27 Nisan 2018 Cuma

Bmw kapı altı led

Bmw kapı altı led

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Su geçirmez ️Kolay Uygulama ️Güç Çıkışı: 3W-5W ️Çalışma sıcaklığı:-40C ~ 105C ️La. D Etkili aydınlatma ile kapınızı açtığınızda zemine araç markasının logosunu yanısıtr. Honda otomobiliniz varsa Honda kapı altı hayalet logo satın alarak otomobilinizin görüntüsünü daha çekici hale getirebilirsiniz.


Güzel bir mekana gittiğinizde, kapınızı açtığınız vakit. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 4 TL. Stoktan Hızlı Gönderim, Tüm Ürünlerde KARGO BEDAVA! Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar.


Ledli kapı altı logo ile her ortamda fark yaratın! Kapı aydınlatma sayesinde geceleri araca inip binmek kolaylaşsın. W High Power Ledli aydınlatma. Kapı Altı 3D Hayalet LED Logo BMW. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.


Araçlarınızın kapı altlarına veya tampon altlarına monte edilebilir bir üründür. Aracınıza birebir uyumludur. Orjinal kapı altı logoyu yerinden söktükten sonra kapı altı logoyu takmanız yeterlidir.


Paket içeriği adet olup, sağ ve sol kapılar içindir. Size özel bir imza niteliği taşıyan kapı altı logoları tuttuğunuz futbol takımlarına göre de temin edebilirsiniz. Boostzone Uzaktan Kumandalı Sese Duyarlı Araç İçi Silikon Neon Led Aydınlatma. Dorse Parmak Lamba ledli 24v Kırmızı (Adet) 62. Bmw EXKapı Eşik Led Lamba Kiti.


Porsche Cayenne Led Ön Kapı Eşiği Aydınlatma Seti. Skoda Superb Led Arka Kapı Eşiği Aydınlatma Seti. Web sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için tanımlama bilgileri (çerezler) kullanılmaktadır. Led logo lambası üzerindeki somun ile deliğe sabitlenir. Döndürerek istenilen konuma ve netliğe getirilir.


Kablolar kapı veya paspas aydınlatmasına bağlanır. Döşeme tekrar yerine takılır. Kapılar açılınca yerde aracınızın logosu belirecektir. Tampon altına ya da farklı bölgelere de uygulama yapılabilir.


KAPI ALTI IŞIKLI LOGO en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla KAPI ALTI IŞIKLI LOGO modellerini inceleyin. Aynı zamanda otomobilin kapı kollarının altına yerleştirilen ledler sayesinde. Tofaş Slx Far Altı Çıtası Led Sinyalli Gündüz Farı. Angel Halka CCFL Bmw Uyumlu. Bmw eve diğer araçlar için angel halka Beyaz Ve sarı renkte Lütfen sipariş esnasında hangi renk istediğinizi açıklamalar kısmına belirtiniz kutu içeriği adet angel halkadan oluşmaktadır.


Benimde ayak altı ve kapı altı aydınlatmalar gelecek yakında. Kapı altıları sayende öğrendim,1lira işçilik vermem diye kafaya koymuştum,bu çok iyi oldu. Kdv Dahil Fiyat:1TL.


Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim):. Logo ışığı arabanın kapısını açtığınızda zemine lazer led ışık yansıyacak ve kapıyı kapattığınızda sönecektir. Alt şasiye led koymuştum. Kapıyı kapadığınızda ışıklar sönecektir. Herhangi bir elektrikçi dakikalar içerisinde montajını yaptırabilirsiniz.


Bmw kapı altı led

Darbelere dayanıklı led ışıklar su geçirmezdir. Siparişler (0) AceerSun Global Store. Universal üründür ve tüm araçlara uyumludur. Eski model kapıda ışık olmayan araçlarda kullanılır.


Kutu içinden delme aparatı çıkmaktadır. Tüm üretim hatalarına karşı ürüne Dreamcar 1garanti vermektedir. Tabi özelliğin resmi ismi bu şekilde değil ancak, aracın alt kısmında bulunan LED 'ler size araç kapısına doğru uzanan, adeta halı görünümünde bir yol çıkartıyor, böylece aracı ya da araç kapısını bulurken zorlanmıyorsunuz. Altay Mahallesi içinde, ikinci el satılık Mercedes c1kapı altı led logo lamba - Merih Sungur tarafından Altay Mahallesi içinde paylaşılmış Mercedes c1kapı altı led logo lamba. D1S D2S D3S D4S D2R Xenon oto ampul çeşitleri.


Bmw kapı altı led

Abi diyot dediğin şu direnç gibi duran ayrıntı mı pek elektirik bilgim yok passata led kapı altı takacamda. Sistem lambadaki, toplam diyotu kabul etmiyor çünkü voltaj düşüyor. BMW marka araca uyumludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar