21 Eylül 2017 Perşembe

Led profil aydınlatma

Led profil aydınlatma

Profil , bir klips sistemi ile herhangi bir uygun yüzeye kolayca yapıştırılabilir veya seramik yapıştırıcısı içine gömülebilir. Profiller , Modül led , şerit led , kartlar ve ptabela konusunda yılı aşkın tecrübemizle güvenilir led ve aydınlatma sistemleri çözüm ortağınız. DBL-SERİSİ LED KANAL PROFİL 200CM-ÇİFT SIRA LED İÇİN UYGUNDUR. Bu sitenin tüm hakları saklıdır.


Site içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka sitelere, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz. Led profil , genel aydınlatmada kullanılabileceği gibi tezgah altı ve üstü uygulamalarında, gizli aydınlatmada , dekoratif aydınlatmada , bant ışıklandırmada, dolap vb kabinlerin aydınlatılmasında, asansörlerde, motorlu araçlarda oldukça verimli ve kullanışlıdır. LED profiller , gömme veya yüzeye monte LED aydınlatmalar , sınırsız bir renk spektrumu sayesinde her seferinde farklı duygular yaratmaktadır.


LED profil düz ve birçok açıya göre şekillendirilebilen çizgi halinde ve doğrusal aydınlatma amacıyla, Ahşap zeminlere, duvara ve tavana sıva altı gömme olarak uygulanabilir, alüminyum profil gövde yapısı ile farklı gövde rengi ve ışık rengi seçenekleriyle. Diğer aydınlatma kaynakları ile kıyaslandığında çok pratik bir kullanım sağlayan ve kişilerin isteğine uygun şekilde kullanabildiği led profil aydınlatmalar ürünleri aynı zamanda uzun ömürlü kullanıma uygun ürünler olmasıyla da dikkat çeker. Led aydınlatmalarda soğutucu olarak kullanılan profil olmanın yanısıra şık tasarımı ile özellikle sarkıt aydınlatma armatürlerinde tercih edilir. Sarkıt profiller , Modül led , şerit led , kartlar ve ptabela konusunda yılı aşkın tecrübemizle güvenilir led ve aydınlatma sistemleri çözüm ortağınız. Karşılaştırma listesine ekle.


SLIM ŞERİT LED KANAL ŞEFFAF YAN KAPAK -TIPA. Referanslar İndir Haberler İletişim. LPSıva Üstü Aluminyum LED Armatür Profili. PRO-N Sıva Üstü Profil Sistem Aluminyum profil gövde Mat anodize standart ürün kaplaması Darbe dayanımı yüksek polikarbon opal difüzör 28cm katları olarak farklı boylarda imal edilebilme Profil uzunluğu max.


K olmak üzere kullanıcı tercihine göre belirlenebilen lineer led profil , yerli üretim olup istenilen ölçüye göre üretilebiliyor. Tüm bar led ürünleri starndart şerit led aydınlatma ürünlerine göre daha yüksek ışık gücü ve kullanım ömrüne sahiptir. TL (2) e-MusicMarket 98.


ALÜMİNYUM LED BAR ŞERİT LED DAHİL WATT. Tamgör ürün gamı ile yeni nesil teknolojiyi yakalayın. RPA-3Modern LED Profil Serisi. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. LED aydınlatma ile şık bir görünüm sağlarken enerji ve bakım maliyetlerini en aza indirebilirsiniz.


LED Profiller , şerit ledlerin veya pcb led barların mağruz kaldığı el temasına, buhara, suya ve neme karşı tam koruma sağlamaktadır. Aydınlatma ve Enerji Sistemleri. FABRIKA LED AYDINLATMA LED PROJEKTOR AYDINLATMA All Mustafa Ekici Web Tasatım ve Hazır Site Şablonlar. LED PROFİL AYDINLATMA BELLA LED AYDINLATMA Ürün yorumu yok.


Not: Bu ürünün teknik detaylarından dolayı kargo ile gönderimi sağlanamamaktadır. Linear led fiyatları,görsel resimleri ve teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olacağınız kategori sayfasıdır. NUR DOLAP İÇİ MODÜL PROFİL LED AYDINLATMA. Yuvarlak Sıva Üzeri Spot GU Duylu 5. W Led başlıklı ürünümüz led aydınlatma , spot aydınlatma ve iç aydınlatma hakkında bilgiler verilmektedir. C profiller her 50cm de bir geçtiği için bunların kesilmesi gereklidir.


Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. Alüminyum ekstrüzyon profil ve çelik montaj aksesuarlı. LED Mid Power LED Optik Kapak Yüksek ışık geçirgenliğe sahip opal PMMA. Kırmızı, yesil, mavi ve amber renk seçenekleri.


Hepimiz evlerimizde güzel ışıklandırma isteriz ve lineer led profili bu isteği karşılar. Hem göze zarar vermeyen hem de modern görünen bu ışıklandırmaları iş yerlerinde çok görüyoruz. Bazı evlerde de kullanılan led profillerle, geometrik şekiller yaratılarak aydınlatmalar yapılıyor. LED Zemine Gömme Armatürler. Gömme armatürler Led ışık kaynagı ile sütun, duvar ve cephe aydınlatmalarında daha fonksiyonel ve dekoratif bir aydınlatma sunuyor.


Güç seçenekleri ve istenilen ışık renkleri sunabilmeleride projeler için esneklik sağlamaktadır. DİREK: Profil Çelik Boru KAPAK: Isıya ve Darbeye Dayanıklı Temperli Cam LED : LM raporuna göre 100. Tfloresan ampul ile lineer armatür yaparken ledin aydınlatmadaki rolünün artmasıyla lineer armatürlerde daha çok led uygulamalar yapmaya başladık. Dekoratif, modern Profil aydınlatma fiyatları, ucuz Profil aydınlatma modelleri.


Lineer Profil LED PENDA” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Vinil baskı gerdirme yöntemiyle, kasa içerisindeki yaylara takılarak asılmaktadır. APLİKLE silindir şeklinde alüminyum profilden üretilmiştir. Dar-orta ve geniş açılı optik seçenekleri ile duvar yüzeyine tek ve çift yönlü ışık verebilir.


Gelişen teknolojiyle birlikte farklı modellerde LED aydınlatmalar üretilmiştir. LED lamba bu kategoride en çok tercih edilen gruptur. LED ’ler şerit halinde dizilmiş olan LED aydınlatmalar için kullanılan genel bir tabirdir. Fabrikamız LED doğrusal ışık uzmanlaşmış, profil LED , tüpler led , LED şeritler. Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Oceania, Asya, Afrika vb ihracat.


Led profil aydınlatma

PALMİYE LED AYDINLATMA , Olarak hedefimiz müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğunu gözeterek ekonomik değer yaratmak, sunduğumuz ürün kalitesi, hizmet ve katma değer ile lider konuma ulaşarak ürün ve tasarım. Aksesuar ve Led Kanal Profiller. DBL-Serisi Çift Sıra Led Kanalı-200cm. SMD LED BAR1LED 100CM, 12VDC.


Esnek Şerit Led Modelleri. Vitrin aydınlatma lambaları, aluminyum led profilleri veya led çubuk ışık modelleri firmamızda Sıvı seviye sensörü Teknelerin su depolarında, yakıt tankı veya pis su tanklarında kullanılan sıvı seviye sensörleri için inceleyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar