18 Nisan 2018 Çarşamba

Ledli far

Ledli far

Aksoy Tuning Otonuza Dair Herşey Burda yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem sipariş bilgi hattı. Otomobiliniz için far veya lamba mı arıyorsunuz? Her markaya uygun far ve lamba çeşitleri Tekzen. Ledli H H H H H HHoto xenon far modelleri, bi-xenon far çeşitleri n11.


Veya başka bir kimlik sağlayıcısıyla giriş yapın. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Esnek kıvrımlı ve yumuşak ledli hortum biçimli seçenekleriyle zenginleştirilmiş olan kategorideki ürünleri, araç haricinde, evde, ofiste, dükkan veya çalışma masasında rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Peugeot 2Ledli Ön Far Siyah. Aracın park aydınlatmaları yeni kasa Audı Afar stilindedir. Led şerit görünümünde yanmaktadır. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Led Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Type II Drl Style Ledli Far. Günümüzde dünya çapında 1fabrikası, Ar-Ge merkeziyle giderek büyümüştür. CANDER OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ FİYATLARIMIZ TOPTANDIR. Sonar VW Transporter TLedli Ön Far. Kemal Oto Aksesuar Olarak Size Daha İyi Hizmet Verebilmek Amacı ile Sürekli Yenileniyoruz.


Arkadaşlar az önce sonradan takılma ledli xenon far ile muayeneden geçtim. Far yıkama ve yükseklik ayarı falan sormadılar. Cevap: passat bledli far Kafam_Rahat Nickli Üyeden Alıntı Ismail abi ben ojinalin birebir aynısı olan bbixenon farlardan aldım d2h bağlantılı d2h xenon kit ile kullanıyorum direk tak çalıştır kodlama gerekmiyor. Servise garanti durumunu sordum farların kendisinde bir arıza oluşursa garanti yok. Aracınızın ampül modelini biliyorsanız satın alabilir,bilmiyorsanız,Ampülünüzün modelini tam karşıladığından yetkili servisten vb yerlerden” bilgi alarak emin olmanız gerekebilir.


Ledli far

Farların kendi garantisi ayrı olacak. Elektrik aksamına zarar vermezse bir sorun olmaz dediler. Her ampül hem fonksiyonlu iken hemde modifiyeli olarak da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Led düşük akımlarla yüksek ışık elde edilebilen bir elektronik devre elemanıdır.


Ledli far

Golf modeline daha ilgi çekici görünüm kazandıracak olan bu ürün, xenon farla aydınlatırken ledli alanıyla da gündüz farı görevini görüyor. LEDriving Xenarc Golf VI Edition ürünü ile karşımıza çıktı. Fiat Grande Punto Ledli Arka Stop Kırmızı Sonar.


Far arıyorsan site site dolaşma! Yp-137S Ledli Lamba Parmak Lamba Sarı. Aslında burada birinde görmüştüm gerçi nettede yapanlar var örnekleri adam power ledlerden güzel bir far yapmış aydınlatması ise çok başarılı tam olarak gece görmedim aydınlatması nasıl işığın kırılması yola dağılması nasıl görmedim ama uzaktan bayağı kendini belli ediyor o yüzden belki küçük ledli. Angel ve Ledli Far ürünleri.


Citroen CBeyaz Ledli BI-XENON Mercek Uygulaması. Fabrika çıkışı olanlar bin tl ama kendi farınızın içine de bu sistemi adapte ettirebilirsiniz. Orj olanda otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama özelliği de oluyor. Ama sonradan sizin halojen olan farınıza konulan sistemle bunlar aktif olmuyor.


Hyundai İxÇıkma Ledli Xenon Far. Bu araca fiyat teklifi vererek ilan sahibi ile iletişime geçin. Not : Ürün listeleme sayfalarında bulunan ürün bilgileri belirli aralıklarla güncellenmektedir.


En güncel durumu, ürünlere tıkladığınızda açılan ürün detay sayfalarından takip edebilirsiniz. Far Alt Çitası Sağ Ledli Doğan Kartal Şahin sadece 3TL TL olarak Tofaş Fiat yedek parça marketi Aktaş Otodan satın alabilirsiniz. Honda Civic Ledli Far ve Xenon Kit fiyatları, peşin fiyatına bol taksit, açık artırma, pazarlık ile Sanalpazar. MERCEDES C 1AMG ÇİFT MERCEKLİ XENON LEDLİ FAR. Sipariş (1) AKD Global Trade Co.


Bağlantı Aparatları Ürün İçerisinde Gönderilir. Elinde ayakları sağlam, kırıksız, çiziksiz çıkma fari olan benimle iletişime geçerse sevinirim. Parkı ilk açışınızda düz yanar. Sonra Kapatılıp Tekrar açıldığında Carub.


Ledli far

BOSCH TİPİ LEDLİ FAR AMPULÜ. Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Bu ürünümüz stokta bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar