2 Nisan 2018 Pazartesi

Sokak lambası led

Daha Aydınlık Bir Gelecek için çalışıyoruz. Led lambaların ışık verimliliği çok yüksektir ve yaydıkları ışıkta titreşim olmaz. Sokak Lamba Tasarımlı Solar Bahçe Lambası.


Sokak lambası led

Entegre Güneş Sokak Işık Entegre Duvar Lambası Bahçe Peyzaj Işık Kırsal Sokak Işık Süper Parlak. En ucuz sokak lambaları nı. LED sokak lambası İnsanların hayatlarını iyileştiren ve güzelleştiren yenilikçi dış mekan LED aydınlatma çözümleri geliştirmeye inanıyoruz. Dış mekanlarımızın yaşanabilirliğini ve bağlanılabilirliğini arttıran sistemler sağlamayı amaç edindik ve öte yandan toplumsal sorumluluğumuzun ve gezegenimizi korumamız. VAN İLLER BANKASI LED AYDINLATMA PROJESİ.


SINCAN BELEDIYESI LED AYDINLATMA PROJELERİMİZ. ANKARA KALESİ LEDLİ AYDINLATMA PROJEMİZ. Led sokak lambası ürünlerinin enerji tasarruflu yapıları, ışığı daha uzak mesafelere kayıpsız yansıtabilmeleri ve modern dizaynları ise insanların Led ürünlere doğru yönelmesine yol açıyor. Kuantum Led , Led Aydınlatma konusunda faaliyet gösteren bir teknoloji şirketidir.


Kayseri Merkez ve Manavgat şubemizde Led Aydınlatma ürünleri konusunda hizmet veriyoruz. Araştırmacılar, sokak aydınlatmalarını, ilgili Avustralya Standartlarının yol aydınlatma gereksinimlerini karşılayan LED aydınlatmaya geçirdiler ve yüzde 82’lik bir enerji tasarrufu sağladılar. Led aydınlatma, Led sokak lambaları , sokak aydınlatma direkleri. Ankara’ da kurulan Işın İmalat Aydınlatma Losijtik Gıda San.


SIVA ÜSTÜ SLİM LED PANEL. LED SOKAK VE CADDE ARMATÜRÜ. CITIZEN COBLED teknolojisi kullanılmıştır 80. Adınız-Soyadınız (zorunlu). Eposta Adresiniz (zorunlu).


Sokak lambası led

Ctrl Tuşu ile birden fazla konu seçebilirsiniz. Sokak Aydınlatma Armatürleri Sokak Armatürleri Aydınlatma Armatürleri. OSRAM LEDLi PROJEKTOR 500W 220VAC. TL (21) CajuArtDecoration 100.


TL 5TL (4) oyuncakchi. Cobra LED Çevre ve Park Aydınlatma Lambası Cobra, ara sokaklar , rekreasyon alanları, parklar, otoparklar, yaklaşım yolları ve fabrika açık alanlarının sınırlanmış yükseklikteki direklerle aydınlatılması için mükemmel bir seçenek sunar. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Sabit akım çıkışlı, yüksek verimliliğe sahip LED sürücü. Dış ortamda kullanıma uygun olan ve her türlü hava koşuluna karşı yüksek mukavemet özelliği sergileyen ürün modelleri de seçenekler arasında mevcut.


Led sokak lambası etkili ve güçlü bir aydınlatma istenen yerlerde hava şartlarından etkilenmeden görevini yerine getirecek şekilde dizayn edilmiştir. Dayanıklı ve uzun ömürlü gövde yapısı,sınıfında dünya lideri led markası ile ihtiyaçlarınıza en doğru çözüm olacaktır. Shaanxi Fenghuo-Parlak Fotoelektrik Technology Co, Ltd yurt içinde üst düzey ve yarı iletken aydınlatma, temel ürün üreticisi ve LED fonksiyonel aydınlatma pazar alanında bir gizli şampiyonun uygulama çözümü için Batı Çin Tedarikçi lider (dahil yol olmak için çaba ve diğer özel amaçlar için tünel lamba, endüstriyel ve ticari lamba, hem de lambaları ). Yıldız LED YLS-SOKAK LAMBASI ,uzun ömürlü,kalite bakımından da uzun ömürlü, önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayabilen bir LED sokak aydınlatma armatürüdür. Yol ve çevre aydınlatmalarında kullanılabilir.


LMstandartlarına göre ömür testleri yapılmış amerikan menşeli CREE XTE R4-Rserisi ledler ile watt başına maksimum lümen ulaşır. Parkın ya da bahçenin istediğiniz yerlerine taşınabilir. Gündüz depoladığı enerjiyi, gece kullanır. Enerjiden 1Tasarruf sağlar. This feature is not available right now.


Elektrik şebekesinden uzak alanlar için kullanılabilir. Petrol istasyonunuzda, iyi bir aydınlatma ile sürücülerin sizi farketmesini arttırabilir, böylece rakiplerinize karşı öne çıkmış olursunuz. KANOPİ LED AYDINLATMA DAHA FAZLASI. En iyi LED sokak aydınlatma armatürü performansını verebilmek için özel olarak tasarlandı. Farklı LED ve Optik ışıma açılarına göre en iyi ışık seviyesini veriri.


Yerleşim ile Adet Power LED den Oluşan IPSızdırmaz Özelliğinde. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum Aç ya da Üye Ol. Armatür kasaları ve led tasarımlarımız firmamıza aittir. BEST ELEKTRİK, alçak gerilim elektrik malzemeleri ve kabloları satışını yapmaktadır. Sunduğu hizmetlerin yanında farklı alanlarda elektrik malzemeleri ürütemini de yapmaktadır.


Tıkla, en uygun fiyatlı sokak lambası seçenekleri ayağına gelsin. Bu LED sel ışıkları, LED sokak lambaları , güneş sokak lambaları , akıllı sokak lambası ve yüksek defne LED üretir. Sokak lambaları modern şehirlerin ve yerleşim birimlerinin vazgeçilmezi. Son yedi yılda aydınlatma sektöründe özellikle sokak aydınlatmaları için LED ışık kaynakları çok verimli.


Akaryakıt istasyonu kanopi led aydınlatma. Bakan konuşmasının devamında bu sokak lambalarının LED armatürlerle değiştrilmesi yönünde bir proje yürütüldüğünden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar