18 Eylül 2017 Pazartesi

Akıllı led ampul

Her markanın kendine ait uygulamasını telefonunuza indirerek akıllı ampulleri uzaktan kontrol edebilirsiniz. BLUETOOTH HOPARLÖR LED AKILLI AMPUL LAMBA RENK KUMANDALI. Kullanma Kılavuzu MINIMUM GEREKSINIMLER.


Standart Eaydınlatma armatürü. Trust Smart Home ZigBee uzaktan kumanda veya Trust kontrol istasyonu-ör. Birden çok renk ve ayarlanabilir aydınlık ile, LB13 estetiğinize, ortamınıza ve çeşitli durumlardaki modunuza uyması için daha fazla aydınlatma imkanı sunar. Hayal gücünüze göre çılgınlaşabilirsiniz! Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Fiyat konusunda biraz yüksekten seyrediyor olsalar da led bir ampul kullanıma göre 5-yıl kadar ömre sahip olduğu için çok da pahalı sayılmazlar. Akıllanan Eşyalar Her gün kullandığımız eşyaların başına akıllı kelimelerinin eklendiğini görüyoruz. Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir. LED lights use less energy: up to less than a normal bulb. Aydınlatma ürünlerini kullanabilmek için onlara bir çeşit ampul takmanız gerekir.


Akıllı led ampul

Akıllı Tasarruf (17) AKLIGHT (3) Aksemania. Kablosuz iletişim teknolojilerinin gelişmesi ile hayatımızda önemli bir yer tutan akıllı cep telefonları ile entegre pek çok cihaz piyasa sürülmektedir. Eviniz, ofisiniz, aracınız ve daha fazlası için LED , halojen ve floresan ampulleri inceleyin. Renklerle oynayın veya akıllı ışıklarınızı müziğinizle ve filmlerinizle senkronize edin. Sipariş (1) Jellyfishtur Store.


Evinizi rahatça bir parti ortamına çevirebileceğiniz JUO Smart Bulb akıllı ampul , özellikleri ile dikkat çekiyor. LED teknolojisi artık hayatımızın her yerinde. RGB Led Lamba bulunmakta olup, müzik keyfinizi yaparken istediğiniz Rengi seçebilirsiniz. Kurulma Prensibi: Girişimcilik faaliyetleri ve startup şirketlerinin ürün ve hizmetlerini zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde dünya üzerinde hızla tanıtarak ticaretleştirmelerine yardımcı olmak.


LED ampuller kullanma zamanı. Zaten bir satın alma işlemi yaptıysanız. W akıllı Wifi LED ışık ampul kısılabilir çok. Telefonuzun bluetooth özelliği sayesinde hızlı bir şekilde bağlana bilir telefondaki çaldığınız şarkıyı dinleye bilirsiniz.


Ergonomik yapısı ve bluetooth özelliğiyle istediğiniz yere müzik sizinle gelecek. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Xiaomi YeeLight akıllı led ampul ile ışığın parlaklığını, hangi zaman aralığında çalışacağını wifi üzerinden ayarlayabilirsiniz. Yerinizden kalkmadan ışığı açıp kapatabilir, ruh halinize göre (kitap okuma, tv izleme, yemek yapma v.s) ışığın şiddetini ayarlayabilirsiniz.


Ampul kez yanıp sönüyorsa, başarıyla sıfırlanmış demektir. Ampullerinizi sıfırladıktan sonra, artık uygulamanızda görünmeyecek ve. Yayınladığım Oda yenileme videomdan sonra Odam İçin Teknoloji Alışverişi videomu da seversiniz umarım.


Daha önce karşılaşmadığım teknolojik ürünü aldım ve sizin için anlattım. Bluetooth Hızı ve Kapsama Alanını Arttırıyor. Kodi de iptv izlerken internet hızınız, kaynak vs. Cep telefonları ile hayatımıza giren “ akıllı ürün” konsepti, hemen her sektörü sarmış durumda. Günlük hayatımızda karşımıza akıllı kavramı ile birçok ürün çıkmaya başladı.


Bu Yazıya İki Şeker Atmaya Ne Dersin? Taksiti Bol Online Alışveriş Sitesi , Tüm Xiaomi ürünleri Taksitbol. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Full LED Color Dimmer-Kısmalı ampülle milyonlarca renk sizin. Konforun zirvesinde yaşayın!


Işık anahtarlarının altına röle koymak yerine taşınabilir soket veya bu özel lambayı tercih edebilirsiniz. Led Ampül Çanak Modeli Led Watt ₺18. Elektrik Kesildiğinde 3-Saat Otomatik Yanar. Eşyaların giderek akıllanması sizce iyi bir şey mi? Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir.


Buradaki armatürlerimizin tamamını led ampul yapar ve tam akıllı aydınlatma sistemine geçersek yüzde 50’lere yakın bir tasarruf sağlamış olacağız. Beyaz renkli ve net bilgiler içeren bir kutuyla sunulan ürünün iyi biçimde korunduğu söylenebilir çünkü iç kısımda kalın bir sünger tabakası yer alıyor. Lambalara veya avizenize bir akıllı ampul vidalayın ve akıllı telefonunuzdan istediğiniz gibi ayarlayın. Unutmayın ki eviniz için doğru akıllı ampulü seçmek, iç mimariniz açısından da oldukça doğru bir hareket olacaktır.


Belkin, WeMo LED ve GE Link gibi bazı akıllı. Ancak daha aktif olmadan gözler önüne serilen geniş renk gamıyla ilgi çekici. Uzaktan Kumanda ile istediğiniz rengi ve modu seçebilirsiniz. Zipato RGBW ampul kullanarak, sadece kendi akıllı telefonlarınızı kullanarak evinizin renk ve ışık yoğunluğunu kontrol edebilirsiniz. Piyasada benzer ürünlere kıyasla, Zipato RGBW ampulde ayrıca sıcak ve soğuk beyaz renk LED bulunur.


Akıllı led ampul

Sonunda teknoloji bunu da yaptı ve akıllı ampül Heelight üretildi. Hayatınızı kolaylaştıracak akıllı lamba Heelight ürünün ayrıntılarına yazımızdan ulaşabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar