3 Ağustos 2015 Pazartesi

Galvaniz aydınlatma direği

Galvaniz aydınlatma direği

Aydınlatma Projesi GALVANİZ AYDINLATMA DİREKLERİ Cadde, sokak, park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt. Ege bölgesinin en büyük bayrak direği Aliağa Biçerova TCDD 30. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Galvanizli poligon aydınlatma direği imalatı.


NÖMAYG OTOYOL YATIRIM VE İŞLETME A. Ankara’ da kurulan Işın İmalat Aydınlatma Losijtik Gıda San. Gonvarri ile ortaklığa adım atmıştır. Böylece Çepaş’ın yerel gücü, global bilgi birikimiyle birleşmiştir. Direklerimiz kendi tesislerimizde üretilmektedir. Mitaş’ın ana faaliyet konusu enerji nakil hattı, aydınlatma direkleri,.


Sıcak daldırma galvaniz bayrak direkleri boru vey apoligon kesitli imal edilmektedir. Kamera - Radar Direği Kamera Direği. Park aydınlatma ve bahçe aydınlatma direği alüminyum döküm ve çelik boru dekoratif aydınlatma direkleri ve armatürleri.


Boya renk kartelasını buradan. Bu direkler ankraj temelli olarak montaj edilecektir. Bahçe aydınlatma direği fiyatlarında en uygun en kaliteli hizmet palmiye aydınlatmadır. TL 57TL Kampanyalı Ürünler. Park bahçe aydınlatma konusunda sizlere her zaman güvenilir ürünlerimiz ile hizmet vermekteyiz.


Aydınlatma Direği modelleri, aydınlatma direği markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. ENDİREK VE RGB AYDINLATMA DİREKLERİ galvaniz aydınlatma direkleri, Aydınlatma direkleri, Endirek ve RGB aydınlatma direkleri, nadirler aydınlatma , dekoratif bahçe aydınlatma ,. M AYDINLATMA çim aydınlatma , çim aydınlatma direkleri, çim aydınlatma armatürleri, çim aydınlatma direği. Hızlı SeçiKara yolları, cadde ve sokaklar, meydanlar ,park yerleri, siteler, benzin istasyonları vb. BS-0ürün kodlu aydınlatma direği. Talep edilen ölçülerde yapılabilir.


Kuruluşundan itibaren koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket eden firma gerek üretim aşamasında,. BA-6Alüminyum Döküm Direk. Bayrak direği – Stainless Steel Flagpole.


Yakan Aydınlatma Ürün Fiyat Listesi Yakan Aydınlatma firması olarak sizlere Marka Tescil ve Tasarım Tescil belgelerimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. CE Onaylı ve çevre dostu aydınlatma direkleri ile Türkiye’de bir ilki başarmış, çevreyi koruma, enerji tasarrufu, insan sağlığı ve emniyeti, can ve mal güvenliği özelliklerine uygun ürünlerle tüm dünyaya açılmıştır. Etiketler: galvaniz bayrak direği , galvaniz bayrak direği fiyatı, galvaniz bayrak direği fiyatları, galvaniz bayrak direği istanbul, galvaniz bayrak direği antalya, bayrak, bayrak direği , aydınlatma direği , metal, galvanizli profil, demir, köşeli galvaniz bayrak direği imalatı, galvaniz bayrak direği imalatı, galvanizli bayrak direkleri, galvanizli poligon, boru bayrak direği. Bu şekilde uygulanınca malzeme korazyona karşın korunmuş olur.


Galvaniz aydınlatma direği

Boru veya poligon kesitli galvaniz direkler. Alüminyum konik bayrak direklerinden sonra grubumuzun yeni ürünü olan aydınlatma direkleri estetik, ya-ratıcı ve farklı tasarımları ile ön plana çıkmaktadır. Amacımız sadece mekanların aydınlatılması değil aynı za-. Geniş alanların aydınlatılmasında istenilen yükseklikte kullanılabilen aydınlatma direkleri bu özellikleri sayesinde oldukça avantajlıdır.


Site içi yürüme yolları, kamusal park ve bahçeler ya da kendi özel bahçeniz için dekoratif ferforje veya daha hesaplı galvaniz kaplama aydınlatma direği çeşitlerini piyasada bulabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde çinkonun korozyona karşı olan koruyucu özelliği kullanılarak çelik ve demir esaslı malzeme korunur. Bunun yanı sıra bu yöntem oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Reklam Totem Direği - Commercial Advertisement Pole. GSM Anten Direği - GSM Monopole.


Paratoner Direği - Lightning Poles. Mafsallı Direk - Hinge Pole. Aydınlatma direği fiyatları Mevlana tarzı eski İstanbul sokak lambası çeşitleri döküm metalden üretilen nostaljik el yapımı aydınlatma direkleri sokak park bahçe aydınlatma direkleri online satışı uygun fiyatlar.


Güneş santralleri çelik konstrüksiyon imalatı ve montajı. Enerji nakil hatları ve GSM direkleri. Poligon aydınlatma direkleri. Birçok elektrik taahhüt işlerinde, özel ve resmi projelerinizde kullanılan ve uzun ömü.


Galvaniz aydınlatma direği

Otoyol korkuluk ve bariyerleri. Sokak aydınlatma direği alüminyum, paslanmaz çelik ve beton gibi malzemelerden ihtiyaca ve yüksekliğe göre üretilebilmektedir. Metal sokak aydınlatma direkleri paslanmaya ve çürümeye karşı sıcak daldırma galvaniz yöntemiyle dayanıklı hale getirilmekte ve yağışlı hava koşullarına karşı ömürleri uzatılmaktadır. Bununla birlikte şirketimiz özellikle reklam (high rise-totem) direği imalatında ve direğin diğer türevleri olan sokak aydınlatma ,bahçe aydınlatma , saha aydınlatma , projektör direkleri imalatında da önde yer alan şirketlerdendir.


Başka hiçbir kaplama üretilmiş bir ürün için aynı koruma sağlayamaz. Elektrostatik fırın boyalıdır. Ankraj Takımı ve Şablon Dahil. Trafik Levha Taşıyıcılar.


Bunların yaklaşık kadarı led sokak lambaları, lamba direkleri ve kadarı sokak lambaları şeklindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar