25 Nisan 2018 Çarşamba

Gömme aydınlatma armatürleri

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Zemine gömülü aydınlatma sistemleri 10. Bahçe ve park aydınlatmaları için şık ve estetik çözümler sunan bolar çim aydınlatma armatürleri , tasarrufları ve verimlilikleri ile göze çarpmaktadır. Asma tavanlar için tavan lambaları, çünkü bir çerçevenin güzellik şeklindeki lambalar ya fikstürler dekor almayın. Kristal kolye ve dövme elemanları - bu durum böyle değil.


GL 1DEKLE roun beyaz alçı. Geleneksel Lambalar ve Tüpler. Evinizi Akıllı Aydınlatın. Günlük aydınlatma düzeninizi benzersiz bir deneyime dönüştürün!


Renklerle oynayın veya akıllı aydınlatmalarınızı müziğinizle ve filmlerinizle senkronize edin. Otel odaları, genel mekanlar, hastaneler, alışveriş yerleri, plazalar için üretimlerimiz devam etmektedir. Ayrıca, gömme tip spotlar satın alırken, ihtiyaç duyabileceğiniz, led şeritler, elektronik ürünler, armatürler, elektrik aksesuarları gibi diğer tüm ürünler için elektrik ve aydınlatma ürünleri kategorisi altında yer alan uygun fiyatlı ürünleri de incelemenizi tavsiye ederiz. Aydınlatma ürünleri, hayatınızın vazgeçilmez bir parçasıdır.


Maliyetinizi de minimize eden, çevre dostu aydınlatma armatürleri hem yapınızı daha estetik gösteriyor hem de tasarruf sağlıyor. Seçtiğiniz filtre ölçütleri herhangi sonuç döndürmedi Lütfen filtrelerinizi ayarlayın veya sıfırlayın ya da şuraya dönün. Ve bizde bu ürünleri dekoratif, klasik, modern türlerde projeye göre üreten bir firmayız.


Yer gömme spotları, zemin gömme armatürleri veya zemin aydınlatma armatürleri olarak da karşımıza çıkabilmektedir. Dekorasyonunuzu bozmadan nazikçe aydınlatma sağlayan gömme spotlar, şık tasarımları ve uygun ışık açısıyla ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Favori İlanlarım Favori Aramalarım Size Özel İlanlar İlan Karşılaştır. Bu dokunuşları yapmak isteyenler içinse gömme armatür modelleri bu değişimin belki de en önemli parçalarından biri olarak kabul ediliyor.


Gömme aydınlatma armatürleri

Davul şeklinde tasarlanan bu armatür , alışveriş merkezi, restoran, otel ve kütüphane gibi geniş mekanlarda kullanılmaktadır. LED Wallwasher Armatürler. Zemin gömme armatür markaları, fiyatları ve taksit seçenekleri ile sizi bekliyor! Gömme armatürler özelliği ve yapısı. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma.


Ofis, mağaza, okul, hastane, alışveriş merkezi aydınlatmalarında kullanılabilir. Tek renk ve RGB PARled havuz armatürleri. RGB seçeneğinde uzaktan kumanda ile kontrol edilebilme özelliğine sahiptir. Modern dış aydınlatma armatür modelleri, ledli spot aydınlatmalar , bahçe aydınlatma armatürleri. H Her zaman en iyi fiyata.


Gömme aydınlatma armatürleri

Tip Güç (W) Renk Sıcaklığı (K) Boyutlar ((mm) a b c) Ağırlık (kg) Hacim (m3) Lamba Tipi Güç Faktörü Ral Kodu Açılacak Delik Ölçüsü (mm) Renksel Geriverim Led Adedi Dialed 1. Armstrong için Floresan gömme aydınlatma armatürleri Çoğu zaman onlar ofis ve depo alanı aydınlatma için kullanılmaktadır. Onlar daha parlak aydınlatma gereken yere olduğunu alışveriş merkezleri, tren istasyonları ve havaalanlarında yerleştirilir. Elektrik ve aydınlatma ürünlerinden olan armatürlerin floresan, le sensorlü, tavan armatürü gibi çeşitleri bulunmaktadır. Profesyonel Işık Çözümleri. Yeni Web Sitemiz Yayında.


Işığın mekanla iletişimini kurar. Mekanları dinamizme kavuşturur. Diğer Resimler : Diğer Özellikler: GÜÇ. Olaylar, Satışlar ve Teklifler hakkında en güncel bilgileri alın. Bugün bülten için kaydolun.


Bunun en büyük nedenlerinden biri de özellikle alçak tavanlı mekanlarda. Yüzeye monte ya da gömme tavan ışıklar. Downlight, yuvarlak, gömme tip, tavan armatürü. Horozk Elektrik ve Elektronik Tic.


Trakya Serbest Bölgesi Ferhatpaşa S. Find Free WordPress Themes and plugins. Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps. Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. GÖMME TİP AYDINLATMA ARMATÜRLERİ.


Gömme aydınlatma armatürleri

Armatürleri yerleştirerek asma tavanlara kolay entegrasyon sağlayabilir. En uygun fiyata tüm elektrik ürünlerine bir tıkla ulaşabilirsiniz. Tavan aydınlatma armatürleri , tavana monte edilen aydınlatma ürünleridir. Hareket sensörlü armatürler, sıva altı tavan aydınlatma armatürleri ve sıva üstü tavan aydınlatma armatürleri olmak üzere farklı çeşitleri bulunmaktadır. Yangın çıkışlarını ve yönünü gösteren, üzerinde yazısı veya yön işareti bulunacak.


Acil aydınlatma , gömme ışıltılı yol vericili fluoresan lambalar vasıtasıyla sağlanmamalıdır. Fılamanlı lambalar için gömme transformatörlü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar