22 Mayıs 2019 Çarşamba

Spot lambader

Spot lambader

Yukarı doğru ışık verecek şekilde yerleştirilen spot ışıkları vurgu aydınlatması rolü oynayarak duvarlarınızdaki resimleri veya diğer dekoratif şeyleri öne çıkarır. Abajur, avize ve lambader gibi Spot Lambalar üniteleri için Evidea. Tavana gömülü olarak kullanılabilen spotlar hem aydınlatmayı güçlü olarak kullanmanıza hemde şık görüntü yaratmanıza yardımcı olur. Spot lambalar hem ev hemde iş yeri kullanımına uygun olan aydınlatma ürünleri arasındadır. Bu neden ile spotlar sökülmeden önce gerekli aletlerin tam olduğundan emin olmanız işinizin yarım kalmaması için önemlidir.


Spotlar sökülürken de takarken olduğu gibi anahtarın ve elektriğin kapalı olduğundan emin olmalısınız. Spot lamba modelleri dış kenar kısmından yassı tornavidanın takılması ile sökülebilir. BAROMETER spot lamba 3t. Sepete Ekle Favorilere Ekle. STOCKHOLM sarkıt lamba 6t.


HEKTAR sarkıt lamba 3t. KROBY sarkıt lamba 2t. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Siz de evinizde lambader modellerine yer verin.


Spot lambader

Sahne ışığı ya da spotlar , sahnede duran kişinin ön planda kalmasını sağlayacak şekilde ayarlanır. Evlerde kullanılan spot tavan aydınlatmaları da benzer bir amaç ile kullanılmaktadır. Genellikle eve misafir geldiği zamanlarda tüm spot ışıkları yakılır. Yönlendirilebilir gövdeye sahip spotlar ekstra fonksiyonel formuyla kullanım seçenekleri sunuyor.


Odalarda, girişlerde, hobi alanlarında kullanabileceğiniz spotları dilerseniz dekorunuzda öne çıkarmak istediğiniz objelere yönlendirebilir, farklı bir mekan aydınlatması oluşturabilirsiniz. Aydınlatma, evin havasını değiştiren en önemli parçalardan biridir. Ev dekorasyonunun büyük bir parçasıdır. Salonlarda, oturma odalarında ve yatak odalarında sıklıkla karşımıza çıkabilen lambaderler modern aydınlatma araçlarındandır.


Aplik evinizin duvarlarının üst kısmına takılarak kullanılan avizenin benzeri malzemeden üretilir. Yardımcı aydınlatıcı görevi gören aplikler akşamları daha loş veya kırık ışık isteyenler için idealdir. Farklı model ve tasarımlarının yanı sıra soft aydınlatma imkanı da sunan lambader modelleri Koçtaş güvencesiyle! Modern tasarımlı, garantili aydınlatma ürünleri 152.


TL den başlayan fiyatlarla ! Bedibuy kampanya bültenine abone olun. Fırsatları ve kampanyalarımızı kaçırmayın. Bu üyelik her zaman E-postada bulunan link veya bu sayfa üzerinden kolayca iptal edilebilir.


Spot lambader

Anadolu, Osmanlı, Bizantin, Pers ve Fas kültürünün etkilerini gördüğünüz bu sarkıtlar ve tavan aydınlatmaların gösterişli ve şık duruşları hemen her mekanda kendilerini fark ettirecektir. TL 2TL Power Led Armatür Watt Gün Işığı. Yaşam alanınızın tarzına uyumlu, çeşit çeşit rengârenk lambader modelleri Altıncı Cadde’de sizleri bekliyor. Köşenize özgün bir cazibe katarken 60’a varan indirim avantajlarından yararlanın.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Yüksek Kaliteli Led Raylı Spot Lamba Üreticilerini Led Raylı Spot Lamba Tedarikçilerini ve Led Raylı Spot Lamba Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Avrupa standart sergi led parça ışık kısılabilir 30w 35w 0. Banyodaki bu spot lamba bağlantısı nasıl yapılmış. Direk prizlere bağlanıyor ama spotun üstünde neye göre bağlanıyor.


Lambader modelleri aydinlatmareyonu. Nihayetinde akkor flamanlı lambalar bunlar. Eğer arızalı olanı değiştirmek için düşünüyorsanız takarken yönüne dikkat edilecek. LED lambalar , normal ampullere kıyasla biraz değil, bir hayli az enerji tüketir. Quasar Venetian Globe floorlamp d. Lambederler modern evlerin vazgeçilmez dekoratif aydınlatma ürün çeşitlerindendir.


Alışverişinizin güvenliği için SSL güvenlik sertifikası kullanıyor ve kredi kartı bilgilerinizi hiçbir şekilde kaydetmiyoruz. Her yöne serbestçe dönebilen esnek spot başlıkları sayesinde ışığı en çok ihtiyaç duyduğunuz yere yönlendirebilirsiniz. Parlak yüksek kaliteli ışık. Philips halojen lambalar , mükemmel ışıklarıyla istediğiniz alanları ön plana çıkarır veya odanızda güzel bir ambiyans yaratır. Evimin salonunda bulunan halojen wattlık normal spot lambalar yerine led lambalar takmak istiyorum.


Spot lambader

Led lambalar ile aynı parlaklık veya aydınlanma sağlayabilir miyim? ELed ampul tipi ve ya benzeri uygundur. Duy ve elektrik aksamı paket içinde yer alır. Ampul pakete dahil değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar