29 Mayıs 2019 Çarşamba

Opel astra h ledli far

Opel astra h ledli far

Aracın park aydınlatmaları yeni kasa Audı Afar stilindedir. Led şerit görünümünde yanmaktadır. Kemal Oto Aksesuar Olarak Size Daha İyi Hizmet Verebilmek Amacı ile Sürekli Yenileniyoruz. Kısa ve uzun ampul tipi Hdir.


Opel astra h ledli far

Aracın orjinal farı söküldükten sonra hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilebilmektedir. Lüks ve spor konsepti bir araya getiren bir yapıya sahiptir. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Led Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. N SAĞ FAR GÜNDÜZ SÜRÜŞ LAMBALI LEDLİ FÜME TİP.


RÜN TAIWAN MALI DEPO MARKA 1. Orjinal mercekli far montajı mümkün olmadığı için farklı markada bir mercekli ve gündüz ledli far montajı yaptık. Kendim değiştirebilirmiyim. Yoksa servise gitmemmi gerekir. Orijinal ve İthal Bol Ürün Seçenekleriyle hizmetinizde.


Tam olarak sis farı yuvasına uyumludur. ORJİNAL ÜRETİCİ HELLA MARKA ÜRÜNDÜR. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Aluçlar Otomotiv Yetkili Hella Satıcısıdır.


En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili OPEL yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Motor Subap itecek Takımı İna Marka. Acaba içinizden taktıran var mı? Varsa tavsiyeleri nelerdir?


Problem yaratıyor mu, marka önemli mi, ampul tipi önemli mi gibi. Sarı - beyaz arası, daha çok sarıya dönük normal halojen far ampulüdür. FurkanKarka bunu beğendi.


Yalnız tek dikkatimi çeken konu. Eski modelden başlayıp son modele kadar giden bir ürün çeşitliliği var. Sağ ve ya sol far için kullanılabilir. Uygulama Tipi : Elektrik Montajı Gerektirmektedir.


Bağlantı Aparatları İle Birlikte Takım Halindedir. Sepet sayfasına git Devam et. Listeme Ekle Hızlı Görünüm. Aradığınız diğer ürünler. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Her türlü opel ve chevrolet çıkma yedek parça için irtibata geçiniz. Hızlı hizmet, ürünleriniz aynı gün kargoya verilir. Astra H Astra J Astra K Nedir? Mağaza: YAĞMUR OTO AKSESUAR.


Yorumunuzu aşağıdaki alana yazınız. Parça fiyatı 13TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz. Bunun dışında opel astra fiyatı havale yada eft ödemelerinde ekstra indirimle 13TL dir. Opel marka aracınıza birebir uyumlu angel eyes ve ledli far çeşitlerine x-tremetuning. OPEL ASTRA J FAR LEDLİ SİYAH SAĞ TARAF.


Eniştemin astrası var camlar flimli olduğu için akşam geri görüşte zorluk çekiyor. Bizde çözümü arka ampülleri değiştirmekde bulduk. Daha önce böyle bir araca müdahale etmediğim için kendi aracımdaki (connect) geri ledli lambayı taktım ama astra hata vermeye başladı. Bu ürünü kredi kartı, havale veya kapıda ödeme seçeneği ile kolayca sipariş verebilirsiniz.


Opel astra h ledli far

Hella, Opel Corsa E Sağ Ön Far Ledli Halojen için en uygun fiyatı General Opel oto yedek parça sitesinde bulabilir, online sipariş verebilirsiniz. Piese - Accesorii Autoturisme 2lei. Galati ian Vanzatorul ofera LIVRARE CU VERIFICARE. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.


Fiyat parça başına fiyattır ). Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Oto yedek parça üzerine hizmet veren sitemizden Renault, Wolkswagen, yedek parçalarının yanında Fiat ve Opel araçlarınında aksesuarlarını satın alabilirsiniz. Sonrası Makyajlı Kasalar İçin Uygundur.


Sis Farlı Araçlarda Kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar