22 Eylül 2017 Cuma

Abajur yatak odası

Ayaklı abajur modelleri arasından siz de en şık abajuru seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra dekoratif abajur modelleri de yatak odanıza ayrı bir hava getirecek ve yatak odanızın şıklığını. Abajurlarınız duvar rengiyle, perdelerle, mobilyalarla ya da odadaki diğer bir aksesuarla uyumlu seçilirse görüntüde bütünlük sağlanır.


Yatak odası abajur çeşitleri ise dinginlik verecek ve sağlıklı uyku düzenini destekleyecek modeller arasından seçilmelidir. Yatak başı modeller, hem fonksiyonel olmaları hem de sağladıkları şık görünüm sayesinde yatak odası için çokça tercih edilirler. Abajur Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Kullanacağınız alana göre seçilmesi gereken model de de farklılık gösterecektir. Evin en özel kısmı olan yatak odalarında mini abajur modelleri tercih edilebilir. Seçeceğiniz modelin yatak odası dekorasyonunuzla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.


Abajur bir lambanın ışığını belli bir noktaya yöneltir veya yumuşatarak yayar. Ama ev dekorasyonunda genellikle abajur şapkası, abajur ayağı ve lamba ile birlikte kullanılan aydınlatma ürünü kastedilir. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Abajurlar işlevsel olarak da son derece verimli aydınlatmalardır. Oysa önceden sadece yatak odalarında kullanılan abajurlar , şimdi diğer odalardaki yerlerini de almış bulunuyorlar. Onlarca alternatif vintage dekoratif ürünler arasından dekorasyon stilinize uygun abajur şapkası ve abajur ayağı ileözgün tasarımlar oluşturabilir, tasarımlarınızı yatak odasından oturma odasına , çocuk odasından antre dekorasyonuna kadar bir çok alanda kullanabilirsiniz. Abajur modelleri, uygun fiyatlar, peşin fiyatına taksit, peşin alışverişte extra indirim seçenekleri ile Karaca bulabilirsiniz.


Evinizi Güzelleştirecek Abajur Dekorasyon Fikirleri Abajurların gerçek kullanım amacı ev aydınlatması olmakla birlikte dekorasyon açısından da etkili görünümler oluşturdukları için abajur seçiminizi dikkatli yapmalısınız. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Abajur çeşitleri yatak odası için de etkin bir şekilde kullanılmalıdır. Ancak yatak odası aydınlatması için gözü yormayan, hafif loş ışık veren abajur modelleri tercih edilmelidir.


Abajur yatak odası

Salonlarınız için ise ayaklı abajur modelleri daha şık görünecektir. Tarzı ne olursa olsun, masa lambası oturma odasının, yatak odasının, antrenin veya çalışma odasının dekoratif öğelerinin. Yatak odası için abajur seçimi yatak odasının renklerine, kullanılan malzemeye ve tarza göre farklılık gösterecektir.


Yatak odası halıları ve yatak odası abajur modelleri için seçim yapmakta acele etmemelisiniz. Yatak odası takımına uygun halı ve abajur ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Klasik bir yatak odası için seçeceğiniz aksesuarlar da ona uygun olmalıdır.


Yonca Lambader Siyah Ayak Hasır Abajur. Yatak odalarımızda yatak başında bir aydınlatma olmazsa o yatak odası dekorasyonu eksik kalmış görünür. Yatak odalarında yatağın yanında bulunan komidinler de veya loş kalan bir alanda ayaklı bir lambader ya da duvar aplikleri yatak odamızın havasını değiştirecektir. Yeni nesil abajur modelleri birbirinden şık tasarımda ve modellerde yapılmakta. Kısa abajur modelleri yatak odalarında en çok tercih edilen tasarımlardır.


Gece kitap okurken en çok yardımcı olan ışıktır. Yatak odası dekorasyonu için perde, halı ve avize seçimlerinizi tamamladıktan sonra son dokunuşunuzu abajur ile yapabilirsiniz. Abajur sadece dekorasyon için kullanacağınız bir süs objesi olmayıp karanlıklar da sizi loş ışıkla aydınlatacak bir üründür. Kurumsal Projeli İşler Mağazalar Katalog English.


Eğer vintage tarzda döşenmiş bir yatak odasına sahipseniz bu abajurlar yatak odanız ile uyumlu bir görünüm oluşturacaktır. Sade bir yatak odası için renkli bir halı doğru bir tercih olacaktır. Ancak zıtlıklardan hoşlanan biriyseniz modern bir yatak odasına da bu tarz abajurları koyarak farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz.


Adet Abajur , Adet Avize. Enerji Tasarruflu veya Ledli Ampulle Kullanabilirsiniz. Yatak Odası Aydınlatma Seti - Abajur şapkası PVC malzemedir.


Abajur yatak odası

Bunun için başvurmanız gereken en akıllıca yöntem de yatak odası için özel tasarlanan abajur modellerinden gözünüze kestirdiğiniz birini satın almak olacaktır. Böylece yatak odasının tamamını değil, sadece belli bir kısmını aydınlatabilmeniz mümkündür. Sizin en ucuz fiyatınız hangisi? Seçtiğiniz kategoriye ait ürün bulunmamaktadır.


Eviniz için en zarif ışık kaynağı olan abajurlar göz alıcı model seçenekleriyle Linens te. Modern, kumaş ve taş abajurleri incelemek için hemen tıklayın. Klasik tarzda döşenmiş bir odaya minimalist tarzda üretilmiş bir abajur seçmek yanlış tercih olacaktır. Kocaman abajurları bende sevmiyorum komodinlerin üzerinde. Hakikaten de bazısı sırf dekor için alıyo ama kendi de pişman oluyo bence.


Abajur yatak odası

Eğer odanız müsaitse yatak başlığını yanlara taşan bir model seçip üzerine de kibar aplik abajur tercih edebilirsiniz. Abajur tasarımları ile yatak odanız daha ferah ve iç açıcı bir dekorasyona kavuşacaktır. Tavandan sarkıtılan abajur modelleri ile dekorasyonlarınızı daha etkili kılabilirsiniz.


Bu abajur modelleri ile yatak odası dekorasyonunuzda daha sıcak bir atmosfer elde edebilirsiniz. Resimleri tam boy görebilmek için lütfen üstüne tıklayın. Aslında böyle bir makale yazmak fikri aklımda yoktu gerçekten. Bu doğrultuda, yatak odası için abajur seçiminin odanın genel görünümü ve dekorasyonuyla uyumlu olması, çok daha estetik bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Abajur alırken, kişisel zevkinize hitap eden, aynı zamanda, odanın tarzınıza uygun seçimler yapmanız doğru olacaktır.


ONAY AVİZE 8YILDIZLI AYDINLATMA SALON ÇOCUK ODASI GENÇ VE BEBEK ODASI TEKLİ AVİZE SARKIT ABAJUR. Bu nedenle dekoratif abajur modellerine bir göz atıp uygun olanına yatak odanızda yer verebilirsiniz. Genelde son zamanlarda beyaz yatak odası modelleri tercih edilir olmuştur. Tam da size uygun olacağını düşündüğümüz çiçekli beyaz abajur modelleri ne bakmanız yerinde olacaktır.


Günümüzde abajur çeşitleri aydınlatmaya olan katkısının yanında dekorasyonda da en dikkat çekici parçalardan birisidir. Ev dekorasyonunun yıldızlarından olan modern, salon ve yatak odası abajur modelleri zarif ve eşsiz tasarımlarıyla her zaman göz kamaştırmanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar