13 Eylül 2017 Çarşamba

Istoç avize

Istoç avize

Sitemizde şuan, Online Ziyaretçi, Online Üye olup, Bugün 534 Toplamda 348152kez ziyaret edilmiştir. Kargo, Kapıda ödeme ve Havalede indirim fırsatıyla. Toptan alımlar için lütfen fiyat isteyiniz. Sürekli gelişmekte olan teknoloji ile birlikte gelişen diğer sektörler de gelişmeye büyük bir hızla devam etmektedir. Evimizin çehresini değiştiren ürünler arasında yer alan, avize çeşitleri ve ilginç avize modelleri ile bir çok avizeyi bir arada bulabileceğiniz, istoç avize satışı ile ilgili olarak ürün kategorisini inceleyebilirsiniz.


Istoç avize

Avize satın almak istediğinizde hesaplı avizeler ile ilgili araştırma yapıldığı kadar avize modelleri ve bunlarda kullanılan ampuller ile ilgili de değerlendirme yapılmalıdır. Markaların bizlere sunduğu onlarca avize seçeneğinden hem en uygun hem de en uyumlu olanları tercih etmelisiniz. Aydınlatmalarda en büyük görev tavan aydınlatmalarına düşer.


Tavan aydınlatmaları arasında en çok kullanılan ise avizelerdir. Geçmişten gelen tecrübelerimiz ile İstoç bölgesinde Avize ürününü satın almak için bize ulaşabilirsiniz. Bize ulaşmak için tıklayınız.


Istoç avize

Yetkin Dış Ticaret Limited Şirketi İstoç Z Blok No:155-1Bağcılar İSTANBUL. STOÇ L ED TABLO TOPTAN VE PERAKENDE. Bu nedenle salon avizeleri monte edilmeden önce salona giden elektrik akımının sigortadan kesilmesinde yarar var.


Eski avizeyi çıkardıktan sonra yeni avizenin kabloları tavanda bulunan kablolar ile birleştiriliyor. Avizenin şarjlı tornavida ile tavana sabitlenmesiyle de montaj işlemi tamamlanmış oluyor. Modern avize modellerinin yanı sıra, klasik tarzı evinde görmek isteyenler içinde birbirinden kaliteli ve estetik modeller sizlere takdim ediliyor. Avize fiyatları, kullanılacak olan mekana, ölçülerine, üzerinde yer alan taşlara ve bu taşların kalitesine göre farklılık gösterir. Birinci kalitede kristal taşlar kullanılan ve salon gibi daha gösterişli alanlarda kendine yer bulan modeller, avizenin fiyatına etki edebilir.


Sarkıt da denen avizeler, tavanlardan aşağı doğru sarkan ve bulunduğumuz odayı aydınlatmaya yarayan aydınlatma araçlarıdır. Avize kelimesinin anlamı da “asılan nesne”dir. Ada Dk:47-49-51-Bağcılar, İstanbul. Avize İkbal Home olarak İstoç içerisinde uzun yıllardır ticaret yapan firma.


Firma içerisinde Avize modellerini bulabileceğiniz gibi, yüzlerce ev gerecini firmada bulmanız mümkündür. Ev Gereçleri hakkındaki konumcu. Avize Modelleri ; Yıllardır kullanılan ve her mekanda karşımıza çıkan avize ve avize modelleri çok amaçlı kullanımı olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar