27 Mayıs 2019 Pazartesi

Kaput açma kolu

Kaputun mutlaka iyi bir açma mekanizması olmalıdır. Açık olarak kalması için kaput açma kolu bulunmalıdır. Eğer kaput açma kolu zarar görürse aloparca.


Kaput açma kolu

Com sitesinde yayınlanan tüm ilanların ve ilan içeriklerinin sorumluluğu ilan sahibine aittir. MERCEDES BENZ Kaput Açma Kolu Kaporta Aksamı oto yedek parçaları. Fiat Türkiye Kullanıcı Forum Sitemize hoşgeldiniz. Değerli müşterimiz üzülerek bu ürünün stoklarımızda kalmadığını belirtmek isteriz. En kısa sürede tedarik edip stoğa geldiğinde sizi bilgilendirmemiz için lütfen bu formu doldurup gönderiniz.


Merhaba konuyu hortlatayım. Benim açma kolu vites tarafına doğru çıkmış gibiydi. Otutturmaya çalıştım ama sanki numaralı civatanın orayla birlikte çıkmış gibi. Seçeneklerden Araç Döşeme Rengini Seçiniz.


Tüm Motor hacimli ve opsiyonlu araçlara uyumludur. Motor Kaput Açma Kolu Egea Motor Kaput Açma Kolu Egea Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Otomobiliniz için ihtiyaç duyduğunuz parçaları, uygunfiyatlar ile güvenli ve hızlı bir biçimde temin edebilmenizi amaçlıyoruz. Kapı kolundan , kapı içten açma kumanda telini ayırınız ve kapı kolunu çıkarınız. Kilit sistemi parçalarını yerinden sökünüz. Kumanda geri getirme ayağı tespitleme klipsini (A) açınız.


Kaput açma kolu

Kumanda telini serbest bırakacak şekilde, ayağı (B) çeviriniz. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Alfa Romeo Orjinal (OEM) parçadır. Renault Motor Kpaut Açma Kolu ve Teli. RMotor Kpaut Açma Kolu ve Teli. REuropa Kaput Açma Kolu. Reno Europa Kaput açma kolu ve Teli.


Kargo ile gönderim yapmaktayız. Resimerde görüldüğü gibidir. Tüm Rmodellerine uyumludur. Sürücülerin aracın ön kısmını açmaları gereken durumlarda kaput açma kolu olarak adlandırılan gereç de kaput ekipman çeşitleri içerisinde önemli bir yer tutuyor. Valla geçenlerde kaputu açmaya çalıştım baktım anahtar dönüyor kaput açılmıyor,anahtarcı ön ızgarayı söküp çıkardı.


Wd sıkıyordum ara ara fakat ömrü dolmuş yapacak bişey yok. Kaput , Çamurluk, Davlumbaz ve Bagaj Kapaklar. Hyundai Accent Era Kaput Açma Kolu – Kaput Mandalı, Tüm Modeller İçin Uygundur. DETAYLI BİLGİ VE DESTEK İÇİN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.


Kaput açma kolu

SİZLERE DAHA İYİ YARDIMCI OLMAK İÇİN BİZE WHATSAPP DESTEK HATTI, CANLI DESTEK VE TELEFONLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. Tel görünüyor bir tane, onu da çektim ama açılmadı. Ustaya gitmeden kendim halledebilir miyim?


Tavsiyelerinizi bekliyorum. Parça fiyatı TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Sepete Henüz Ürün eklemediniz!


Ford 89Fb 16B6Ae N Kaput Acma Kolu :Ic(-Ab) KAPUTLAR FORD 89FB 16B6AE N KAPUT ACMA KOLU :IC(-AB) FORD Masaüstü bildirimlerine ekleyin Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz? Mas Otomotiv Web Sitesidir. Arkadaşlar selam , araçta kaput açma kolu yoktu aldığımdan beri , akparca. Türkiye’de online oto yedek parça satışı yaparak perakende oto yedek parça satışına hız kazandırmıştır.


Get without the ads. Unsubscribe from AHMET ŞİŞMAN? Akpar Otomotivden H1Kamyonet Kaput Açma Kolu ORJİNAL Uygun fiyata taksit imkanıyla satın alın ! Oto elektrik malzemeleri ve yedek parça çeşitleri arasında yer alan oto cam açma kolu da her bir otomobil markasının kendisine özgü nitelikler ile ürettiği ürünler arasında yer alır.


Kaput açma kolu

Yedek Parçada Güvenilir Adres ! Gerçi günümüzde otomotiv sektöründe meydana gelen ileri teknolojik gelişmeler cam açma kolu bulunan otomobillerin eskisi kadar popüler olmadığını gösterir niteliktedir. Kaput kapağı açma kolu nasıl olur da kullanım hatasından kırılır altı üstü kaputu açacağız, tekme atmadık. Biz size Mercedes e güvenip 200. Siparişinizdeki ürün veya ürünleri, fatura tarihinden itibaren gün içerisinde faturanızın tüm nüshaları (fatura şirket adına ise iade faturası) ile birlikte iade edebilirsiniz. Etiketlenen üyelerin listesi.


Solda debriyajin yaninda ayak dayama yerinin solunda kol var onu kendinize cekin hermanito.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar