17 Mayıs 2019 Cuma

Park bahçe aydınlatma direkleri

Park bahçe aydınlatma direkleri

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Sokak aydınlatma direği projelerinizde palmiye aydınlatma olarak en uygun tasarım ve en cazip fiyat koşulları ile birlikte kalite hizmet anlayışı ile üretim konusunda yılı aşkın tecrübesi bulunan üretim kapasitesi barındırmaktadır.


Bahçe aydınlatma direği ihtiyaçlarınız için ürün kataloglarımıza göz atabilirsiniz. Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz. DB aydınlatma park bahçe firmamız modern yaşamda büyük öneme sahip olan park , bahçe gibi bölmelerde kullanılan aydınlatma , aydınlatma armatürleri, duvar ve tavan aplikleri, çim üstü aydınlatma , set üstü aydınlatma , yol aydınlatma direkleri konusunda olumlu katkı sağlamaktadır. Projektör Direkleri Kara yolları,kavşaklar, park yerleri,hava alanları,şehir meydanları,spor sahaları,stadyumlar,açık alanlar , fabrikalar,benzin istasyonları ve bunun gibi alanların aydınlatmasında kullanılan galvanizli poligon direkler,müşteri talebine göre istenilen yükseklikte üretilmektedir.


Projelerinizi ve istediğiniz aydınlatma direklerini tarafımıza ulaştırmanız durumunda sizlere özel aydınlatma direkleri ekstra ücretler talep edilmeden sunulmaktadır. Evinizin ya da sitelerin bahçesini aydınlatmak için kullanacağınız bahçe aydınlatma direkleri tamamen kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiştir. Peyzaj projelerinizde ihtiyaçlarınız doğrultusunda çevresel faktörleride dikkate alarak sizlere çelik, pik, alüminyum gibi malzemelere seçerek en doğru bahçe aydınlatmasını sunmayı hedefliyoruz.


Park bahçe aydınlatma direkleri

Küçük bir saha aydınlatma tesisatı montajı ve bağlantılarını yapabileceksiniz. Reklâm ve tanıtım pano aydınlatma sistemini yapabileceksiniz. Havuz aydınlatma sistemi montajı ve bağlantılarını hatasız yapabileceksiniz. Bu yılı aşkın sürede birçok park , bahçe , konut ve şehir aydınlatma projesini başarı ile tamamlayıp teslim ettik. Bunun yanı sıra sokak aydınlatma alanında da ilk sıralardadır.


BGS-LED aydınlatma , bina iç ve dış aydınlatmaları, endüstriyel aydınlatma , ofislerin aydınlatılması, park ve bahçelerde, sokak, cadde ve. Kanlıca Cafe ve Restaurant. Değirmenköy Mevkii Uskumru Sk. Dekoratif bahçelerin olmazsa olmazlarından olan bahçe aydınlatma direk modellerimizi bu sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Türkiye de sokak ışıklandırma tarihi Osmanlı devletinin son dönemlerine denk gelmektedir.


Park bahçe aydınlatma direkleri

Park , Bahçe ve Çim Aydınlatma. Altıgen fenerli direklere veya yuvarlak fenerli aydınlatma direklerini kategoriden temin edebilirsiniz. GÜNEŞ ENERJİLİ PARK BAHÇE AYDINLATMASI.


DEKORATİF PARK VE BAHÇE DİREKLERİ VE AKSESUARLARI;. LED AYDINLATMA DİREKLERİ AYDINLATMA DİREKLERİ ÜRETİM. Alacağınız aydınlatma armatürleri konusunda sizlere çok çeşit sunacak birçok marka ve firma bulunuyor.


Bizi Takip Edebilirsiniz. Bu tür alanlarda ışığın tasarımla, direklerin dekorasyonla birleşmesi ile ambiyansı yüksek seviyelere hedeflenir. EHİR olarak park ve bahçe aydınlatma direkleri , cadde ve sokak aydınlatma direkleri üretimini ve satışını yapıyoruz. Direklerin dip modellerini, gövde borusunu, kolları ve armatürleri müşteri seçeneğine göre, kullanım alanlarına göre çeşitli malzemelerden üretim yapıyoruz.


LED PARK VE BAHÇE DİREKLERİ. SIEMENS SOLAR SU POMPASI. Bahçe direkleri ise kısa, orta boy ve uzun olarak farklı boyutlarda bulunuyor. Açık alanının boyutuna göre veya aydınlatmak istediğiniz bölgenin ışık ihtiyacına göre ürünün boyunu seçebiliyorsunuz. Tag - park bahçe direkleri.


Daha çok park bahçelerde konaklama alanları ve caddelerde kullanılmakta olan aydınlatma direkleri üzerinde Belediye isimlerinin led aydınlatma ile gösterimi görsel bir şov sunmaktadır. Az enerji ile uzun ömürlü aydınlatma sağlar. Dekoratif park bahçe aydınlatma direkleri , alüminyum enjeksiyon birleşenleri ile üründe bütünlük ve sağlamlık sağlanmıştır.


Tüm vida aksamı paslanmaz çeliktir. Elektrostatik toz boya ile korozyona dayanıklıdır. IPDriver ürünün içine gizlenmiştir. Aydınlatma için kullandığınız 12ledli bir ürün sadece 12w enerji harcar.


Yerel İşletme - Gaziantep. Mobilyaları yıllık üretim ve model tecrübesi ile hazırlamaktadır. Yürüme yolunu aydınlatmak için yolun iki yanına bahçe aydınlatma direkleri ya da yere monte edilen bahçe aydınlatma armatürleri kullanabilirsiniz. Hareket sensörlü olan modeller herhangi bir düğmeye basmadan siz geçtikçe yanar. Bu alanda kendini ispatlamış.


LED SOKAK LAMBASI ÇEŞİTLERİMİZ BÜYÜLÜYOR. KUSAY ENERGY ELECTRIC ITH. DEPAR DAYANIKLI TUKETIM MALLARI SAN. Güvenliğiniz için bir adım daha.


Siteye erişiminiz için lütfen güvenlik adımını tamamlayın. Buna ek olarak ağaç aydınlatmaları için gömme spotlar veya projektörler kullanılabilir. Yürüyüş yolları için bollard adı verilen kısa aydınlatma direkleri de kullanılabilir.


Diğer PARK VE BAHÇE ARMATÜRLERİ Ürünlerimiz. Tek Kollu Harici Aplikler. Bu projeyi beğendiniz mi? Daha fazla bilgi için iletişime geçin OK.


Park bahçe aydınlatma direkleri

Fiyat talep et İsteğe bağlı olarak farkli olcu, renk ve model secenekleri ile dis mekan aydinlatma urunleri ve direkleri. Güneş Enerjili Led Aydınlatma. Yapılan yeni yapılar içerisinde yer alan çok farklı dekorasyon ayrıntıları kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar