6 Ağustos 2015 Perşembe

H1 xenon sis farı

H1 xenon sis farı

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. H, H H H H HHoto xenon far modelleri, bi-xenon far çeşitleri n11. Diğer farlara göre oranında daha fazla gün ışığına. Hled xenon montajı nasıl yapılır.


YENİ TEKNOLOJİ LED XENON. Astra j sis farı için birebir uyumludur. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Ekte sis farı ile kısa farın ışık desenini gönderiyorum. Stop lambası Body Kit Dış Oto Aksesuarlar. Normal xenonlara kıyasla daha güçlü ışık sunması ve xenon gibi ısınmayı beklemeden anlık tepkime. SİS FARI İÇİN LED XENON AMPUL HTİP. PHOTON ACORN SERİSİ FANLI LED XENON AMPUL.


H1 xenon sis farı

Aşşağıdaki listede reno, pejo, tofaş tüm marka arabaların ön arka ve sinyal farlarının lambalarının marka ve modelleri yazmaktadır arabanıza far ampul lamba alacaksınız ve hangi markaya hangi ampul takılır bilmiyorsunuz o zaman aşağıdaki listeye bir göz atın. Yani özetle H Hxenon ampulleri soketleri halojene uyarlanmış xenon ampulleridir. Halojenler kendi arasında H, H Hsoket tiplerine sahiptir.


Forumlarımıza Hoşgeldiniz. FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.


H1 xenon sis farı

H- H- HOlarak Satılmaktalar Dipli Dipsiz Diye. Ledli Çakarlı olarakta satılıyor. Her türlü hava ve yol koşulunda en iyi performansı verir. Hepsini görmek için tıklayın. Mesaj: 1Alınan Beğeniler: Şehir: Türkiye.


Sis farları için mi bunu aldın hocam ? K Haldım ama bızım admirelerin orjınal sis ampullerı Hama H1de uyuyo saolsn kadır abım yaptı bıde sılıkon falan. Araca özel sis farları ve binlerce oto elektrik ürünü otomarketim. Bizim araçların sis farı ampülü H27. Ancak beyaz Holmadığı için Hadı altında satılan 8kodlu ampülden aldım. Sorunumuzda burada başladı zaten.


Ayrıca sis için en kötüsü xenon tipi beyaz ampuller olduğu da kullanıcı tecrübelerinden. Hampul Hampule göre çok daha küçük, bu boyut farkının ışıtmada etkisi olurmu, yani Hampul Hampule göre daha çok mu ışıtır ? Otomobiliniz için en kaliteli sis lambası için tıklayın! Sis lambası çeşitlerini bu fiyatlara kaçırmayın! Sinyal Lambası, Sis Farı ,. Holmak zorunda değil mi birde şu an sis farı siparişi verdim sizde sis lambası var mı Hyazıyor burda ama pek güvenemedim aslında sis lambasına xenon değil beyaz ampül düşünüyorum aslında beyaz ampülde de Holmalı değil mi.


Bu gibi : Ampullerinize biriey mi oldu. Kısalar H sisler Htiptir. Xenon Sis Lambası Hakkında. Multijet 115HP 230Nm Dualogic Emotion Plus-M. Off Road Sis Farı Tavan Sis Lambası lü Oynar BeyazOff.


Ağır Vasıta Silecekleri (7) Aparatlı Muz Silecek Ön (22). K arası renkler sis farı için uygundur. Favorilere Ekle En geç Şubat Çarşamba günü kargoda. Bayram ve resmi tatillerde kargo firmaları hizmet vermediğinden siparişiniz tatil sonrasında sevk edilecektir.


K xenon far seti ve binlerce oto elektrik ürünü otomarketim. Karşılaştır Karşılaştır KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! Ve kısalara va sıs farlarına philips diamond vision. Sepette Ürün Ürün ürün yok.


H1 xenon sis farı

Belirlenecek Gönderim Ücreti. LM gücüyle xenon fardan daha fazla ışık daha az güç ve uzun ömür. Yeni nesil araçlarda uygulanan led far artık araçlarımıza sonradan uygulayabiliyoruz.


Hmi yoksa uzunlarda kısalar gibi hmi ? Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul Özel Mesaj Visit Üyelik tarihi Aralık. TÜM DUY ÇEŞİTLERİ STOKLARIMIZDA MEVCUTTUR ULTRA KÜÇÜK BOYUTLARI SAYESİNDE FARIN YAPISINDAN DOLAYI LED XENON SIĞMAYAN ARAÇLARDA FAR. Led xenon lütfen arac marka model belirtiniz.


Kaliteyi tercih edenlerin yeri!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar