11 Nisan 2018 Çarşamba

Kapı altı ışıklı logo montajı

Honda cıvıc door led (kapı altı logo montajı) huseyin merakli. Unsubscribe from huseyin merakli? KALİTELİ ÜRÜN - GÜÇLÜ IŞIK. En kotusude bir kapi acilinca iki kapi logosuda yanacak. Siz gormesenizde yanacak.


Kapı altı ışıklı logo montajı

Arka kapilar acilsa dahi. Aracınıza Hiçbir Zarar Verilmeden Montajı Yapılabilen Bir Üründür. KAPI ALTI LED LAZER LOGO TUM ARACLAR ICIN Daha Fazla.


Evet yanlış duymadınız aklınıza gelebilecek tüm özel logo yazı resim ne isterseniz biz yapmaya hazırız. Kapı altında ürün çapı büyüklüğünde delik açılarak montajı yapılır. Herhangi bir elektrikcide dakikalar içinde kolayca montaj edilebilir. Arabanıza özel logo lazer led ışık özel otomobil modifikasyon için tasarlanmıştır. Su geçirmez ️Kolay Uygulama ️Güç Çıkışı: 3W-5W ️Çalışma sıcaklığı:-40C ~ 105C ️La.


Audi Logo Kişiye Özel Logo Lazer Lamba. Döşeme alt kısmında karşılığı boşluk olacak uygun bir yerden paket içerisindeki yuvarlak delik açmak için kullanılan matkap ucu ile delik açılır. TL fiyatı ile araba aksesuar marketi farkıyla hemen satın al ! Muadil Ürün : Aracınızda önemli rollerde olan aksamların kalitesi oldukça önemlidir. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Ledli kapı altı logo ile her ortamda fark yaratın!


Kapı aydınlatma sayesinde geceleri araca inip binmek kolaylaşsın. W High Power Ledli aydınlatma. Yeni nesil aluminyum kasa ile kolay montaj. Paket içeriği adet Ledli Logo dan oluşmaktadır. Logo ışığı arabanın kapısını açtığınızda zemine lazer led ışık yansıyacak ve kapıyı kapattığınızda sönecektir.


Kapı altı ışıklı logo montajı

Logo boyutu ayarlanabilir renkli ve kaliteli görsel logoludur. Hem sağ hem sol kapı altı ışık ve montaj kiti. W LED Kapı Karşılama Lambası Nezaket Lazer Projektör BMW. Delik açabilmek için gerekli aparat (punch) mevcuttur. Türkçe (Varsayılan) English (USA) Gizlilik Politikası.


Aşağıda belirtilen vw araçların kapı altına orijinal yuvasına takılarak kullanılan ışıklı VW logosudur. Kapı açıldığında yere VW logolu ışık yansımaktadır. Soketi ile kolayca yuvaya geçirilerek monte edilir. Fiat Egea Sahiplerinin Buluşma Noktası.


Yalnız onun içine sinmediği için baya uğraşarak kapı direkleri ve tavandan kablo döşeyerek tavan lambasına bağladı. Sigortalara hiç müdahale etmeyelim sonradan oksitlenme yapabilir dedi. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır. Daha önce bu konuda paylaşım oldumu bilmiyorum, an azından benim gözüme ilişmedi. Kapı altı logo , aracın kapı altına monte edilerek bağlanır ve kapı açıldığında yere seçmiş olduğunuz logoyu ışıklı olarak yansıtarak harika görüntü verir.


Havalı Korna Montajı Nasıl Yapılır? Ustanın emeği , Azmi ve İçten Dostane Yardımı Sayesinde Bu çalışmayı yapmış ve Başarılı olmuştuk. Araç ampul tipleri nelerdir? Paylaşmış olduğum Resim Bilgi.


Kapı altına takılan ışıklı logolardan EGEA olarak bulabilirmiyiz yada yaptirabilirmiyiz. Montaj konu anlatımı bana ait olup her hakkı sayfamıza aittir, izinsiz kullanılamaz. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 4 TL.


Stoktan Hızlı Gönderim, Tüm Ürünlerde KARGO BEDAVA! Güzel görünümü ve orijinal renk kalitesi ile aracınıza ayrıcalık katacaktır. Her amaca hizmet eden bu muhteşem ürünle insanların tüm dikkatlerini üzerinize çekin. Ev veya işyerinizdeki kapı girişlerinde istediğiniz görüntü ile insanların ilgisini çekin.


Kapı altı ışıklı logo montajı

Kapı Altı 3D Hayalet LED Logo Audi. Demonte olarak satılan ürünlerde, ürünün montajı , tariflenen kurulum kılavuzuna uygun olarak yapılmamış ya da eksik yapılmışsa mutat kullanım kapsamı dışında tutulur. Hem ışıkların montajı hem de kapı elektriğini kontrol eden modülde pin montajı için.


Aynı zamanda da kapı altı lazer logolarımın montajını yaptım. Uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. Merhaba, piyasa da bayağı yaygınlaşmaya başlayan bir uygulama kapı altı logo. Ben Ankara Can Can Oto da montaj dahil 1TL fiyat aldım.


Kapı altı ışıklı logo montajı

Fiat yetkili servis Ali Uğurlu 2TL dedi. Biri aracın kapısını delip içten takılıyor, diğeri kapıya yapıştırılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar