16 Mayıs 2019 Perşembe

Kanopi led

W lık Metal Halide Lambalı benzinlik kanopi aydınlatması 3W enerji tüketir. Başlıca ürün gruplarımız led floresan, led bant armatür, yüksek tavan armatürü, led projektör ve reklam panoları ‘dır. Saymadığımız bir çok ürünümüzü de sitemizdeki kategori kısmından inceleyebilirsiniz.


Kanopi led

Tüm ürünlerimiz yıl garantilidir. Ayrıca yüksek tavan barındıran iç mekanlarda da LED kanopiler ideal bir aydınlatma çözümüdür. W - 60W - 90W - 120W kapasite. Jetled ve led dünyası hakkında merak ettiklerinize burdan ulaşabilirsiniz. Enerji Tasarruf Hesaplayıcı Diğer Aydınlatma Ürünlerine Oranla Ne Kadar Tasarruf Edeceğinizi Hesaplayın.


Assan ile birlikte üretilmekte olan akaryakıt istasyonu kanopi altı LED aydınlatma armatürleri ile tüm akaryakıt istasyonunuz en iyi LED aydınlatmaya sahip olur. Akaryakıt istasyonu market içi aydınlatma için market aydınlatma LED ürünleri bulunmaktadır. KANOPİ LED AYDINLATMA DAHA FAZLASI.


Kanopi led

LED PANEL AYDINLATMA DAHA FAZLASI. Yeni sitemiz yayına girdi. Jetled LED ampulü, Dilerseniz Size en yakın bayi veya satış noktasından, dilerseniz online satış mağazalarından yada kapıda ödeme seçeneği ile doğrudan sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz. Akustik ortamların gözde ürünlerinden olan akustik ledli kanopi tavan paneli yüzeyinde kullanılan akustik kumaşta isteğinize uygun seçmek için akustik kumaş renk seçeneklerini inceleyebilirsiniz.


Bu kumaş konuşma sesi gibi düşük ama kalabalık ortamda uğultu haline gelmesini engelleyen ses yalıtım malzemeleridir. Armatür Kapağı Rengi (opsiyonel) İNCELE. ASSAN ile birlikte üretilmekte olan akaryakıt istasyonu kanopi LED aydınlatma armatürleri ile tüm akaryakıt istasyonunuz en iyi LED aydınlatmaya sahip olur. LED teknolojisi ile armatürlerimizin tasarımına başlarken, ışık kaynağından soğutucusuna, difüzöründen gövde formuna kadar bütün detaylarında endüstriyel projelere mükemmel uyumluluk hedefi ile yeni bir devri başlatıyoruz. Opvision led kanopi benzinlik armatürleri yanar yanmaz tam performansta çalışır, istenilen ışık şiddetine göre üretilir ve 50.


Mira istasyonda bulunan akaryakıt pompalarının bulunduğu kanopi altı bölgesini aydınlatmak amacıyla tasarlanmıştır. Yüksek enerji verimliliğine ve uzun ömre sahiptir. NYXX MIRA, emsallerine göre düşük güç tüketimi ve son derece uzun ömrü ile. Tek LED Ampulde İki Renk! Yaşanabilir Şehirler Yaratın.


Siz’de elektrik faturalarınız’da 50′ye varan tasarruflar’dan faydalanmak istiyorsanız eğer iklim led ile irtibata geçme zamanınız gelmiş. Led kanopi , genelde benzin istasyonları gibi yüksek tavanlı mekanlarda, dikey nesneler üzerinde ihtiyaç duyulan ışığı oluşturur. LED kanopi açık havada 1watt gücü soğutacak bir gövdeye sahiptir. Bu da ürüne çok sıcak yerlerde bile uzun bir çalışma ömrü sağlar.


TAK ÇALIŞTIR SOKET SİSTEMİ. Standart kauçuk yalıtımlı çıkış kablosu ile bağlantı. Sistemi,pratik montaj imkanı sunar.


Philips kanopi aydınlatma ile petrol istasyonunuzun görünürlüğünü arttırın ve markanızı en iyi ışıkta gösterin. Mini 3LED genaydınlatma armatürlerimiz gibi LED ürünleri mükemmel bir çözümdür. Kalite Paslanmaz Çelik Reflektör, Merceksizdir, mercekler zamanla sıcaktan, nemden tozdan, buhardan. PF9 birinci sınıf led sürücü ile yüksek verimlilik. Cam kanopi ise camdan yapılan, ışık geçiren kanopi türüdür.


Büyük benzin istasyonlarında daha büyük kanopiler gerektiği için fiyatı da artacaktır. Temperli cam tercih edilmeli ve gerekli durumlarda kamaşmanın önüne geçilebilmesi adına ışığın kırılarak daha yumuşak dağılımını sağlayacak opak cam kullanılmalıdır. Elektrik faturasının yüksek gelmesinde birinci derecede etkilidir. Yapacağınız yatırımla, amorti etmeye ilk günden başlayacaktır. Led Kanopi , başta benzin istasyonları olmak üzere, yüksek tavanlı yapı elemanlarında kullanılır.


Kanopilerin içine yerleştirilen ışık türüdür. Bazı hesaplamalar yapılara, bu kanopi türü için temizlik faydası sağlanabilir. LMstandartlarına göre ömür testleri yapılmış amerikan menşeli CREE XTE R4-Rserisi ledler ile watt başına maksimum lümen ulaşır.


Kanopi led

BLACK LIGHT SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ VENÜS. Led aydınlatma sektörü teknolojinin gelişmesine paralel olarak hızla yenileniyor. Birim watt başına elde edilen lumen aydınlık değerleri gün geçtikçe yükseliyor.


Firmaların bu alanda ciddi bir rekabet içerisinde olmaları müşterilerimiz için her geçen gün daha verimli ürünler tasarlamamıza olanak sağlıyor. Benzinlikleriniz içerisinde büyük enerji tasarrufunda yeni imkanlar sunmaya devam ediyoruz. Assan MIRA, akaryakıt istasyonunun kanopi altı LED aydınlatma ürünleri olarak tasarlanmıştır. Aleminyum kasa pilastik Kapaklar cam çıta somunlar ve ayaklar dahil KIZAKLI KASA.


Kanopi , endüstri yapılarında, havaalanı, benzin istasyonları ve otogar gibi alanlarda kullanılan, yağmurdan, kardan, güneşten korumak amaçlı yapılan saçaklara deniyor. Kelime anlamı olarak gölge ve örtü anlamına gelen kanopi markiz olarak da adlandırılıyor. Alvino Led Aydınlatma, Led Projektörler, Led Sokak Lambaları, Led Paneller, Linear ve Wallwasher Yerli Malı Üretimi İle Hizmetinizdeyiz.


Ted Elektronik Aydınlatma ve Mühendislik Hizmetleri. Doğru ürünü, zamanında, uygun fiyat ve kalitede sunmak önceliğimizdir. Led Kanopi Benzinlik armatür kanopi altı led armatür benzinlik led aydınlatma kanopi led özel tasarım soğutmalı kasa mercekli kanopi led tasarımı led kanopi armatür , led benzinlik aydınlatma armatürü , kanopi altı armatür , mercekli kanopi altı armatür , led aydınlatma armatür , benzinlik kanopisi , kanopi imalatı , kanopi.


Kanopi bazı hava araçlarında kokpiti saran saydam yapı. Gürültü ve meteorolojik etkileri yalıtırken, görüş imkânını artırdığı, sürtünmeyi azalttığı için özellikle akrobasi ve av uçaklarında tercih edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar