20 Nisan 2018 Cuma

Led tablo

Led tablo

Ledli duvar tablosu adını verdiğimiz ürünler, temelde bir kanvas tablo üzerine led aydınlatma teknolojisinin yerleştirilmesiyle üretiliyor. Küçük led ampullerin kanvas tablo üzerine yerleştirilmesi, oldukça canlı ve dinamik bir görüntü oluşmasına neden olduğu için led ışık tablo çeşitleri gitgide popülerleşiyor. LED IŞIKLI KANVAS TABLO - Dualı Ayetli Tablo 60XCM.


Led ışıklı tablolar ile duvar dekorasyonlarınıza modern ve ilgi çeken bir görünüm eklemeye ne dersiniz? Kablo veya adaptöre ihtiyaç duymadan yalnızca pille çalıştırabileceğiniz ledli tablolar , dekorasyonlarınızı aydınlatırken keyifli bir detay ekleyecektir. Dekoratif tablo modelleri Evidea. Led Işıklı Kanvas Tablo Pano.


BU TABLOLAR KAÇMAZ TABLO İSTANBUL FARKINI YAŞA, MÜKEMMEL İŞÇİLİK. UYGUN FİYAT, HER ZEVKE UYGUN MODELLER. Led tablolar yaşam alanlarına alışılmamış bir görünüm kazandırmak isteyenler için makul bir seçim olacaktır. TL 7TL Yağmurlu Cadde led ışıklı t. Modern dizayna sahip birbirinden şık led ışıklı tablolar TrendAydınlatma farkı ile sizlerle buluşuyor! Kampanyalı ürün Casberghome Parçalı Mdf Tablo CSBHMDF-1.


Bu sayfamızdan Led Tablo marka ve ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Işıklandırmada kullanılan özel üretim ledlerimiz tablonun arkasında gizli olup, hiçbir şekilde tabloya zarar verilmeden , delik açılmadan el işçiliği ile işlenir.


Led tablo

Led ışıklar kapalıyken ürünün ışıklı yada canvas tablo olduğu ayırt edilemez. Opal yada Şeffaf difüzörü, farklı ışık rengi (CCT-KELVIN) opsiyonları. Karşılaştır - Quick View. HP ve Canon baskı makinalarımız ile yapılmaktadır. Kullanılan mürekkepler 1doğa dostu ve zararsızdır.


Led Kanvas Tablo 45xCM Özenle seçilmiş muhteşem görseller led teknolojisi ile yeniden hayat buluyor. Gündüz evinizi renklendiren, geceleri ise romantik stilde aydınlatan led ışıklı tabloların yarattiği atmosferden evden çıkmak istemeyecek kadar keyif alacaksınız. Size Özel Tablolarla Yaşam Alanınızı Süsleyin. Watt güç ile 18Watt değerinde aydınlatma sağlar. Yaydığı homojen ışıkla tablo aydınlatmalarında da kullanıma çok uygundur.


Ayna üstünde de kullanılabilir. Hem Led kasası hem apliğin kendisi de oynar başlıklı olup istediğiniz açıda kullanabilirsiniz. Seçilmiş Muhteşem Görseller Led Teknolojisi İle Yeniden Hayat Buluyor. Bu Toptan ürünümüz özel bir kumaştan Kanvas kumaşına çok yakın bir kumaştan üretilmektedir. Birinci sınıf kanvas kumaş ile hazırlanmıştır.


Zaman içerisinde kesinlikle yamulma eğilme yapmaz. Oldukça şık duran bu ışıklı tabloları sizde yapabilirsiniz. Odanıza, işyerinize veya ofisinize şık bir görüntü katacak bu led ışıklı tabelayı yapmasıda kolay.


Led tablo

Kanvas Tablo İmalatı ve üretimi satış Mağazas kanvas led tablolar Bu katogori kanvastablo sitemizi geliştirmek amacıya açılmıştır aklınıza takılan her türlü soru görüş ve önerileriniziaşağıdkai mail adresine atabilirsiniz. Sanat Evleri Sanat ile uğraşmak ve bu konuda olan yeteneklerinizi geliştirmek için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız ve bu konuda sizler çizim sanat evleri bulunması ile de sizler istediğiniz gelişimi sağlayabilecek siniz. Yağlı boya kursları gibi sanat kurslarını kaliteli bir şekilde alabilmeniz için de bizler Anadolu Sanat Merkezi olarak profesyonel bir. Tam bu tablolara alışıp onlara her mekanda rastlamaya başlamışken bir de led ışıklı tablolar çıktı ki görünce sizlerde çok en az benim kadar heyecanlanacaksınız.


Evinize, Ofisinize , Sevdiklerinize Hediye Etmek İçin Daha İyisi Olamaz. Geçenlerde bir evde gördüm. Tablodaki binaların pencelerelerine sokak lambalarına falan led takmışlar, arkadan hoş olmuş. Benimde aklıma ordan esinlenerek böyle bir fikir geldi.


Bu fikir daha güzel ve pratik. Ycl Led Tablo Duvar Aplikleri Ücretsiz Kargo Yda Serisi Krom Aplik Ycl Led Tablo Duvar Aplikleri , Ycl Led Tablo Duvar Aplikleri Ücretsiz Kargo Yda Serisi Krom Aplik - 173. Led Tablo , Sky Group Companies bünyesinde yeni nesil duvar aydınlatma, dekorasyon ve tablo adına yeni bir düzen getiren markamızdır.


Ayrıntılar için resim bağlantısına giderek detaylı inceleme yapabilirsiniz. Download Premium WordPress Themes FreePremium WordPress Themes DownloadDownload WordPress Themes FreeDownload WordPress Themesudemy. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.


TABLO VE LED APLİKLERİ,LEDAPLİK,APLİK,aplik,armatür, Büyükhendek Caddesi No. CANVAS LED TABLO 42X63CM. Yüksek çözünürlükteki Hp ve Canon digital Baskı makineleri ile üretim,. Bulunduğu ortama şık bir hava ve görsellik katan, özel tuale baskı yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek LED Işıklı Kanvas Tablo.


YCL YDA-107B 7W 40cm Beyaz Led Tablo Aplik. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. Evinizin veya işyerinizin duvarlarını kendi tarzınıza göre süsleyebilmeniz için her dekorasyona uygun ledli tablolar ve aynalar üretmekteyiz.


Led tablo

En iyi baskı teknikleri ve en kaliteli malzemeler kullanılarak, el işçiliği ile üretilen tablo ve aynalar, kullanıma hazır halde adresinize teslim edilmektedir. Ledlerle ışıklandırılmış canvas tablolar. AN Elektrik Aydınlatma Armatürleri sayfasında yüzlerce ampul çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz!


Apolena gibi markaların yer aldığı kategoride, en kaliteli kanvas tablo modellerine ve en uygun kanvas tablo fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar