29 Mayıs 2019 Çarşamba

Ithal modern avizeler

Avize , aplik, lambader ve diğer aydınlatma çözümlerimiz ile diğer aksesuar ve tüm yardımcı ürünlerimizi bizden temin edebilirsiniz. Karşılaştırma listesine ekle. Ana Sayfa İthal Avizeler. Avize Çarşısı Neo Klasik ( İthal ) Avize çeşitleri ile hizmetinizde.


Klasik, modern aydınlatma ürünleri, satış, kullanılan kredi kartları ve sipariş formu. Avize modelleri arasında en yaygını kristal avizeler ve cam avizelerdir. THAL (61) Işıksaçan (170) JakaLight (127) Jilda (51) JUPİTER (2) Jüpiter.


Bakara Collection çalışmalarına devam etmektedir. Hüsnü Demiralp tarafından kurulan firmamız sektöründeki ilk yıllarına avize malzemeleri üreterek başlamıştır. Zengin, modern , şık ve sade tasarımlarımızla aradığınız ürüne keyifli ve kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlıyoruz. Proje Müşteri memnuniyeti ile doğru orantılı olan bu hassas detaylar tecrübe ve işe olan saygının birikimidir.


Ithal modern avizeler

Kahve dükkanı için renkli kolye cam avize lambalar Düğün Bar Mavi Mor Kırmızı Sarı cam küre lamba, modern led avize. Sipariş (1) İstek Listesine Ekleyin. Bu ürünlerde bulunan RGB ve kumandalar yardımıyla, esasen aydınlatma çözümü olan avizeler aynı zamanda kırmızı, mavi ve yeşil ışığın tonlarını yayarak ambiyansı değiştirmek için de kullanılabilir hale gelmiştir. SİZ in için yapılmış özel el yapımı butik murano avize ve aksesuarlarla eviniz SİZ i yansıtsın. Küçük detaylar SİZ i özelleştirir.


Avize seçiminizi odanızın büyüklüğüne güneş ışığı alıp almamasına göre belirlemeniz iyi bir tercih yapmanızı sağlayacaktır. En iyi ithal avizeler seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli ithal avizeler Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Erva Tekli Beyaz Eskitme Sarkıt. Siyah renkli avize modellerinden, fanus ve açelya stilindeki avize modelleri , modern bir ev dekorasyonunu düşleyenlerin en çok tercih ettikleri ürünlerden sadece birkaçıdır. Modern Avize ve Sarkıtlar.


Heka led ampul en uygun fiyatlar ile satışta. Toptan alımlar için lütfen fiyat isteyiniz. SHOWROOM The Magical Effect Of Light, Elegant And Glamorous Lighting Awaits You At The Joy Lighting Showrooms. New Concept Retro Sarkıt Tekli Avize Siyah İthal Ürün adet Statik boyalı, ithal metal gövde EDuy ÜCRETSİZ KARGO Yorumları oku (1).


Seçtiğiniz adet avize fiyatıdır. Oturma Odası, Salon, Hol, Mutfak,. Bazı zamanlarda ithal avizeler fiyat avantajı sağladığı düşünülerek tercih edilmektedir.


Bunların bazıları gerçekten çok kaliteli , bazıları ise son derece kalitesizdir. Burada ilk olarak dikkat edilecek husus ürünü sağlayan firmanın vereceği güvencedir. Görseller ürünümüze ait olup, görsel deki ürün tarafınıza gönderilecektir.


Tekzen Yapı Marketler zincirinin önemli tedarikçi firmalarından olmuştur. Bu Kategorideki Diğer Ürünler. Fiyatlar ve daha fazla çeşit için bizle irtibata geçiniz. MERHABA MİMARİ ÇALIŞMALARIMI PROJELERİMİZ İÇİN , AVİZE - ABAJUR- LAMBADER -APLİK DIŞ VE İÇ MEKAN AYDINLATMALAR İLE İLGİLİ KATALOG VE FİYAT LİSTESİNİ RİCA EDİYORUZ.


SARKIT AYDINLATMA MODELLERİ. FERFORJE AVİZE ÇEŞİTLERİ Tümüne Bakmak İçin Lütfen Tıklayınız. KLASİK KOLLU AVİZELER Tümüne Bakmak İçin Lütfen Tıklayınız. ABAJUR VE LAMBADERLER Tümüne Bakmak İçin Lütfen Tıklayınız.


Siteye ürün girişlerimiz devam etmektedir. Tüm ürünlere ulaşabilmeniz için çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır. Klasik bir koltuğa modern avize ya da modern koltuğa vintage sarkıt avize seçerseniz, dekorasyonunuzun stilini bir anda değiştirirsiniz ve karışık bir görünüm ortaya çıkabilir. Asortie Mobilya’nın klasik avize modelleri büyük oranda el işçiliği ile üretildiğinden sizin istediğiniz ölçülerde ve istediğiniz renklerde yapılabilir. Klasik avize modellerimiz, hazır ithal avize modelleri gibi tek tip olarak yapılmazlar.


Ithal modern avizeler

Her ortama uygun seçenekleri, gösterişli ya da spor tasarımları ile solan avizeleri ve mutfak avizeleri uyumlu bir dekorasyonun vazgeçilmez parçaları. Morev Design modern abajur modelleri ile yaşam alanlarınıza değer katacak tasarım seçeneklerini beğeninize sunmaktadır. Doğru aydınlatma bize ne faydalar sağlar?


Aydınlatma tasarımında nelere dikkat edilmelidir? Avize size elektrik bağlantıları yapılmış, kurulu şekilde gelecektir. Avize Hakkında Vizyonumuz Sürekli gelişme ve değişime açık olan, modern teknoloji ve toplam kalite anlayışı içerisinde çalışmayı ilke edinmiş bir şirket olarak üstlendiğimiz işleri doğru, eksiksiz ve zamanında teslim ederek güvenilir hizmet sunmak, müşterilerimizin memnuniyeti, tüm hizmetlerimizde kalitenin. LED'ler hatta yıla kadar uzun ömürlü ışık kaynaklarıdır.


LED avizeler modern görünümünün yanında, ampul derdini de ortadan kaldırıyor. Piyasada Çin‘den ithal edilen markası belli olmayan on binlerce LED avize bulunmaktadır. Kdv Dahil Fiyat:19TL.


Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim): 18TL. Sürekli yenilenen ve eklenen ürünlerimiz hakkında. Havale ( İndirim): 18TL. Dilerseniz iş yerinizde de tercih edebileceğiniz en modern tasarımlardan klasik avizelere kadar yenilikleri ayağınıza kadar getiren eBrosur.


Hepsiburada Home Ahtapot kollu modern avize 4. Ekstra indirimli fiyat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar