9 Nisan 2018 Pazartesi

Led projektör ampül

Güneş enerjılı LED projektör aynı zamanda tefefon sarj edebilen şarj cihazi. Rustik Led Ampul Tasarruflu Ampuller Halojen Ampul PLC Pinli Ampul PLC Pinli Ampul TFlorasan Ampul TFlorasan Ampul. Tekfen Watt Filament Led Ampul Beyaz Işık CEBLS. Tekfen Watt Mum Led Ampul Beyaz Işık CE27.


Led projektör ampül

Osram LED ampül modelleri boyutlarına ve özelliklerine göre farklılık gösterir. Uygun fiyat avantajı ile sahip olabileceğiniz lamba çeşitleri uzun ömürlü ve dayanıklı kullanımları ile sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Shenzhen Huaqiangbei semtine iki metro durağı uzağında Gangxia semtinde kurduk. Fakat genel olarak üç yıl içerisinde partner firmamızla yaşadığımız.


NextLED 100W Projektör Beyaz. Evlerimizde, iş yerlerimizde ve sokak aydınlatmasında en çok tercih edilen aydınlatma sistemi olan ampuller bu yoğun kullanım sebebiyle tasarım ve tasarruf yönünden sürekli geliştirilmektedir. LED ampul veya LED ’li ampul , aydınlatma ürünlerine yönelik, ışık yayan diyotları ( LED ’leri) kullanarak ışık üreten bir elektrik ışığı veya elektrik ampulü çeşididir.


LED ampullerin ömrü ve elektrik verimliliği akkor lambalardan kat kat daha fazladır ve floresan lambaların birçoğundan da daha verimlidir. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. Led Fabrika Armatürü Watt. Kullanım ömürleri de diğerlerine göre çok uzundur. Led ampul en yeni yapay ışık kaynağıdır. Türkiye`nin LED ampul üreticisi.


Ekonomik fiyat, gerçek tasarruf, uzun ömür. Aydınlatma konusunda çok verimlilerdir. Hızlı ve kaliteli üretim. Yüksek teknoloji 1Türk üretimi. Led projektör fiyatları ve özellikleri aydınlatma malzemeleri satış sitemizde ! LED , ( Light Emitting Diode ) ışık yayan diyot anlamına gelmektedir.


Led projektör ampül

Yarı iletken elektronik devre elemanıdır. LED projektör ürünleri yüksek lümen değerlere sahip olduğundan, fabrika aydınlatma, depo aydınlatma. Firmamız led projektör , wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. Led Ampul Çeşitleri EDUY LED EDUY LED GDUY LED GDUY LED GUDUY LED.


Neon Led Ve Aksesuarları. Eviniz için ampül ve armatür mü arıyorsunuz? Ev aydınlatma ürünlerimizi inceleyin. Led Projektör 1Watt Led Sokak Lambası. LED ışıklarını akıllı kumandalara, ağlara, cihazlara ve uygulamalara bağlayarak, müşterilerimize yeni enerji tasarrufu sağlama yöntemleri sağlıyor, muhteşem yeni aydınlatma deneyimi yaratıyor ve eşi benzeri olmayan.


ADET KALPLİ RUSTİK LED LAMBA 6W=50W GÜNIŞIĞI AMBER. Vestel LED olarak yaptığımız projelerin bazılarını sizler ile paylaşıyoruz. Sizler için seçtiğimiz projelerimize buradan göz atabilirsiniz. Kataloglar Güncel ve önceki kataloglarımıza buradan erişerek göz atabilirsiniz.


Kumandalı Led Ampül RGBKablosuz uzaktan kumandası ile renk değiştiren LED ampul. Herhangi bir standart akkor yuvası kullanarak çalıştırabilirsiniz. Dilediğiniz mekanlarda gerçekten süslemeler yapmak istiyorsunuz.


Led projektör ampül

Led ’ler daha az güç kullanmaktadır. LED Ampul ve Enerji Tasarruflu Ampül Arasındaki Fark Nedir? LED armatür, watt geleneksel ampul kadar enerji üretir.


Enerji tasarruflu ampuller (CFL’ler) ise watta yakın. Bu nedenle bir LED , enerji tasarruflu ampule kıyasla elektrik miktarının yarısını kullanır. W LED Projektör 20W LED Projektör 30W LED Projektör 50W LED Projektör 100W - 140W - 150W LED Projektör Panel. Mum Ampul LED Spot Ampul Ray Spot. Silver LED ışığın yeni adresinde en doğru ışık kaynaklarını ve en yeni LED aydınlatma teknolojisini sizlerin hizmetine sunuyoruz.


Bir led alın, sizinde dünyanız aydınlansın! Ev dışı dış mekan kullanımlarda Led panel ve Led tabelalar tercihen kullanılır. Bunlar dışında led projektör lamba otopark, bahçe ve bina aydınlatma sistemleri icin idealdir. Su geçirmez yapısı ve hava şartlarına. Yandaki güvenlik kodunu bu kutuya giriniz.


Projektör aydınlatmaları için daha geniş açı ve yüksek lümen değerli ampuller kullanılmalıdır. Bir sıralama yapmak istersek LED ampul - tasarruflu ampul - halojen ampul - akkor ampul şeklinde verimlilik azalmaktadır. Bir LED ampul için parametreler.


Watt led projektör malzememiz dış kaplaması siyah dökümden yapılmıştır. IPkoruması ile suya karşı dayanıklı olup çeşit renkte bulunmaktadır. Derece ışık yayma açısı ile ortamlarınızı çok güzel bir şekilde aydınlata bilirsiniz. Metal Halide Ampul 1Watt Beyaz Işık rx7s General. TL METAL HALİDE AMPUL 35W BEYAZ GGENERAL.


TL Kdv Dahil Karşılaştır Karşılaştır ECOLITE AMPUL LED RALİNA ECOLITE 5W (30CM) SARI IŞIK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar