30 Mayıs 2019 Perşembe

Izmir yangın kapıları

Haber Grubuna üye olarak firmamız ve sektör hakkında son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Genel olarak yapıların arka ya da yan bölümlerinde yer alan kapılardan insanlar can güvenliğiyle çıkış yapmaktadırlar. Bayram üstü adet yangın kapısına ihtiyacımız vardı. Kaliteli olduğu kadar ekonomik yangın kapıları da üreten firmamız, alanının en iyi olan firmalarından bir tanesidir.


Izmir yangın kapıları

Yangın anında size ve sevdiklerinize zarar gelmemesi için sizde İzmir yangın kapıları firmamızdan alacağınız hizmet ile güvende olabilirsiniz. Yangın kapısı taktırın can güvenliğinizi hiçe saymayın. Sizde İzmir yangın kapısı firmaları araştırması yaparak yangın kapısı ile can güvenliğini artırmak isterseniz, bizimle her zaman iletişime geçerek ürünlerimize göz atabilirsiniz. Yanar Yangın olaraktan firmamız Erdem Yanar öncülüğünde kurulmuş olup yangın kapıları , yangın dolapları, yangın söndürme grubları, yangın söndürme makaraları, yangın hortumları ve makaraları,itfaiye hortumlu yangın dolapları, yangın söndürücü hortum aksesuarları olmak üzere tüm Ege bölgesine toptan ve prakende hizmet vermektedir.


Karaboğa yangın kapıları olarak bilinir. Ortam sıcaklığının yangın başlangıç ısısı olan 74° ye ulaştığı an hemen kapanarak alev ve dumanın yayılmasını önler. Uzun yıllardır sektörde olan firmamız İzmir ve çevresinde Yangın Söndürme Tüpü Hizmetleri vermektedir.


Izmir yangın kapıları

FİRMAMIZ İZMİR TORBALIDA YANGIN TÜPÜ DOLUM VE SATIŞI, YANGIN DOLABI, YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ İŞİ YAPMAKTADIR. Sektördeki uzun yılların tecrübesi ile kaliteyi bulabilirsiniz. Güvenliğiniz ise ancak kaliteli bir yangın kapısıyla sağlanabilir. Bina içi kaçış koridorları ve yangın merdivenleri, yangın ve dumandan özenle korunmalıdır. Bu nedenle yangın mühendisliğine ve tüzüklerine uygun yangın merdivenleri oluşturulup ve bu yangın merdivenleri, ısı ve duman geçirmeyen özel yangın kapıları ile korunmalıdır.


Yangın Kapısı olarak amaca uygun yangın kapıları hizmeti vermekteyiz. Paslanmaz yangın kapısı prestij ve dayanıklılık için tercih edilir. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir. Kale Çelik Eşya bayilerinde sizleri bekliyor. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz.


Izmir yangın kapıları

Aşağıdaki bilgilerden bizlere kolayca ulaşabilirsiniz. Tüm yangın kapısı modellerimiz yangın güvenliği alanında uzman, uluslar arası bir kurum tarafından (Efectis Era) sertifikalanmıştır. Düzenli olarak kontrolleri ve periyodik bakımları yapılmaktadır. Yapıtlarınızda tercih ettiğiniz bu yangın kapıları aslına bakılırsa oldukça yararlı bir sistem olarak karşımıza çıkabilir.


Her firmanın kalitesine güvenmek ne yazık ki doğru olmaz bu neden ile dikkat etmeniz gereken bazı gerekli konular vardır. Hatta yapılması isteğe bağlı değil zorunludur. Hinged Gate-Sliding Gate Yangın Kesici Çelik Kapılar. Fireroll E 2Yangın kesici Sarmal Kapılar.


Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilebilmesini sağlayan bu kapılar binada bulunan kişilerin güvenliğini de sağlar. Ayrıca yangın kapılarında sık rastlanan sorunlardan biri olan kasa sorunlarını Egebeta kapıların sağ ve soldan açılabilmesinden dolayı bu sorunu da ortadan kaldırmış bulunmaktadır. Yani yangın kapılarında panik barları bulunması gerekmektedir.


Web TasarıEgebilgi © 2019.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar