10 Nisan 2018 Salı

Araç tepe lambası fiyatları

Trafikteki diğer araç kullanıcılarının dikkatini çekebilmek, gerekli durumlarda yol istemek adına tepe lambas. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Polis, İtfaiye, Kurtarıcı, Ambulans ve Cenaze araçlarında ağırlıkla bu ürün tercih edilir. Ayrıca ampulü değiştireceğiniz sırada da hem farların hem de araç motorunun kapalı olduğuna dikkat etmelisiniz. Farın kenarlarında ampule uygun klipsler vardır, ampulü yavaşça yuvasından çekerken ampul klipslerden kurtularak ve kolayca.


Mıknatıslı ve vidalı olarak takılabilir. Hem 12V hem 24V araçlarda kullanılabilir. Resmi araçlarda kullanıma uygundur. AKAR LAMBA AYARLI ÜÇ RENK 12V CARUB.


Power ledli panjur içi ikaz lambaları ve makam araç plakaları gibi bir çok dalda hizmet vermeye devam etmektedir. SHN markası ile tanınmaktadır. Tüm araç tiplerine her türlü siren , tepe lambası , panjur içi ikaz sistemleri gibi elektrik ve elektronik ekipmanlar itinayla takılır.


PANJUR İÇİ LED ÇAKAR SİSTEMLERİ. OFF ROAD ARAÇ AYDINLATMA BARLARI. Aracınız için aradığınız tepe lamba çeşitleri uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile Tekzen. Tepe lambası mı arıyorsunuz? Ayrıca Traktör tepe lambası fiyatları , döner tepe lambası fiyatları için bizi arayabilirsiniz.


Ayrıca araç değişimlerinde sökme kolaylığı sağlaması için kelepçeli montaj da tercih edebilirsiniz. Bu sayede tüm mekanizmanın kolay taşınması mümkün olmaktadır. Tavan Lambaları adet ürün var.


Araç tepe lambası fiyatları

En kaliteli en ucuz marka oto tepe lambası fiyatlarını, çeşitlerini oto aksesuarları kategorimiz altında inceleyebilirsiniz. Her türlü araç tepe , panjur içi ve diğer ışıklandırma sistemleri. Sis lambası çeşitlerini bu fiyatlara kaçırmayın! Cep Telefon Aksesuarları. Sis Lambası ürünleri, fiyatları ve çeşitleri MODA.


Toptan fiyatına perakende satış. Bunların yaklaşık kadarı oto aydınlatma sistemi, kalıplar. Uzun tip tepe lambaları araçların tavan ön bölümüne yerleştirilir.


Normalde bulunan kısa ya da uzun araç farları, yağmur veya sisteki yoğunlaşmanın etkisi ile yansımalar oluşturacağından sis lambalar. Universal sis lambası ve far fiyatları ile 1. Mesajınız GÜNCELLENECEKTİR. Araç Altı Arama Aynaları.


Oto Telefon Aksesuarları. Unsubscribe from zerelektronik? Uzun süre ve dayanıklı kullanımın yanında olası araç değişiklikleri için de kolaylık sunmaktadır. Kırmızı mavi renkli tepe lambası modelleri araç ile görev başındaki polis memurunun kullanımı için tasarlanmış olup, araç üzerinde kullanılan modeller bu sayede trafikteki diğer sürücülerin yol açmasını sağlar.


Araç tepe lambası fiyatları

Bu ürünlerin düzenli kontrolleri yapılmalı ve herhangi bir arıza durumunda kazalı ve ölümlü. Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı,. TEPE -İKAZ LAMBASI Turkoilmarket.


AUTOMİX_ARAÇ AYDINLATMA (LAMBA) ÜRÜNLERİ. Led sinyal veya park lambası çeşitleri indirimli fiyatlarla Modacar. Ledli Lambalar ürünleri, fiyatları ve çeşitleri MODA. Otomobil (70) Jeep (45) Motosiklet (32) ATV (7) İş Makinası (2) Minibüs (1) Pickup (3). Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.


Sağ Far Lambası Çıtasız Orijinal - Tofaş Doğan Kartal Şahin 88DK. Otomatik araç yıkama makinelerinde yıkanması tavsiye edilmez. Duraktan toplu alımlarda İstanbul içi yerinde ücretsiz montaj. Satışlarımızda müşteri memnuniyeti esastır. Taksitle uygun fiyatlarla ArabayaServis.


ModaCar Tofaş 1Serisi Beyaz Kaput. Ayrıca bu lambanın diğer aydınlatmalardan ayrı bir anahtarla kumanda edilmesi gerekmektedir. Traktör römorklarında ise adet arka işaret levhası bulunmalıdır. Diğer 3M Honda Bmw Carub Osram Modacar Space Automix Ford. Böylece FLARE Türkiye’nin ilk ve tek tasarım ödüllü tepe lambası ünvanına da sahip olmuştur.


Araç tepe lambası fiyatları

Mercedes 3CDI - Panjur içi Çakar Lamba- Siren Anons. EMSA TEKNİK ARMAS ELEKTRONİK İLE ANLAŞARAK ARMAS ÜRÜNLERİNİN BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ OLDU. Hakkımızda Faliyetlerimiz, ışıklı kolon, ikaz lambası , tepe lambası , uçak ikaz lambası , borulu korna, elektronik ve motorlu siren imalatı ayrıca. Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Bir kaç adımda online olarak kredi kartı, havale ve kapıda ödeme seçenekleri ile satın alabilirsiniz.


Firmamız Bosch yetkili satıcısı olup fiziki Bosch münhasır mağazaları da mevcuttur. Sitemizden Bosch marka ürünleri en geniş garanti koşulları ve Bosch hizmetiyle satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar