28 Eylül 2017 Perşembe

3 Çipli şerit led metre kaç watt

W eder ve benim kullandığım şerit led çipli. LED kaç watt güç tüketir? Kesin değerler her ledin kendi sipariş sayfasında belirtilmektedir.


Metre Rgb Şerit Led İç Dış Mekan Slikonlu Set Adaptör Uzaktan Kumandalı Renkli Tak Çalıştır 3mt. O watt değerini voltaja bölersen toplam amperini öğrenirsin. Metreyle hesap yaparsan hesabın yanlış çıkıyor. Led şerit aydınlatma güç hesabı nasıl yapılacak. Böyle bir ayrıntılı hesaplama bilen arkadaştan yardım istiyorum.


Led Çipli İç Mekan Slikonsuz Metre. Ferled Rgb Şerit Led İç Ve Dış Mekan Metre Kumandalı Set Tak Çalıştır Renk, Tuşlu Kumanda, Adaptor, Silikonlu, 5Mt 3Led 57. Bu durumda şerit led adaptörü kaç amper olmalıdır? Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri.


Almak istediğiniz metre kaç ise (2) ile çarpılır. Tüketilen güç basitçe Amper X Volt X Metraj şeklinde ifade edilebilir. Amper Smps AdaptörWATT 24VOLT 5A SMPSMetal KasaÇıkış Voltajı : 24V DCA. Metresinde led bulunan metre uzunluğundaki üç çipli şerit led 75A akım çeker ve watt güç tüketir. Metresinde led bulunan metre uzunluğundaki üç çipli şerit led 5A akım çeker ve watt güç tüketir.


Led Ray Tipi Led Spot Armatürler Sıva Altı Panel Led Armatürler Sıva Üstü Panel Led Armatürler. Ledler Volt ile çalışır. Led alırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus, metre ile amper çarpımıdır. Powerlux İç Mekan Şerit Led Çipli Volt Metrede Led. Bu ürünün farklı seçenekleri vardır.


Led Trafosu almanız gerekir. RGB İç Mekan Şerit Led Metre. Tek çiplide kaç adet led vardır? Toplamda metrede 3led vardır. V Çip Kırmızı Silikonsuz Şerit Led.


Yukarıda belirtilen özellikler ve fiyat metre şerit led için geçerlidir. Etiketler: şerit led , şerit led kaç watt , şerit ledler tasarruflumu. SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ. Kaliteli Şerit Led ile İç Mekan ve Dış Mekan aydınlatmalarda ürünlerimizi garantili şekilde kullanabilirsiniz. METRE FİYATIDIR SİPARİŞLERİNİZİ ADET VE KATLARI ŞEKLİNDE VERMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.


Uluslararası CE belgesi ve RoHS sertifikasına Mevcuttur. Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı. Watt 400w Kasa Metal Gövde. Dayanıklılık ve uzun ömür. Kaç metre çipli led kullanırsanız onu ile çarparsanız o da toplam gücü verir.


Ona göre de 12V ve kaç watt güç hesapladıysanız o güçte sürücü alırsanız hem ekonomik hemde güzel bir aydınlatmanız olur. Sürücü içinde slim olan modeller var onlardan alabilirsiniz. Videomuzu beğenip paylaşmayı unutmayalım.


Kullanıcağınız alanda kaç metre led kullanıcaksanız çarpı yapıp çıkan amperlik kadar trafo almalısınız. Tek Çipli Şerit Led Üç Çipli Şerit Led Rgb Şerit Led Şerit Led Kumanda Mantar Led Dizgi Led Piksel Led. Oda yüksekliğimiz metre olacaktır. Bir tane kaliteli pc kasa powerı yeter artar bile. Hepi topu metre kullanırsın ev için.


Projektörlerde uyguladığımız optik seçeneklerin avantajıyla yerden metre yükseklikte bile geniş alanları aydınlatın. Uzun süredir tasarım çalışmalarını sürdürdüğümüz lineer tip endüstriyel led armatürlerin üretimi başladı. Led Lighting Fair CNR Expoda düzenlenen Led ve Led. Volt kısmından sonra çalıştırmamız gereken led için adaptörün kaç amper olması gerektiği hesaplanmalıdır.


Devamını Oku Detayları Göster. Ya da bar ledlerde yazılan lümen değerleri doğru mudur. Bir kaç tane aşağıda vereceğim sizce etkili verim alınabilir mi? RCA-3RCA KabloÖzellikler3RCA-3RCA Kablo Metre Yeşil Renk 1. Dış mekan üç çipli şerit led RGBTeknik ÖzelliklerRulo Ölçüsü : mtGüç : 14. Mutlaka hepinizin aklında aynı soru cümlelerimin en başından beri dönüp duruyordur.


Bagaj ve Ayak aydınlatması içinde Metre yeterli olucaktır. V ise olmaz, adaptörlü ise yani 12V ise olur. Ben komple 5m çipli led şeridi ısınmadan dolayı öldürdüğümden iyi bilirim meretlerin nasıl ısındıklarını. V) ve bitane kuruşluk potansiyometre (megaohm) toplam hepsi lirayı bulmaz, tamam ben bir fizikçi. Yalan olacak bir şeyi yok.


Sen tavsiyelerime göre işşlem yaparsan sıkıntı olmayacaktır. Ampuldeki direnç değerindeki oluşan akım enerji oluyor,bunun yerine direnç takıldığı için hali ile rezistans oluyor. Tek renkli led aydınlatmalardan farklı olarak SMD içinde ayrı renkte çip vardır.


Yada aile bireylerinden bir alt katta diğeri üst katta oturuyor ve elektrik faturası tek geliyor ise kim az yaktı kim çok yaktı derdi sizi iyice bunalttı ise,bunun da çözümü var tabiki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar