29 Mayıs 2019 Çarşamba

Kırmızı mavi çakar lamba fiyatları

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Mağazaya özel 2TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Su geçirmez ve kötü hava koşullarına dayanıklı alüminyum alaşım metal kasalıdır.


Kırmızı mavi çakar lamba fiyatları

Tıkla, en ucuz çakar lamba indirim fırsatlarıyla ayağına gelsin. Fiyat Düşünce Bana Bildir. Ortalama Değerlendirme Bu Ürünlerde İlginizi Çekebilir.


Son günlerde sık karşılaştığım bir olay bu, Bir takım Otomobil sahiplerinin aracın ön panjuruna mavi kırmızı çakar flaş lambalar takarak diğer araçlardan yol istemesi ve trafiğin güvenliği tehlikeye atması bu konuda bir araştırma yaptım. Ve bu konu hakkında detaylı bir kaynak buldum Buradan:. Konuyu yeşillendirelimUzaktan kumandalı tane si üstte allta üsttekiler mavi kırmızı alttakiler beyaz Olacak şekilde çakar yapmak istiyorum arabaya takacağım yardımcı olabilecek arkadaşlar.


Kırmızı mavi çakar lamba fiyatları

Averaj Vasat tavsiye etmem. Kaliteli Plastik Ve Kristalden İmal Edilmiştir. Araca hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilmektedir. Bir lamba kırmızı ,bir lamba mavi flash ışık vermektedir.


Kontrol ünitesi sayesinde yanış şeklini değiştirebilirsiniz. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Sıra ile renkler yanıp söner.


Kırmızı mavi çakar lamba fiyatları

Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Araç çakar lamba fiyatları. Her blok içerisinde 1×adet power led bulunmaktadır. Oto aksesuar, oto modifiye ve oto tuning ürünleri bol çeşitleri ve uygun fiyatları ile aracınıza özel üretilmiş ürünler otomarketim. Lamba Motorlu Fanlı İkili Typer.


Kırmızı , mavi , amber, yeşil, beyaz renkli power LED’ler- Ledler etrafında ışığı yayan fresnelli me. Ledli Flash lamba kırmızı , adet Ledli Flash lamba mavi ve adet Kontrol panelinden oluşmaktadır. Oto Dekor LAMBA Çam Ağacı Yeşil.


Kırmızı mavi çakar lamba fiyatları

Trafikte yer alan çakar lamba lı sivil plakalı araçlar yetkilileri harekete geçirdi. FİYAT BİLGİSİ İÇİN ÜYE OLUN. Ve gördüğüm kadarıyla Bu lambalar Piyasa fiyatı tl den satılmakta.


Kaput Aksesuarları Kategorisindeki HİPER markalı Oto Çakar Mavi - Kırmızı ürününü kapıda ödeme sistemi ile satın alabilirsiniz. Oto Aksesuar Tuning oto akseuar,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic.


HEMEN AL saat dakika içerisinde sipariş verirseniz yarın kargoda. Oto Yedek Parça , Oto Aksesuar otoyedekparca. Sitemize Üye Olun veya Giriş Yapın. Kırmızı ve Mavi çakar lambalar sırayla birbiri ardına yanmaktadır. Gündüz gözüyle ışık mesafesi 8mt dir.


Amber çakar lamba LED Polis Kırmızı Mavi Acil Izgara Uyarı Işığı V Araba Motosiklet Itfaiyeci Ambulans Flaşör LED el feneri İngilizce orijinal başlığı görüntüle Rated 4. Cam Rengi: Kırmızı -Sarı- Mavi Yeşil. Solara giden kabloyu koparmamaya dikkat edin. Gövdenin içinde Toggle Anahtar vardır.


CAM iÇi ÇAKAR LAMBA KIRMIZI - MAVi 12V FONKSiYONLU Nalbantoğlu Aksesuar. Dreamcar için özel olarak üretilmiştir. Sepete Ekle Hemen Al Biz Sizi Arayalım.


Ledli Polis Çakarı Kırmızı Mavi Kumandasız. EUROPA DA ÇAKAR LAMBA KIRMIZI MAVİ. Her gördüğünüz kırmızı - mavi çakar. Hella Marine kırmızı ledli lamba. Bakanlığı, polis araçları hariç bütün çakarlı araçlara ilişkin önemli bir düzenlemeye imza attı.


Panjur arası çakar lamba kırmızı - mavi ikaz lambası led. Arabalarda ön panjurun içine yerleştirilen kırmızı ve mavi yanan ışıklar halk arasında çakar lamba olarak bilinmektedir. Bu çakar lambaları insanların bir kısmı hobi olarak araçlarına taktırırken polis, jandarma veya bazı resmi arabalarda ise geçiş üstünlüğü sağlamak amacı ile kullanılmaktaydı. Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri boşluğa yazınız. Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim):.


Bu lambaları takan sivil araçlar, emniyet şeridine giriyor, vatandaşlardan yol istiyor. Bu ürünün fiyatı piyasaya göre çok pahalı. MOPETPAR MOTORSİKLET BİSİKLET SAN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar