü zaman ama lümene yakın. Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning. Angel halka için sıralı led işlemleri. Rüya Tabirleri, Rüya Tabiri, Rüya Yorumları, web tasarım css buttertfly red tsaramları web destek eğlencenin otomobiller modifiye içerisinde html kodlar, site kodları ve web sayfanızın özelliklerini arttırıcı kodlar far ampul balast kithalojen.


Junyan merceklerin kullandığı xenon far kiti H1. Ford otosan amper için 4lira fiyat aldım. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. Mesajları görüntülemek için forumlara girebilirsiniz. Geçici olarak temin edilemiyor!


Polo 6R Gündüz Ledli Mercekli Far. Banka Hesap Numaralarımız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar