6 Eylül 2017 Çarşamba

Otel kapı kilit sistemleri

Sade yapısı ile her bütçeye uygun. Paslanmaz çelik malzeme, dilli kilit mekanizması, mekanik anahtarlı barel, mifare kart teknolojisi, kolay montaj, son derece sağlam yapısı ile her bütçeye uygun. Kapı kilit sistemleri ürünleri otel teknoloji sistemlerini yakından takip ederek en popüler kapı kilit sistemlerini sunan firmamız, hayati önem taşıyan ürünlerini mekanlara elit bir hava katan modelleri ile sunmaktadır. Otel kapı kilit sistemleri , sistem nasıl çalışır.


Otel kilit sistemleri kapılara uygulanır. Kilit içerisindeki monte aparatı ölçüleri hepsi belirtilmiştir. Kolayca kapıya uygulanır. Pil ömrü azalınca sensör ışığı yanar değişim gerekli olduğunu belirtir. OTEL KAPI KİLİT SİSTEMLERİ AVANTAJLARI.


Sistem , kartlı kilitler ve kilitleri yönetecek olan yardımcı ekipmanlardan oluşur. RFBİOTEK, yılı aşkın sektör tecrübesiyle Geçiş Kontrol Sistemleri alanında firmaların bu konudaki maliyetlerini minimum seviyeye indirmeyi amaç edinmiştir. Yine yazılım sayesinden otel çalışanlarına ister süreli ister süresiz tüm kapıları veya sadece belirli kapıları açabilen master kart yapabilirsiniz. Misafir odadayken master kartı okuttuğunuzda kilit açmayacak ve ikaz ışığı yakarak çalışanınızı uyaracaktır.


Bu modeller, aynı özellikte olmalarına karşın farklı tasarımda karşımıza çıkmaktadır. Bunun nedeni, otellerin tasarımlarına göre farklı uyumları yakalayabilmektir. Beş yıldızlı otellerde, tatil köylerinde, butik otellerde vb. Yüksek teknolojisi ile sağlamlığı sayesinde kullanımı çok basit olan otel kapı kilidi, pil ile çalışmasını sürdürmektedir. Misafirlerinizin otel kartlı kapı kilit sistemleri , Otel doorbell sistemleri ,Şifreli dolap kilitleri,Enerji energy saver tasarruf rölesi uygun fiyatlar.


Start with our access management systems with online capabilities to enhance your guests’ hotel experience. Otel Kilit Sistemleri - Konuk deneyimini geliştirin ve operasyonel verimliliği artırın. Guests are sure to enjoy the modern. Otel kartlı kilit sistemleri artık tüm dünyada bir tercihin ötesinde ihtiyaç haline gelmiş durumdadır. General Kilit , otel kartlı kapı kilit sistemi üreticisi olarak temic ve mifare kartları ile çalışan otel kilidi,ve aynı kart ile çalışan energy (enerji) saver sistemleri , otel doorbell sistemleri , şifreli dolap kilitlerinde rekabetçi uygun fiyat ve kaliteli ürünleri ile otel , öğretmenevi, hastane, misafirhane, öğrenci yurdu.


Otel kapı kilit sistemleri

Yinelenen bir sayfa içeriğinin okuyucunun dikkatini dağıttığı bilinen bir gerçektir. Apart oteller , rezidanslar bulunan General Exclusive Otel Sistemi siz ve misafirleriniz için,kartlı otel kilidi, doorbell sistemleri , energy (enerji) Saver, şifreli ve kartlı dolap kilitlerini çözüm olarak sunmaktadır. General kilit Merkez ofisi ile Türkiye ve Tüm Dünyaya Teknik destek ve Eğitim verebilecek kapasitededir.


ZKTeco TR Face 2Yüz Tanıma Sistemi Zkteco Tr face 2yüz tanıma cihazı Personel devam kontrol sistemi olarak kullanılan görsel tasarımı ve hızlı geçiş özelliği ile A sınıfı özelliğini taşımakta dır. Yüksek teknoloji, yüksek kalitede, son derece pratik, montajı ve kullanımı kolay uzun ömürlü kartlı otel kapı kilit sistemleri. Tatil köyü, butik otel , rezidans ve yıldızlı otel odalarının kapılarında sıklıkla kullanılan Runitek otel kilit sistemleri sağlamlığı ve yüksek teknolojisi ile hatasız bir şekilde çalışarak size 1performans sağlar. Smart ve Mi-fare kartları okuyabilen otel kapı kilitleri farklı materyal ve kilit mekanizmalarına sahip olarak tasarlanmıştır.


Otel kapı kilit sistemleri

Hızlı ve kolay kurulumu ile kablosuz Aperio sistemi eski sistemlerinizde kullandığınız kartları da kullanma imkanı sağlar. Geniş ürün yelpazesinde, çeşitli sertifikaları ile Aperio pil gücü ile size hem çevre dostu hemde yüksek güvenliği bir arada sunabilir. ZKTeco U1C Parmak İzi Okuyucu ZKTeco U1C Parmak İzi Okuyucu terminal Personel devam kontrol olarak windows tabanlı yazılım vardır. Proximity kart ve şifre de kullanılabilir. Otel , Öğrenci yurdu, öğretmenevi, hazır ofis, misafirhaneler gibi bir çok tesiste sunduğu kolaylık ve avantajlar sebebiyle kartlı kilit sistemi kullanımı yaygınlaşmıştır.


Zaten otel kapı sistemleri kilitlerinde bulunan mekanik anahtar sayesinde de kilitler açılabilmektedir. Mekanik yedek anahtar, otel yöneticilerinde ve temizlik görevlilerinde bulunmaktadır. Parmak izi kilit sistemi olarak çalışmasının yanısıra ,Personel takip amaçlı da kullanılır. Kartlı Kilit Sisteminin Avantajları Nelerdir?


Otel kapı kilit sistemleri

Türkiye’nin TEK YETKİLİ DİSTRÜBÜTÖRÜ – Telcom Bilişim San. Bizden Haberler - Aqusis Delüxe ResortSpa. Otel Kapı Kilit Sistemlerinde en çok satan Markalardan biri olan GUSTAVO birçok testlerden geçirilip Dünya normlarında üretilmektedir. Gündelik hayatta en çok kullandığımız kilit çeşitleri, oda kapısı kilitleri ve çelik kapı kilitleridir. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Ana Sayfa Hakkımızda Ürünlerimiz Referanslar İletişim. Müşteri hesabına para yüklenebilir ve müşteri otel imkanlarını kullandıkça kartından düşülebilir. Müşteri kartının kaybolması durumunda kolayca kart iptal edilebilir.


Tüm kanatlı kapılar için uygun olan cam kapı pimli kilit gömme yapılarak uygulanır. Siparişler (0) ZIYUE Factory Store. Sur Çelik Kapı Antalya Bayii. Yale Kilit Antalya Yetkili. Diğer Erişim Araçları Elektronik Otel Kilitleri Geçiş Kontrol Sistemleri Mobil Erişim Çözümleri Hakkımzda.


Tellerin odalarının güvenliklerini sağlamak adına teknolojik otel oda kapı kilit sistemleri tercih edilmelidir. Otel tipi kapı kilit ve yönetim sistemleri. Otel oda kapı kilit sistemleri kapı kolunun üzerinde yer alan manyetik bir okuyucunun kartı okuması ile kilit sisteminin devre dışı kalmasını sağlayan bir sistemdir.


Otel kapı kilit sistemleri

Gömme kilit çeşitlerine de ulaşabileceğiniz kategoride iç odalara ve banyoya uygun kilit çeşitlerini inceleyebilir, bu gömme kilitler arasında dış kapıya uygun dijital kilit çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar