12 Eylül 2017 Salı

Kırmızı led şerit

Kırmızı led şerit

LED ’lerden yararlanabilirsiniz. Double PCB yüksek ışık gücüne sahip iç mekan yada dış mekan şerit ledleri sitemizde bulabilir, güvenli ödeme sistemi ile kolayca satın alabilirsiniz. Oto led şerit aydınlatma ürünlerini en uygun fiyat ve kampanyalı avantajlarıyla Hepsiburada. Carub Şerit Led 12V 5Mt İç Mekan 3Led Kırmızı 7. Boostzone Araç İçi Neon Aydınlatma Kırmızı Metre. Ucuza satın alın Kırmızı Led Şerit Işık Şimdi.


Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! Led modelleri en uygun fiyatlar ile Robotistan. SeeedStudio RGB Şerit Led Anahtarlı Güç Kablosu (AllPixel Power Tap Kit) 25.


Yukarıda belirtilen özellikler metre şerit LED için geçerlidir. Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı. Silkonlu şerit led , şerit led , led şerit , şerit ,rgb led ,rgb şerit led led fiyatlar, ucuz led , silikonlu led , led strip, oarak aratılır. Aydınlatma sistemi için pratik kullanımda, özellikle alarm ekipmanı ve kapı kolu sistemi için en popüler led ışık kaynağıdır.


LED Şerit fiyatları, şık dekorlar için kırmızı , mavi, yeşil, beyaz, mor, sarı ve rengarenk animasyonlu rgb şerit ledler, led aydınlatma sistemleri en uygun fiyatlarıyla sahibinden. Karşılaştırma listesine ekle. Cata 2Volt Çipli Şerit Led Çeşitleri Stoklarımızdadır. Yüksek ışık gücü, düşük enerji tasarrufu ile su geçirmez IP koruma sınıflı Cata şerit led çeşitleri.


Bu nedenle, eğer kırmızı bir LED kullanıyorsak 2V’luk çalışma gerilimini düşersek, direcin üzerinde 12V-2V=10V gerilim oluşur. Homojen bir ışık elde etmek için uzun metrajlı kullanımlarda şerit led lerin her metresinde bir şerit led adaptörü nden besleme yapmak gerekir. Toplamda metrede 3led vardır. Her ledde bir kesilebilir veya ekleme yapılabilir. Dekorasyon ve aydınlatma işleri için tercih edilebilecek şerit led modelidir.


Kahverengi uç direkt olarak şebekeye bağlı ve Mavi uç ise anahtar aracılığıyla şebekeye bağlıdır. Bakır renkli kablo şebekeye bağlantısı yapılacak olan kablodur. Cooler Master Kırmızı Renkli Soft Led Kasa içi Mıknatıslı Çift Aydınlatma Bandı adıyla ülkemizde de bulunan bu ürün, kasa içi ışıklandırmayı kolay ve zevkli hale getiriyor. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Ait Gönderim İstatistikleri: Tahmini gönderim süresi, ürünün tedarik edilme süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kırmızı Neon Led Şerit 10mt Kapıda ödeme, kredi kartı ve havale ödeme yöntemleri ile en uygun fiyatlar Arkotek Elektronikte. TL Vergiler Hariç: 234TL. SMD LED çiplerinin esnek bir PCB üzerine sıralanmasıyla oluşturulmuş LED aydınlatma araçlarına Şerit LED denir.


Esnek zeminle kullanılması, kullanım alanını oldukça genişletmiştir. Bu sayede dekoratif aydınlatmanın vazgeçilemez, başlıca ürünü olmuştur. Led hesaplama tablosunda led `in çektiği akımı net olarak bilmiyorsanız değeri ma olarak giriniz aşağıda standart led voltaj bilgileri verildi.


Led Çipli İç Mekan Kırmızı FİOLED NATİONSTAR Smd Led LG Innotek Modül led İLED HI LED magic OSRAM Modül Ve bar LUMİNUS Cob led SAMSUNG Modül. Tek çipli Şerit LED , Üç Çipli şerit LED , RGB Şerit LED. ERİT LED UYGULAMA BİLGİLERİ. Kesim yerleri makas şekliyle işaretlenmiştir.


Kırmızı led şerit

Bağlı Adaptör Alınabilir Adaptör Ve Kablo. Toptan Fiyatına Prakende satış. Bağlantısı Yapılıp Kullanıma hazır Bir Şekilde Gönderi Yapılır.


Dış Mekan Şerit Led ( Kırmızı )” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Yüksek kalitesi ve uygun fiyatlarıyla EasyLED Şerit Led ürünleri, enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda size şık ve aydınlık bir ortam sunuyor.


Kırmızı İç Mekan Şerit Led Kırmızı Işık Metrede adet led bulunmaktadır Ürün metrelik makara halinde satılmaktadır. Fiyatımız metre içindir Şerit ledleri üzerindeki işaretli makas yerlerinden keseerek Adaptör bağlantısı yaptıktan sonra istenilen boyutta kullanabilirsiniz. Yapışkanlıdır, kolay montaj. TeknoGreen TGHL-224R 220V Dış Mek Şerit Led Kırmızı ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


LED farklı uzunluklarda kesilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Kırmızı Çipli İç Mekan Şerit Led Kırmızı Işık Metrede adet led bulunmaktadır Çipli olma özelliğinden dolayı katı daha fazla ışık vermektedir Ürün metrelik makara halinde satılmaktadır. Bu ürünün stoğu tükenmiş. Kullanılabilir olduğundan bana bildir. Led Tabelamız kırmızı renkte olup her şekilde dış ortama uygundur.


Kullandığımız ürün CNC lazer kesim olup takacağınız ortama çok güzel bir dekor parçası gibi görünmektedir. Silikonlu Şerit Ledler Kategorisini Keşfedin. Automix Mavi Led Şerit Takım Cm. ZELLİKLER: Renk : Kırmızı.


Kırmızı , mavi ve yeşil renk karışımından oluşan RGB şerit led modellerimiz mimari çalışmalarınız ve farklı mekan kullanımları için uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar