20 Eylül 2017 Çarşamba

3 Çipli rgb şerit led

3 Çipli rgb şerit led

LedPiksel olarak diğer tüm ürünlerde olduğu gibi ürünlerimizin teknik detaylarını bilerek ve testlerini yaparak satışta tutuyoruz. LED çeşitlerimiz beyaz,kırmızı, gün ışığı, sarı, yeşil, mavi renkleri ile stoklarımızda. Araçta evde işte ofiste, dekoratif amaçlı kullanılan RGB renkli uzaktan kumandalı LED.


Otomatik olarak renk değiştirme, Sabit renkte yanabilme, Toplam uzunluk metredir ve LED aralıklarla kesilebilir. Bu sebeple su geçirmez uzun ömürlüdür. LED üzeri silikon kaplıdır.


Firmamız led projektör, wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. Kısaca ne olduğunu izah ederek başlıyalım. RGB Şerit LED ‘leri bilmeyenler olabilir.


Yanlız çipte aynı renk ışık vermez. RGB led markaları, model ve seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatlar silverled. Arka tarafında 3M band bulunmakta istediğiniz yüzeyde kolayca yapıştıra bilirsiniz.


Tek çipli şerit LED ‘ler her cm’de, üç çipli şerit LED ‘ler ise her cm’de kesilebilir ekleme yapılabilir. Kesim yerleri makas şekliyle işaretlenmiştir. ERİT LED UYGULAMA BİLGİLERİ. FİLAMENT LED AMPUL ENDÜSTRİYEL AMPUL UFO LED AMPUL RGB AMPUL ELED AMPUL. Burda önemli faktör herbir smd çip ledin büyüklüğü boyudur.


Bu Üründe daha yüksek ışık verdiği için çok tercih edilen bir aydınlatma ürünüdür. LED alırken en önemli faktörler den biride çalıştırmak için kullanacağınız adaptör tipi ve gücüdür. Sizin çok renkli olarak istediginiz RGB şerit leddir.


RGB fiyatlarını web sitemizden bakabilirsiniz. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Kırmızı Silikonlu Şerit LED.


TL Vergiler Hariç: 381TL. Beyaz, Gün Işığı, Amber,. A çektiğini belirtmişler. Karşılaştırma listesine ekle.


Tek çipli olan şerit LED ’lerde, bu kutucuklar içinde adet çip, çipli olanlarda ise adet vardır. Dolayısıyla çipli smd paketleri, tek çipli smd paketlerden daha büyüktür. Silkonlu şerit led , şerit led , led şerit , şerit , rgb led , rgb şerit led led fiyatlar, ucuz led , silikonlu led , led strip, oarak aratılır. TL Sarı Çipli İç Mekan Şerit LED.


Almak istediğiniz metre kaç ise (2) ile çarpılır. Bol kazançlı alışverişler dileriz ! Bu kategoride toplam ürün listeleniyor. Farklı renk seçeneklerini tek bir üründe toplayan ürün, bir kumanda aracılığıyla istenilen rengin seçilmesine olanak sağlıyor. Volt DC ile çalışır Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Dış mekanınızı mükemmel bir şekilde ışıklandırın.


Seka Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle. TL (KDV Dahil) Stok Kodu:. Kullanılacak şerit led modeli ve metrajına göre gereken akım değeri hesaplanarak adaptör seçilmesi gerekmektedir. Kaliteli bir çipli şerit LED metrede amper akım için gereklidir.


Fakat her çipte farklı renk ışık verir. Bir kumanda yardımıyla bu renklerin farklı kombinasyonlarını deneyerek 16. Led adaptörünün L ve N. RGB şerit led ürünleri kumandasız kullanıldığı takdirde tek renk olarak kullanılabilinir. Duyuru: Parekende satışımız yoktur.


Unsubscribe from Borel Elektrik? RGBgenellikle tavan gizli aydınlatma mutfak ve salon aydınlatmasında kullanabilirsinizRulo Ölçüsü : mtGüç : 14. Reklam malzemeleri adresiniz.


3 Çipli rgb şerit led

Ledler Online Sipariş Edin. Yorumlar (0) İncelemeler. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. RGB Rulo Ölçüsü mtGüç 14.


GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. Siparişini vermiş olduğunuz çipli led dış mekan şerit led tarafınıza ortalama iş günü içerisinde özenli paketlenerek hasarsız olarak teslim edilir. Nemden uzak kapalı ortamlarda kullanıma uygun bu ürünler, ışık havuzları başta olmak üzere ev ve ofislerde sıkça kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar