14 Eylül 2017 Perşembe

3 Çipli beyaz şerit led

LED çeşitleri en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. LED modelleri arasında silikonlu olanları ve silikonsuz olanları bulunmaktadır. Dilediğinizi satın alarak LED aydınlatma işlemini tamamlayabilirsiniz.


Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. LED Şerit fiyatları, şık dekorlar için kırmızı, mavi, yeşil, beyaz , mor, sarı ve rengarenk animasyonlu rgb şerit ledler, led aydınlatma sistemleri en uygun fiyatlarıyla sahibinden. Genellikle kaliteli bir çipli şerit LED için metrede amper akım gereklidir. Tek çiplilerde yaptığımız tavsiye burda da geçerli, eğer günde saaten uzun kullanılacaksa yada amperlik bir adaptör seçmek daha doğru olacaktır. Toplamda metrede 3led vardır.


Her ledde bir kesilebilir veya ekleme yapılabilir. Silikonlu olduğundan iç ve dış mekanda kullanılabilir. Dekorasyon ve aydınlatma işleri için tercih edilebilecek çipli şerit led modelidir.


RGB, SM çipli şerit led modellerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. LedPiksel olarak diğer tüm ürünlerde olduğu gibi ürünlerimizin teknik detaylarını bilerek ve testlerini yaparak satışta tutuyoruz. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 5 TL.


SMD paketlerin farklı ölçüleride vardır. Buraya kadar anlattığımızı şerit LED konusunun önemli bir kısmıydı. Sanırım kafanızdaki Şerit LED kavramı oldukça netleşmiştir.


Her ledde bir kesilebilir veya ekleme yapılabilir. Gu Starter Duylu Ampul 2Volt. Silkonlu şerit led , şerit led , led şerit , şerit ,rgb led ,rgb şerit led led fiyatlar, ucuz led , silikonlu led , led strip, oarak aratılır. LED - MT FİYATIDIR BEYAZ RENK. TL Vergiler Hariç: 250TL.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Led Işıldak Ve El Feneri. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Günümüzde elektronik malzeme lc led ve plazma tv yedek parça denildiğinde ilk akla gelen firmalardan olan ve ürün çeşidi açısından en fazla aynı zamanda gerçek stok çalışan firmamız, yeni çıkan tamir malzemelerinin de ilk ulaştığı ve geliştirildiği bir Arge-Test firmasıdır.


METREDE LED METRELİK TOPtüm şerit led ihtiyaçlariniz için bizi. Firmamız led projektör, wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. Almak istediğiniz metre kaç ise (2) ile çarpılır. Ledin iyisi,fiyatın iyisi.


Amper gereken yaklaşık akım değeridir. Bu üç LED ’te toplam 9V’luk bir voltaj düşümüne yol açar. TL Sarı Çipli İç Mekan Şerit LED. ToptanFiyatına Prakende satış ( SİPARİŞ ÖNCESİ ALTTAKİ AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ). Aksi Halde Sipariş Kabul Edilmez Adaptör istersenizalttaki linkte 5mt ye Kadar Destekleyen Adaptör İle Alabiliriniz Ürün Tek.


Kayan,yazı, led ,tabela,ankara,konya,p10panel,adaptör,trafo,5vankara led tabelaKayan,yazı, led ,tabela,ankara,konya,p10panel,adaptör,trafo,5vKayan. Karşılaştırma listesine ekle. Beyaz Silikonsuz Şerit LED.


LED ‘in metresinin çekeceği akım miktarı LED üreticileri tarafından sağlanır. V Adaptör 5V Slim Adaptör 12V Adaptör 12V Dar Kasa Adaptör 12V Dış Mekan Adaptör 12V Plastik Adaptör Şerit LED. Kullanacağınız LED aydınlatma ürünü metrede kaç Watt güç tüketiyor ise ona göre Trafo seçimi yapmalısınız.


ERİT LEDLER ÇİPLİ YEŞİL ŞERİT LED. Yapışkanlıdır, kolay montaj imkanı sunar. Sadece günlük bi kampanyadır. Ledli Şerit Ledlerde Kampanya Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Yüksek ışık gücü, düşük enerji tasarrufu ile su geçirmez IP koruma sınıflı Cata şerit hortum led çeşitleri ledavm. Kesin değerler her ledin kendi sipariş sayfasında belirtilmektedir. Ve diğer çeşitlerimiz Polikarbon levha,akrilik,pleksi,aluminyum kompozit panel,reklam folyosu. Günışığı İç Mekan Şerit Led. LED farklı uzunluklarda kesilebilecek şekilde tasarlanmıştır.


BEYAZ - GÜN IŞIĞI - MAVİ - KIRMIZI RENKLERDE. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Tüm sonuçları gösteriliyor. Siparişini vermiş olduğunuz çipli led dış mekan şerit led tarafınıza ortalama iş günü içerisinde özenli paketlenerek hasarsız olarak teslim edilir.


Online Katalog Tüm katalog için tıklayınız. Kategoriler: LED Şeritler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar