2 Mayıs 2019 Perşembe

Şerit led dış mekan

Şerit led dış mekan

Metrelik Top Halinde Gönderilir. Her Bir Led de Lümenlik Işık verir Oldukça Güçlü Aydınlatır. TL 3TL (1) VipClass 91. TL 1TL (64) USLED 95. ZEL ŞIK TASARIM Tuş RGB Şerit Led Kontrol Kart IR Kumanda.


ENFLASYONLA MÜCADELE KAPSAMINDA YÜZDE İNDİRİM. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. ERİT LEDLER 12V TRAFO İLE ÇALIŞIR. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Şerit led dış mekan

Silkonlu şerit led , şerit led , led şerit , şerit ,rgb led ,rgb şerit led led fiyatlar, ucuz led , silikonlu led , led strip, oarak aratılır. LED çeşitlerimiz beyaz,kırmızı, gün ışığı, sarı,. Led küçük led ampüllerin ince bir şerit üzerine dizilmesiyle oluşturulan ledlerdir. Ait Gönderim İstatistikleri: Tahmini gönderim süresi, ürünün tedarik edilme süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.


En sağlıklı dış mekan şerit ledi, iç mekan şerit lede boydan boya yat verniği sürerek elde edilir. Güç kaynakları nın sabit volaj veren ( switching güç kaynakları) ürünler olaması gereklidir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Arka tarafında 3M band bulunmakta istediğiniz yüzeyde kolayca yapıştıra bilirsiniz.


Rosh marka uygun ipskorulamadır. Ledden sonra istediğiniz yerden kesme imkanı sunulmaktadır. Ofis, ev, dekorasyon, gizli ışık bantı ve bir çok alanda kullanabileceğiniz silikonlu dış mekan şerit ledlerin fiyatlarını sizlere sunuyorum.


Arkası Yapışkanlı Bantlıdır. Paket İçeriği: mt Şerit led. Su Geçirmez Tozlanmaz Kirlenmez. Reklam malzemeleri samsun, reklam malzemeleri İstanbul, reklam malzemeleri İzmir, reklam malzemeleri Ankara,.


EvimLed Aydınlatma Ekipmanları yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel. Güvenlik Market, günümüz şartlarında en çok ihtiyaç duyduğumuz elektronik ürünleri sizlere en uygun fiyata sunmak için kurulmuştur. Her şeyden önce müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Birinci elden sizlere ürünleri göndermesi, ayrıca fiyat konusunda en iyi fiyatları sunmasıda Güvenlik Marketin bir ayrıcalığıdır.


Led Gün ısığı Silikonlu üç çip adet mt 14. Nemden uzak kapalı ortamlarda kullanıma uygun bu ürünler, ışık havuzları başta olmak üzere ev ve ofislerde sıkça kullanılır. Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı. Kodu Model Kodu Çip Modeli Led Sayısı. Karşılaştır Karşılaştır KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! Ebültenimize kayıt olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olabilirsiniz.


Kırmızı, mavi ve yeşil renk karışımından oluşan RGB şerit led modellerimiz mimari çalışmalarınız ve farklı mekan kullanımları için uygundur. Hortum Led Ve Aksesuarları. Neon Led Ve Aksesuarları.


PCB ile üretilen şerit led lerdeki gibi ışığı kısa sürede azalmaz. Mağaza Ve Vitrin Aydınlatma. Dış mekan Şerit Led Dış mekan Şerit Led Dış mekan Şerit Led. Volt İle Çalışır nci sınıftır Garantilidir.


Şerit led dış mekan

Mekan Kırmızı Şerit LED.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar