15 Eylül 2017 Cuma

Megane 1 sis farı ampülü

MEGANE LED XENON HSİS FARI AMPULÜ PHOTON. Renault Megane Sis Farı Ampulü 1TL ve ücretsiz kargo ile n11. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Geçenlerde megane aracımın önlerine sis farı taktım. Megane sis farı ampül değişimi Arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var, Sis farı ampüllerini led olanlarla değiştirmek istiyorum, fakat nasıl söküldüğü hakkında bir fikrim yok. Muhtemelen ampulü patladı.


Siz video demişsiniz, rica etsem linki buraya. Sinyal ve Stop Lambalari. Günümüzde far teknolojisi çok ilerlemiştir ve sürücünün sürüş tipine göre isimler almaktadır. Far Ampülü Xenon Tip Kategorisindeki En Çok Satan Ürünler.


Kısa farın Htip ampul kullanıyor, Hdeğil. Megane II park sis far ampül değişimi Gece Uçuşu Powered by Invision Community. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Kanala Abone Olmayı Unutmayınız.


Sürücünün yaşı ve göz sağlığı. Bazı markaların ECE R37’ye uygun ampulleri olsa bile yağmurda ve siste mavi camlı ampuller aydınlatma etkisini iyice kaybettiğinden bu tip ampulleri kullanmanız önerilmemektedir. Arkadaslar herkes iyi gunler dilerim megane var xenon sis fari almayi düşünüyorum nekadara.


Etiketleractivation aktivasyonu ampul arka bulp DIY do it yourself farı fog kendin yap lamp megane p21w rear renault sis Hakkında sbugra Küçük yaşlarda bilgisayarla tanışan, zaman içerisinde elektroniğe merak salan bir havacılık tutkunu. Uygun Fiyatlar, kalitenin tek adresi,. Bir defa ampul değiştirmek için elinizi farın arkasına sokmak çok zor. Focus - Far Ampulü Çok Sık Patlıyor OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı.


Aracımın kısa far aydınlatması berbat önümü göremiyorum resmen ve rengi beyaz. RMegane Clio Laguna Eski Model Sis Farı Sol. Sis Lamba12V Günışığı Led Chevrolet Cruze Be.


Megane 1 sis farı ampülü

TL Vergiler Hariç: 2329TL. Orjinal Far bedava kargo ile burada. Ben tekrardan far ampülü değişimi için bir konu açtım. Hxenon kiti bulabilen var mı. Bendeki Authentic versiyonu.


Ben arkada sis farı yok sanıyordum. Ancak ön farları yaktıktan sonra far kolu sis bileziğini çevirince arka soldaki sis lambası yandı. Resimde ampul yok gözüküyor.


Adınıza Ya Da Firmanıza Faturalı Olarak Gönderilmektedir. Stoktan Hızlı Gönderim, Tüm Ürünlerde KARGO BEDAVA! CRETSİZ KARGO 24 TL.


Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi Megane araçların arka sis farı fabrikasyon olarak sadece sol tarafta çalışır durumda geliyor. Yaptığım birkaç basit işlem ile sağ tarafta bulunan sis farını çalışır hale getirerek görselliği tamamlıyoruz. Megane sahiplerinin kaçırmaması gereken bir video olduğunu düşünüyorum. Hsis far ampulü , Hfar ampulü , Osram Hsis ampulü , Osram normal ışık far ampulü gibi farklı far ampulü çeşitlerinin yer aldığı sayfamızda tüm Renault modelleri ile uyumlu farların yanı sıra belirli modelde Renault araçların tamamlayıcısı Osram far ampullerini de bulabilirsiniz.


Megane 1 sis farı ampülü

LED kısa farlar Bir Marka Yetkili Servisi’ne danışınız. Halojen ampullü kısa far. Ampulü değiştirmek için: - motor kaputunu açınız;. Aracınızı sis farları ile donatmayı arzu ederseniz, bir Marka Yetkili Servisi’ne başvurun.


Bağlantı aparatları ile birlikte takım halindedir. Birebir sis farı yuvasına uyumludur. Teorik olarak yapacağım işlemleri ve kullandığım.


Megane 1 sis farı ampülü

Markası Belirtilen Dışında Ürün Gönderilmez. Sitemizdeki ürünler orijinalinin muadili olup gün ürün iade garantilidir. Karşılaştırma listesine ekle. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.


Aktivasyon epostanız mı yok? Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz Haberler:. Aracınız için gerekli tüm aydınlatma aksamlarını en uygun fiyatlarla yedekparcacarsi.


Megane 1 sis farı ampülü

Arkadaşlar malumunuz ledler ile birlikte follow-me-home özelliği kullanıldığında sis farlarının sarı görünümü pek hoş olmuyor. Sizi farı ampüllerimi bunlarla değiştirmek istiyorum ancak nasıl yapacağımı bulamadım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar